ne bileyim ya bazen çok olumsuz düşünüyorum nedense.illaki de bu adete yakın zamanlarda böyle oluyorum.acaba olmayacakmı diyorum,aman bunca sene bekleyenler napıyor ya ,biraz sabret diyorum kendi kendime.
.zaten öyle yapıyorum rabbime sığınıyorum sizler ve kendim için dua ediyorum.bazen çok karamsar oluyorum.çok ihtiyacım oluyo böyle sözlere.
canım az önce komşularım bendeydiler.içlerinden biri dediki;şimdi dedi benim duaya dedi herkes amin diyecek dedi.bende şaşkın şaşkın bakıyorum ne duası diye.tamam dedik.allahım bu evinde oturduğumuz arkadaşa ikiz evlatlar nasip eyle yarabbi demezmi.diğer komşularda amin diyolar.öyle duygulandım ki gözlerim doldu zor tuttum kendimi.çok belli etmekte istemiyorum ne olur ne olmaz diye.iben de içimden amiiin inş diyorum topicteki arkadaşlarla beraber inş dedim.:Saruboceq::Saruboceq:
7 yıllık bebek hasretini de okudum.ne zor günler geçirmişler.bense şurda oturduğum yerden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.az biraz ter dök dr lara falan git bakalım ondan sonra üzüleyim değilmi.ama sizler çok çaba gösterdiniz elinizden geleni yaptını inş rabbim önce sizlerin yüzünü güldürsün sonra benim.amiiiinn