saolun canlarım..keçi boynuzu kürü değilde, eşim pekmezini yiyor, ama yapmayı düşünüyorum açıkcası..İnş hepimize şfa olur..ya aslında bende dondurtmak isterdim ama dediğim gibi bingölde o imkanım yok, sizce kadın doğum evinde yaparlarmı, yoksa illa tüp bebek merkezimi olacak?ne yapacağımı şaşırdım valla..bazen diyorum bir test daha yaptığında yine sıfır çıkarsa diye..endişeliyim aslında ama ancak eylülde ankya gideceğiz..
Sperm üretimi var eşinde anladığım kadarıyla, ama bazen cok az oldugu zamanlar makineler görmeyebiliyor...
Sayı az oludugu için 0 cıkıyor olabilir... yüzdürme tekniğiyle analiz yapan bir hastanede tekrar baktırın canım...
bennn geldim bebişim inşalllah sımsıkı sarılır bana :)))))))))))
canım transferin hayırlıolsun inşallah 9 ay boyuncada seni hiç bırakmaz canım
bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı canım...Arkadaşlarım şu anda hastalandım, bir hafta sürecek yine, hastalığım bitince ilk defa bir tüp bebek merkezine gidip orada kendimize sil baştan baktırmaya karar verdik. Hiç gitmediğim için nelerle karşılacağımı bilmiyorum. Hem korkuyor hem de Allah'ıma dua ediyorum İnşallah hayırlısıyla ben de bir bebek sahibi olabileyim diye, kızlar dua edin bana nolur. Eşim de L-arginine i bitirdi, umarım iyi gelişmelerimiz vardır....senağlama
çok şükür canım...inan çok sevindim...bugün bende mutluyum..çünkü bugün eşim2 ikinci kez sperm testi yaptırdık ve cuma günü sıfır olan hepsi, bugün 100000 gözüktü..inş artar dahada..yalnız bir şey sormak istiyorum, bir arkadaş demişki hemen dondurtun, bir daha bulamayabilirsiniz demiş..öle olabilirmi?benim bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok, ankda eylülede gidecektik..geç kalırmıyız sizce?siz ne önerirsiniz bana..
canım istersenin iyi bir ürolağa gitsin eşin...merhabalar size bir kaç gün önce yazmıştım, eşimin sperm testi sonucunu..O zama hepsi sıfırdı ve hiç bir değer yoktu..bugün tekrar test yapıldı ve sonuçta 0.1 milyon, sanırım 100000 toplam sperm yazıyor.ancak diğer bilgiler yok testte..sizce bu dahada artarmı ilaç, vitamin vs..kullanarak.cevabınızı bekliyor olacağım.
hoşgeldin canım...amin cümlemizin...selam aynı dertten muzdaribiz bizde eşimle....solda varikoseli var ve sol testisi 8,5 hacmi yani minimum değer..sayı hareket ama en çok morfoloji sıkıntı...Allah hepimize yardım etsin
hayırlı olsun canım...bennn geldim bebişim inşalllah sımsıkı sarılır bana :)))))))))))
hayırlısı canım...
allah yardımcınız olsun....
çok şükür canım...inan çok sevindim...
dondurma işinide bilemiyorum canım....
eylülede az kalmış...allah yardımcınız olsun...
canım istersenin iyi bir ürolağa gitsin eşin...
bakalım ne diyecek...
hoşgeldin canım...amin cümlemizin...
hayırlı olsun canım...
sen yat dinlen azıcık sabahten berli burdasın...
ben bunu anlamıyorum rahime bırakıldıktan sonra neden tutunmazki kan tahliline kadar herhangi bir belirtisi oluyomu sen yaşamışsın bana anlat biraz olmazsa kanamamı oluyo
Arkadaşlarım şu anda hastalandım, bir hafta sürecek yine, hastalığım bitince ilk defa bir tüp bebek merkezine gidip orada kendimize sil baştan baktırmaya karar verdik. Hiç gitmediğim için nelerle karşılacağımı bilmiyorum. Hem korkuyor hem de Allah'ıma dua ediyorum İnşallah hayırlısıyla ben de bir bebek sahibi olabileyim diye, kızlar dua edin bana nolur. Eşim de L-arginine i bitirdi, umarım iyi gelişmelerimiz vardır....senağlama
inşallah canım allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
İnşallah canım, Allah hiçbirimizin umutlarının yıkılmasına izin vermez İnşallah...:Saruboceq:
İnşallah canım, Allah hiçbirimizin umutlarının yıkılmasına izin vermez İnşallah...:Saruboceq:
evet canım malesef utmadığı zaman adetin başlıyor inşallah sen yaşamazsın böyle bir sonucu...ama ben hissetmiştim adet belirtileri başlamıştı anlamıştımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?