insallah sizlerde en yakin zamanda bu duyguyu tadarsiniz, gercekten her isteyenin bunu yasamasini cok isterim her zaman dualarimdasiniz...
bugune kadar bebek ve bebege ayit herseye hep goz ucuyla baktim sanki bana yasak, ve ayipmis gibi, ama simdi gordugum bebek esyalarina resmen saldiriyorum, bi valiz dolusu aldim halada devam ediyorum allahim hepinize yasatsin, hepimiz evlatlarimiza saglikla kavusmak nasip olsun...
canim benim bende allaha sukur kanama filan olmadi ama stres en ust seviyede, gecenlerde aile doktorumuza anlattim, biraz rahatlamam gerektigini soyledi yoksa bebekte cok asabi dogar o zaman gorururm ben seni diyo...
doguncada gozumun onunden ayiramam, ya biri kucagina alsa herhalde ne zaman birakacak diye beklerim korkarim yaaa!!
galiba bende senin gibi olacam, gerekirse yardim alcaz artik ne yapalim yoksa bebeklerimizin hayatini zehir ederiz...
canim benim senin yasadigin dahada kotu allahim kimsenin basina vermesin, ve oglusunu saglik ve uzun omur versin ...
allah yardimicimiz olsun canim, demek bana adas geliyo
ismiyle saglikla yasasin ayse kizimiz
)
esin hakli bence takilma testlere sonucta sadece bi varsayim, bi tanidigii oglu icin kesin gozuyle down sendromu dediler, ama simdi 1yasinda masallah saglikli bi cocuk, icin rahat olsun...
sagol canim, hamilelerimze kolaylik, ve bekleye herkese bir an once hamilelik , ve tabii herkesede saglik hayirli evlatlar nasip etsin allahim...
belirtilerin neler canim?
ben ocakta safra ameliyati oldum, hic korkulacak gibi degil, lazerle oldum ve ameliyattan bi kac saat sonra kendim kalkip wc'ye gittim, safranin cok zorluklarini cektim ama ameliyattan sonra cok rahatladim...
gozun aydin canim, insallah haftayada daha guzel haberler alirsin..