yeni üyeyim arkadaşlar banada yardm edin.eşimin sperm sayısı 0,6 milyon ben 28 yaşındayım neyapabilirim tek çare tüp bebekmi çok üzülüyorumben ne yapabilirim
canım ya içimden gelmedi olur mu..
o kadar beklenilen şey geldi gerçekleşti..
çok çok sevinmelisin tedirgin olma..
testlere güvenmemek lazım tabi eşin temkinli davranmış..
kan testine gittin mi?
hayırlısı canım Allah sağlıkla tamamına erdirecek inş..
Allah sağlık versin ikinize de..
ben takmıyorum bu ara sanırım iş buldum artık çalışıcam..
tedavide istemiyorum..
hepimiz için hayırlısı..
kendine iyi bak çok dikkat et.. Şeniz Şeniz
kızlar biliyorsunuz ben sadece idarar testi yaptım ama çok belirgindi, baya kırmızı bu yüzden kesin pozitif dedim...
ne kadar pozitif olsada ufakta olsa bu testlerin yanılma veya bozuk olma payı var...
kan testinide daha yeni verdim...
ama sabahtan berli aksilikler başımızı bir türlü bırakmadı...
evliliğimiz boyunca yapmış olduğumuz kanda gebelik testinin sayısını bilmem ve bunların sadece 2 tanesini devlette ssk ile yapmışızdır...
bu sefer randevu aldım devlette test yaptırır sonuca göre dr a giderim dedim...
eşimde evdeydi sabah 9 da çıktık beraber...
hastaneye gittik dr doğumda dendi...dr geldi sistem yok...az bekledik sistem gelmedi...bende eşime birde sağlık ocağını deneyelim dedim gititk testi 3 günde ancak veriyorlarmış...
dönüşte birde başka sağlıkocağına uğradık oda 3 günde...
neyse sistem gelmiştir dedik geldik hastaneye sistem yine yok ama eğer yaptırırsam bu testi kaç günde veriyonuz dedim 3 günde onlar demez mi...
hemen bıraktık yakasını özele gitik kan verdik 28 tl...neyse parasını falan boş verdik zaten...
öğleden sonra alacaktık..:
2 de gittik adam ne dese iyisin makineler bozulmuş ne zaman yapılacağıda belli değil...
neyse paramızı verdiler başka özel yere:bbo:
yarın akşam ancak alabilrisiniz diyince orayıda bıraktık başka yere:bbo:
neyse bu gititğimiz yer 2 saat sonra olur dedi gititik kan verdik bu sefer geç oldu artık yetişmez ancak yarına demezmi...
eşim sinirlendi gitti iyice konuştu ve sonuç olrak tel no almışlar eğer bu gün çıkarsa arayacaklar....
aslında benim için artık yarın çok geç değil ama bugün eşim evde olduğu için halletsin istiyor..
bende kendimi yormak istemiyorum...
bugün o kadar iş yaptık ama ben hep arabada oturdum eşim sorup sorup çıktı....
neyse canlar başınızı ağrıttımkaydirigubbakcemile3
öğlesine sizlerlede paylaşayım dedim...
abbbovvv yani olur olur da bu kadar mı olur,bizim burda kara su kurudu derler.bu söz buraya cuk oturdu valla.neymiş bu bukadar .ama olsun yeterki tesst sonucu güzel çıksında bekleriz iki gün daha değilmi fadikcim.rabbim sağlıcakla kuaklamayıda nasip eder inş.o büyük rabbimin izniyle inş sende avatarına fotosunu çeker koyarsın.dualarımız hep senle canım.inş yeteer ,tülin , diğer arkadaşlarda ve banada en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla.
kızlar benimde çok yakın bi arkadaşımın einde hiç sperm yok dediler bu konuyla ilgili ne biliyorsunuz çok istiyodu anne olmayı hiç korunmayım hemen yapayım diyodu 2 yıl oldu öğrendilerki prublem eşindeymiş acaba bi bilgisi olan varmı böyle bi durumda çocuk sahibi olunabiliyomu
arkadaşlar peki aşılama yaptırmak için sayı kaç olmalı benim eşimin harekli sayı %67 yerinde hareketli %67 ileri harekelide 0 yeterli gelmez dimi aşılamaya sperm sayısı 0,6milyon
arkadaşlar peki aşılama yaptırmak için sayı kaç olmalı benim eşimin harekli sayı %67 yerinde hareketli %67 ileri harekelide 0 yeterli gelmez dimi aşılamaya sperm sayısı 0,6milyon
canım sen bir ara tedavideydin, sonuç ne oldu, yarım mı kaldı?canım ya içimden gelmedi olur mu..
o kadar beklenilen şey geldi gerçekleşti..
çok çok sevinmelisin tedirgin olma..
testlere güvenmemek lazım tabi eşin temkinli davranmış..
kan testine gittin mi?
hayırlısı canım Allah sağlıkla tamamına erdirecek inş..
Allah sağlık versin ikinize de..
ben takmıyorum bu ara sanırım iş buldum artık çalışıcam..
tedavide istemiyorum..
hepimiz için hayırlısı..
kendine iyi bak çok dikkat et.. Şeniz Şeniz
canım 10 milyonun üzerine aşılama yapılıyor
canım yeterr daha iyi bilir ,bak ben yanlış bilgi vermişim.10milyon olması lazımmış.
yeteeer cnm bizimki 5-6 milyon anca çıkıyo,dr aşılama deneyebiliriz diyo.niye öyle diyoki.büyük ihtimal tutmaz değilmi.keşke aşılama şansım olsa bari.senağlamasenağlama
inşşşşşşşşşşş CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
AİMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?