Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sidelyam yoğunum bu aralar sen nasılsın..
sidelyam inşallah bu tedavi sonunda bebeğine kavuşursun.
canım vallahi erteleyip duruyoruz bana kalsa hemen başlarımda eşim erteliyo sürekli şimdide ekime kaldı kpss sınavına girecekmş kafası dağılsın istemiyormuş bakalım hayırlısı inşallah o zamana kadar sen hamile olursun..
darısı senın ve burdakı butun arkadaslarımızın basına ınsallah cok gecmıs olsun Allah sıfa versın ıcını bırz rahatlatsın dıye yazmak ıstedım eltımın kızının kucuklukten berı tek yumurtası var cok da ıyı calısmıyordu sımdı 3 oglu var ustelık dogal yoldan olmaz dıye korunmuyorlardı ama Rabbım dıleyınce oluyor yanı tek tup olmasının bır zararı yok ınsallah nıyetlerıne tez vakıtte kavusursunmerhaba kizlar.. sizleri iyi gordugume sevindim..Koca bi MASALLAHHH hamislerimizee
canım hayırlı olsun.cok sevindim.daarısı hepimizin başına
canım hala şansın varyerimsenibenhadi bakalım inşopuyorumnanaktanbu arada kızlar hep 100.ncü ben olmak istediğimi yazmıştım ama başka canımızda olsa çok sevinirim bende bekliyorum merakla kimin olcanı
canım vardır bundada bir hayır..eşin de haklı sınavı etkiler baya...canım vallahi erteleyip duruyoruz bana kalsa hemen başlarımda eşim erteliyo sürekli şimdide ekime kaldı kpss sınavına girecekmş kafası dağılsın istemiyormuş bakalım hayırlısı inşallah o zamana kadar sen hamile olursun..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşşşşşşşşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu ayda o kadar çalışma yaptım ki yada inş onun güzel sonucunu alırım buhar zeytinyağı....eşim ne diyo biliyomusun bu evden ne biçim kokular geliyor dicek diyor apart. kovulacaz senin bu buharın v.s. yüzünden diyor bende kimselere görünmüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ah canım bu laf birazdaha uzun ve çok hoş bende bu lafı msn ye yazacaktım ama yazmadım...FADİKCİM yengene söyleyecek tek bir kelime bile bulamıyorum.hani bir söz var,bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım insan mı diye.onun için zerre kadar üzülmeye bile değmez.allah ıslah etsin onu....
sağol sidelyacığım bugün daha iyiiym artık çok takmıyorum....mrh kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir.....fadiğim canım arkadaşım çok üzüldüm başına gelen olaydan dolayı,denecek hiç bir şey yok malesef.rabbim öyle insanlarla imtihanımızı dahada zor kılıyor ancak vardır bunda da bir hayır şeker,sen lütfen yengenin yazdığı şeylerin hiç birine takılma, verecek olan rabbim kulu boş....inş en kısa zamanda sende çifter çifter çatır çatır dogurursun da görürler....yüreği temiz arkadaşım benim senin sınavın daha zor mükafatıda o derece büyük olur unutma bunu......tülinim nasılsın şeker netim yoktu ugrayamadım ama bu gün damladım yapılır yapılmaz.....belginim misafirin varmış san kolay gelsin canım....papatyacım tekrar geçmiş olsun inş....ayşeçınarlı tebrikler arkadaşım sağlıkla inş...nerminim sen nasılsın şekercim....adını unuttum arkadaşımızın biride tedaviye başlıyormu inş rabbim yüzünü güldürür canım seninde
sağol fatımacım...artık boş verdim pek takmıyorum...hosbulduk sıdelya saol canım..naber neler yapıyosun..
