bennn geldim bebişim inşalllah sımsıkı sarılır bana :)))))))))))
inşallah canım arkadaşım şnşallah bugünden sonra gün saymaya başlıyoruz fazla yorma pc başında fazla durma allahım ayırmasın seni bebeğinden inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım arkadaşım şnşallah bugünden sonra gün saymaya başlıyoruz fazla yorma pc başında fazla durma allahım ayırmasın seni bebeğinden inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sabah sabah moralim bozuldu tartıya ne zamandır çıkmıyodum tedaviye başladığımdan beri 4 kilo almışım zaten göbekten belliydi eşimde yazık beni teselli ediyo kilo değildir şişkinlik yapmıştır diyo :))))
hastanede 2 saat uyumuşum sabaha kadar burdayım artık çok güzel değişik bi duygu inşallah bırakmaz beni...
sen daha durrr hele bi karnın büyüsün kışın elbiselerine sığamaz hale geleceksin amin inşallahhhhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şişko diycem bende sana...
inşallah canım bilkiyorum benim transverim olduğunda ben kendimi hamile gibi hissediyordum benim iki taneydi o zman iki tane transver edebiliyolardısenağlamasenağlama
ikiside olmadımı şimdi yasakmış iki tane transfer etmek ama 7 tane dondurdular ben çok istedim iki transfer edilmesini ama olmadı
malesef olmadı canım olsun inşallah bu tutunur sana bir olsun sağlıklı olsun seninle olsun..
nurcan hayırlısı olsun canım..
inş tutunmaya yer ayarlamaya başlamıştır ufaklık..
belirti arama dinlen ama sürekli yatma..
herkeste belirti olmuyor adet ağrısı gibi batmalar oluyor..
bazılarında yerleşme kanaması oluyor 7. günden sonra ama herkeste olmuyor..
stres yapmamaya çalış.. uğraşlar bul film izle falan..
hakkınızda hayırlısı olsun inş..
nurcan canım hyırlı uğurlu olsun..bizede dua et, inş en kısa zaanda rabbim bizede verir..
Nurcaaannnn....
Hayırlı olsun... oldu di mi transferin...
Umarım 12 gün cabuk gecsin, sıkıntısız ve yerini edinsin anneciğinin içide...
bugün bende mutluyum..çünkü bugün eşim2 ikinci kez sperm testi yaptırdık ve cuma günü sıfır olan hepsi, bugün 100000 gözüktü..inş artar dahada..yalnız bir şey sormak istiyorum, bir arkadaş demişki hemen dondurtun, bir daha bulamayabilirsiniz demiş..öle olabilirmi?benim bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok, ankda eylülede gidecektik..geç kalırmıyız sizce?siz ne önerirsiniz bana..[/Qbencede dondurtun cnm daha tedaviye karar vermediysen bile dondurt ilerde sein için daha iyi olur
merhabalar size bir kaç gün önce yazmıştım, eşimin sperm testi sonucunu..O zama hepsi sıfırdı ve hiç bir değer yoktu..bugün tekrar test yapıldı ve sonuçta 0.1 milyon, sanırım 100000 toplam sperm yazıyor.ancak diğer bilgiler yok testte..sizce bu dahada artarmı ilaç, vitamin vs..kullanarak.cevabınızı bekliyor olacağım.
NURCANNNNNNNNN
HAYIRLI OLSUN:lepi:
İNŞŞ 9 AY SENİNLE OLSUN MELEĞİN :CüvCüv:
SĞLICAKLA GELSİN:ecrin_bebek:![]()
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq: