- 9 Ekim 2008
- 4.472
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canıma.s.herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biz bir süre yoktuk memlekete gittik annemle banada iyi geldi valla bir süredir haber alamadım sizden ne var ne yok kızlar herkes ne durumda listeyi bulayım bir bakayım
güle güle canımopuyorumnanaktankendine iyi bakŞenizkızlar ben yarın annemlere gidiyorum tatile..sonrada eşim gelcek.oradnda kayınnvalidemlere geçicez.yaklaşık 1 ay olamıcam buralarda.hepinize iyi tatiller diliyorum..kendinize iyi bakın.döndüğümde inşallah sürpriz haberlerle karşılaşırım..aklinialirimsmile
özleyin beni anacımm..opuyorumnanaktan
çok sevindim canım..inş 2 hafta sonra hamileyim diye güzel haberde verirsin bize....fadikçiğim ve tulinyciğim çook teşekkür ederim ikinize d sizin yazılarınızı okudum ve silkindim opuyorumnanaktan dün transferim oldu. dr. um çok iyi bir embriyo dedi. embriyolog da öyle dedi. umarım tutar. :Saruboceq::Saruboceq: rabbim bebiş isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın..
iyi tatiller canım tadını çıkar.opuyorumnanaktankızlar ben yarın annemlere gidiyorum tatile..sonrada eşim gelcek.oradnda kayınnvalidemlere geçicez.yaklaşık 1 ay olamıcam buralarda.hepinize iyi tatiller diliyorum..kendinize iyi bakın.döndüğümde inşallah sürpriz haberlerle karşılaşırım..aklinialirimsmile
özleyin beni anacımm..opuyorumnanaktan
fadikçiğim ve tulinyciğim çook teşekkür ederim ikinize d sizin yazılarınızı okudum ve silkindim opuyorumnanaktan dün transferim oldu. dr. um çok iyi bir embriyo dedi. embriyolog da öyle dedi. umarım tutar. :Saruboceq::Saruboceq: rabbim bebiş isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın..
maşallahhhhhhh canım dahada iyi olun.Kıslarrrrr nasıınızzzzzz bakayım ben meleklerimle iyiyim şükürle rolsunnn dinleniyorum bol bol ama bugun işe geldik çalıştırıyom kızlarııı :))))))
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bizim morfoloji problemimiz var %6. Benim adetlerim düzenli ve yumurtlama problemim de yok. fakat doktorumuz yine de yumrta takibi ile gebelik tedavisi uyguluyor. Yani klomen ile. En fazla 3 ay deneniyormuş bu yöntem. Bizim 2. ayımız. Fakat benim zaten yumurtlama problemim olmadığı için bu yöntemin işin yarayacağı hakkında şüphelerim var. Aranızda bizim gibi bir problemi olup, klomen ve benzeri ilaçlarla hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum?
Teşekkürler,
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bizim morfoloji problemimiz var %6. Benim adetlerim düzenli ve yumurtlama problemim de yok. fakat doktorumuz yine de yumrta takibi ile gebelik tedavisi uyguluyor. Yani klomen ile. En fazla 3 ay deneniyormuş bu yöntem. Bizim 2. ayımız. Fakat benim zaten yumurtlama problemim olmadığı için bu yöntemin işin yarayacağı hakkında şüphelerim var. Aranızda bizim gibi bir problemi olup, klomen ve benzeri ilaçlarla hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum?
Teşekkürler,
fadikciğim benide listeye eklermisin inşallah uğur getirir amin..... 14 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var. eşim azoluydu ama doğal yoldan hamile kaldım. 2. çocuk için uğraşıyoruz. şimdi eşim ne durumda bilmiyorum [ adam test yaptırmaya gitmiyor] benimde fsh yüksek. doğal yolla deniyoruz. beklenmeyen adet tarihim. 2 ağustos. soğan kürü deniyorum
teşekkürler minoscum opuyorumnanaktanmerhaba kizlar
ceylin naz canim kisa zamanda tedavine baslarsin insallah
demek sende tatile gidiyorsun hayirli yolculuklar insallah guzel bir tatil gecirirsin
insallah canim kisa zamanda listemizin hamile sayisi artar hepimize listeye girmek nasib olur
ceylin-naz inşallah raporu sorunsuz eline alırsın canım...
tatil içinde güle güle git canım...
iiyi tatiller a.s.