- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye yazmıyorsunuz kendi kendime konuşuyorum burada
günaydın belgin
çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
BENDE SIKINTIDANÖRĞÜ ÖRÜYORUM :hulya::hulya::hulya:
VARMI BİR ŞEY İSTEYEN YAPAYIM OTURKEN :lepi::lepi:
merhaba belgin , yeter
burasıda çok sıcak tişötümü ıslatıp giyiyorum
burasıda öyle canım bilirim mersinin ne sıcak olduğunu çok yolum düştü bir zamanlar kıbrıs ta yaşıyordum...
sıkıntıyı hiç sorma canım bende bunaldım iyice..
allah hayırlısı ile mucizelerimizi verir inşallah
Ben duydum ben duydum koşa koşa geldimmm delikafadulden fadikcimmm tebrikler Rabbim tamamına erdirsin cnmm çok çok sevindim belki aramızda en sabırlı sendin Rabbim karşılığını gönderdi inşlalahh sağlıcaklada alacaksın kucağına şimdiii bu haberi veren arkadaşada nasip olsunn darısı isteyen herkesin ama duygucumunn da başına..............................
Günaydın arkadaşlar maşallah dün amma kaynatmışsınız
bu topik özlemişti böyle muhabbetleri
evet canım hatırlıyorum kuzeninden bahsetmiştin
canım benim lekelenmelerim nerdeyse 3 aya kadar devam etti
dr değerin arttığı sürece hiçbi sorun yok endişelenme bol bol dinlen dedi bana
arada bi adet sancım gibi sancılar oluyodu ama aşırı ağrılı değil hafif
inşallah kuzenininde çok önemli bişey değildir Allah yardımcısı olsun
fadikçim maşallah değerin çok güzel çıkmış
Allahım hep böyle sağlıklı bi hamilelik nasip etsin
inş canım:Saruboceq::Saruboceq:canım benim amin amin amin tüm isteyenlerin başına inşallah fadikten sonra herkes bu duyguyu yaşar
aslında bizlerde adet geçikmesi yaşasak bile acaba bebekmi var diye sevinemiyoruz bile mutlaka strestendir diyoruz mayıs ayındaki başarısız denememden sonra adetim geçikti 7 gün ama içimde umut bile yok rabbim bu mübarek zamanların yüzü duyu hürmetine bizleride sevindirsin inşallah
olur tabiki canım..ama zamanı var...sakın pes etme bol bol dua et...YETEER CİM DÜN YEMEĞİM OCAKTA BEN KAÇAR DERKEN KOMŞULARIM GELDİ(KAÇ GÜNDÜR BENİ GÖRMEYİNCE MERAK ETMİŞLER AYAK ÜSTÜ ÖYLESİ UĞRAMIŞLAR)YAZIŞMAYI HEMEN KESMEK ZORUNDA KALDIM.ONLARDA MERAK EDİYORLAR BU NETTE NE APIYON BU KADAR DİYORLAR.MALESEF İNFERTİLİTE BÖLÜMÜNÜ TAKILIYORUM DİYEMİYORUM.
YİNE BU GÜNLERDE ÖYLESİNE ÇOK İHTİYACIM VAR Kİ BÖYLE OLUMLU DÜŞÜNCELERE.OLUR DEĞİL Mİ RABBİM BİZEDE ANNNELİĞİ TATTIRACAK İNŞ DEĞİLMİ YETERCİM.:1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:SABRIN SONU SELAMET DERLER.BİZLERDE SELAMETİ GÖRÜRÜZ DEĞİLMİ YA.:teselli::teselli:
teki misafirdir canımkızlar 4 kayıtlı kullanıcı diyor ama üçümüzün adı var nasıl oluyor
hoşgeldin yağmurumopuyorumnanaktanBen duydum ben duydum koşa koşa geldimmm delikafadulden fadikcimmm tebrikler Rabbim tamamına erdirsin cnmm çok çok sevindim belki aramızda en sabırlı sendin Rabbim karşılığını gönderdi inşlalahh sağlıcaklada alacaksın kucağına şimdiii bu haberi veren arkadaşada nasip olsunn darısı isteyen herkesin ama duygucumunn da başına..............................
FADIK canimm cok sevindim,gözün aydin..
icimiz rahatladi cok sükür..
saglikla büyüsün ufaklik göbüsünde insallahhh
darisi tüm arkadaslarimizin basinaa
FADİKÇİĞİM canım gözün aydın hadi allahım kucağına alacağın günüde nasip etsin hayırlısıyla...
fadıkcım masallah subhanallah degerın cok guzel cıkmıs Allah tamamına erdırsın ınsallah bılgısayarı actım bır guzel gelısme varmı dıye cok sukur gozun aydın darısı tez zamanda ınsallah burdakı arkadasların basına
fadikçim maşallah değerin çok güzel çıkmış
Allahım hep böyle sağlıklı bi hamilelik nasip etsin
fadiğim değerin çok güzel çıkmış maşallah. herşey sonuna kadar böyle güzel gider inşallahhhh
kızlar hayırlı sabahlar herkese..tabı hosgeldın dıyenlerede hosbulduk dıyorum..
tulıncım hayırlı olsun ısın canım.nasıl bır ıs bu.memur gıbımı calısıcan.bızı ıhmal etmeyesın sakın..
fadık degerın cok guzel.ınsaallah bu sefer saglıklı bır yaramaz gelıyor..cızelgenı yaparsın artık..darısı bızlerede..
Fadikcim testin cok güzel cıkmış maşallahhh
hayırlı olsun fadiğim..
sonuç güzel çıkmış..
her aşamasında mutluluğu yaşamanı dilerim canım..
hep iyi gitsin inş..
FADİK GÖZÜN AYDIN :lepi:
CANIM HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN
9 AY SONRA SAĞLICAKLA KUCAĞINDA GÖR:ecrin_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar,
fadikcim sonucun gayet güzel maşallah,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
ben hiç uğraşmadan bayramdan sonra tüp bebeğe başlayom en iyisi çok çok saolun cevaplarınız için ben alanyada yaşıyorum bu arada rapor alıp gelecek tüp bebekte tedavi olucam inş.şansım var sizce.siz deneyimlisiniz bu konuda:)
inş canım:Saruboceq::Saruboceq:
inan o günde gelecek inş:Saruboceq:
rabbim yüzünüzü güldürsün
olur tabiki canım..ama zamanı var...sakın pes etme bol bol dua et...
teki misafirdir canım
hoşgeldin yağmurumopuyorumnanaktan
çok çok sağol darısı bütün isteyen arkadaşlara inş...
canlarım güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok sağolun allah razı olulsun inanın bu mesajları okurken hep gözlerim doluyor ağlıyorum...
benim için sevinveniz dua etmeniz çok güzel rabbim kısa zamnda sizlerede nasip etsin...
inanın bende sizler için çok dua ediyorum hemde içimden geldiği için...
neler yaşadığınızı bu özlemi bend eçok iyi biliyorum...
zaten bizi bizden gayrisi anlayamaz...
rabbim yüzünüzü güldürsün....amin...
kızlar hayırlı sabahlar herkese..tabı hosgeldın dıyenlerede hosbulduk dıyorum..
tulıncım hayırlı olsun ısın canım.nasıl bır ıs bu.memur gıbımı calısıcan.bızı ıhmal etmeyesın sakın..
fadık degerın cok guzel.ınsaallah bu sefer saglıklı bır yaramaz gelıyor..cızelgenı yaparsın artık..darısı bızlerede..