Papatyaa...üzme kendini artık arkadaşım..
bu stresin sana vereceği tek sey yeniden hamile kalmanı olumsuz yönde etkilemesi...
RABBİM isterse hemen olur...yine RABBİM isterse hemen oyk olur..olay bu kadar aslında..
Üzülme demek kolay biliyorum, özellike benm gibi ihiç anne olabilme ihtimalinin yanından bile gecemeyen biri için ama anlamaya calışıyorum seni ve daha sakin olup kafanı başka şeylere yoğunaştırmaya calış...
eşim beni anlamıyor demişisn ya..
bak bi örnek vereyim sana bi sneinki değil bir çok erkek öyle diyebilmek için...
tüp bebek için dosya catırmaya gittiğimzde biriyle tanıştım orda.. tüp bebek yaptırmış ama 4-5 haftalıkken düşmüş..hatta o anda düşüyormuş daha..onun için gelmiş..ama nasıl metanetli maşALLAH.... konuştuk gayet güzel seyler anlattı bana.. tavsiyelrde bulundu... bende düşürüyorum işte nasip olmayınca olmuyor 12 gün sonunda positifi görünce cok sevinmişitk oysa falan dedi.... tüp bebeğin sıkıntısı kalp atışını duymakla bitmiyor 9 ay telaştasın sürekli falan dedi... a,ma hakaten büyük bir olgunlukla vah tüh demiyor hiç.. 25 yaşındaymış kapalı dilinden ALLAH lafını bırakmayan bi kız...
Neyse işte bunu anlattım eşime hayran kladım metanetine dedim... ben olsam yıkarım dünyayı heralde zor buldum tez kaybettim diye dedim...
( ( ki malesef soğukkanlı olabilecgimi sanmıyorum sana stres yapma desem de ))
eşim ne dedi Papatya biliyor musun ... "ilk tüp bebk denemsi değildir, daha öncede yaşadığı için alışmıştır " dedi... kafasında bişey kırmamak için zor tuttum kendimi... annelik nedir bilmez, bilemez tahmin bile edemzler..
oyüzden kıza eşine papatyam ..