- 7 Mayıs 2007
- 5.329
- 5
- 40
canım 15 milyonlardan iki ay önce 200 bine indik. geçen ay 600 bin çıktı. takip etmekten sıkıldım.hareketlimiz %5 moralimizi bozan oydu. zaten 12 yumurtaya on iki tane yetiyodu. ama bu kadar az döllenme olunca moralimiz bozuldu. temennilerin için çok teşekkür ederim canım. inşallah senin bebişinde kısa sürede gelir.
anladım canım bizimde aynı olmuştu..
40 milyondan bir anda 9 milyona düşmüştü.. morfoloji de 0..
sağlık olsun Allah herkese hayırlısını versin..
üzme kendini..
herşey olacağına varıyor..
arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum lütfen dua edin içimde bi korku var neden bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun canım..
Allah yüzünü güldürsün..
2 haziranda doğum yaptım kızlar....kızım ve oğlum yanımda..Allahım hepinize nasib etsin..dün yazmıştım ama silinmiş,alım gücü yeterli olmayan ama preseed kullanmak isteyen arkadaşlar varsa elimdeki preseed tüplerinden yollayabilirim..ama kargo ücreti size ait :)
Tüm fındık,fıstık,badem sevenlere sevgiler..olumunekankayizsmile
hayırlısı olsun canım..
Allah analı babalı büyütsün..
sağlıkla büyüsünler inş..
preseed fazlaysa bende bir ya da iki tane alabilirim yerimseniben
mrh kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir.....fadiğim canım arkadaşım çok üzüldüm başına gelen olaydan dolayı,denecek hiç bir şey yok malesef.rabbim öyle insanlarla imtihanımızı dahada zor kılıyor ancak vardır bunda da bir hayır şeker,sen lütfen yengenin yazdığı şeylerin hiç birine takılma, verecek olan rabbim kulu boş....inş en kısa zamanda sende çifter çifter çatır çatır dogurursun da görürler....yüreği temiz arkadaşım benim senin sınavın daha zor mükafatıda o derece büyük olur unutma bunu......tülinim nasılsın şeker netim yoktu ugrayamadım ama bu gün damladım yapılır yapılmaz.....belginim misafirin varmış san kolay gelsin canım....papatyacım tekrar geçmiş olsun inş....ayşeçınarlı tebrikler arkadaşım sağlıkla inş...nerminim sen nasılsın şekercim....adını unuttum arkadaşımızın biride tedaviye başlıyormu inş rabbim yüzünü güldürür canım seninde
hoşgeldin sidelyam..
iyiyim canım bildiğin gibi işte nolsun..
sende iyisin inş..
merhaba arkadaşlar embiriyolarım beni bırakıyor. bu gün 2. gün ve geriye iki tane kalmış bu gün transfer edelim dediler. hazır değilim dedim. moralim çok bozuldu. gece 3 tane kalmış diye uyuyamadım. şimdi ise 2 tane diyor. ne olursa olsun bari üçüncü günü bekleyeyim dedim. YARIN TRANSFER GÜNÜM. dualarınızı bekliyorum. ilk denememde 24 tane yumurtam olmuştu. dört tane transfer edilmişti kimyasal gebelik oldu. şimdi ne olacak bilemiyorum. bana kalırsa hiç transfer yapmayacağım. boşu boşuna o kadar ilaç ve iğne yiyecem gibime geliyor. bi de üstüne kan pıhtılaşma iğnesi delik deşik olucam ben yaa. bu kafa ile her şey çok zor. evime gitmek istiyorum ben artık yaa mafoldumben
canım üzme kendini..
bence bir an önce kendini hazırla bebeklerini al gel..
onları orda yalnız sensiz bırakma..
hakkınızda hayırlısı olsun..
o kadar yumurtadan 2 tane kaldı diye üzülme..
Allah bilir hakkımızda hayırlısını olmaz dersin oluverir..
en olmaz denilenler oldu burda..
hayırlısını dile üzme kendini..
moralini topla bir an önce..