fadık cok duygusal bır karakterın var senın anlıyorum.ama mantıgını devreye sok ve aman ne takıcam rabbım hıdayet versın de..ve kafanda bu uzuntulerı at..bızım her duruma karsı daha az sıtreslı olmamız lazım bılıyorsun canım..malesef her sulalede boyle bır tane ınsan var ve herkesın huzurunu bozmaya yetıyor.ama ben cozumu soyle buluyorum hep.kapımı kapattımmı artık ıcerde ben esım ve huzurumuz olmalı.baskalarıyla olan sorunlarımı uzuntumu eve tasımamaya calısıyorum.akıl vermek degıl estagfurullah.bır tavsıye canım..ınsaallah abınle yengende omur boyu mutlu yasarlar bundan sonra.bız mumınlere dua etmek duser sadece..uzme kendını arkadasım olurmu..
beyzacım aynı sorunlarla bogusuyorum.ıkı sene once bırsuru talıhsızlıklerle alınan kıstım suan aynı sevıyede ve yıne amelıyat gorunuyor malesef.ama bazen dusunuyorumkı madem benım elımden bısey gelmıyor..cenabı hakkın kudretıde herbır zerreyı kusatmıs.ancak o dılerse kurtulabılırım bu ıskencelerden..elbet bu ser gıbı gorunen seydede bır hayır vardır bızım ıcın..canını sıkma arkadasım..hersey olacagına varıyor..allaha emanet ol..
herkese hayırlı gunler arkadaslar.ara ara ugrarım yıne..
evet canım insanları anlamak çok zor...FADİĞİM üzeme kendini insanları anlamak zor bazen bende çok bunalıyorum...
fadıkcım yengenın yaptıklarını yukarda Allah goruyor ona havale et o hakkından gelsın sen onun yaptıklarına yazdıklarına uzulmemeye calış heryerde boyle kotu ınsan vardır cok sukurkı esınle senın aranızı bozmuyor hıc olmazsa uzak bence mesafelı dur derım klava:klava:
2 haziranda doğum yaptım kızlar....kızım ve oğlum yanımda..Allahım hepinize nasib etsin..dün yazmıştım ama silinmiş,alım gücü yeterli olmayan ama preseed kullanmak isteyen arkadaşlar varsa elimdeki preseed tüplerinden yollayabilirim..ama kargo ücreti size ait :)
Tüm fındık,fıstık,badem sevenlere sevgiler..olumunekankayizsmile
ben boşverdim canım:dilcikar:Fadikçim insan hayatta neler yaşıyor . Senin için bunları duymak zor ama yengen de daha yaşıyor ve ömrünüz varsa sende görürsün başına gelecekleri. Ona o evlatları veren de Allah. Kötü bir şey demiyorum, ama yaşa da gör diyorum. Kızdım bende gerçekten. Bu derdi bilmeyen anlamaz ne hissettiğimiziklava:
öncelikle bu güzel düşüncenden dolayı teşşekkür ederim.şu sıralar çektigimiz krediden dolayı mali sıkıntıdayız ama eminim benden daha müşkül durumda olanlarda vardır.
özele yazmaya çalıştım ama özele kapatmışsın sanırım.
eger benden daha çok ihtiyaç sahibi biri çıkmassa ben ayın 20 sinden sonra almak isterim.
adet tarihim 20 si belkide gerek kalmaz.rabbim bütün isteyenlere versin.
seninde gözün aydın Allah yavrularını saglıcakla büyütmeyi nasip etsin.Allah ayırmasın sizi hiç.:Saruboceq:alsanaalsanasmile:hooray:
nurcan hayırlısı olsun.korkma nasipte varsa gelir bebişin.rabbim gözünüzde koymasın o mutluluğu yaşatsın hepinize.
kızlar selam
fadiğim yazını okudum bütün arkadaşlarımın dediği gibi el alem ne derse desin hadi hadi hadii hadi hadiiiiiiii
yani söylenecek söz yokki söyleyesin hem söylesen anlarmı ki sen cok olgun ve zarif bir kişiliğe sahipsin anladığım kadarıyla sana yakışmaz takılma uğraşma msn deden sil hem görmemiş olursun yerimseniben
yinede sen bilirsin tabiii
ayşecim rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür versin bebişlerine darsı hepimize inşallah
minoş cum walla buralarda kavruluyor bende üşüttüm sanırım hemde kasıklarımı geçmiş olsun canım
nermincim baktınmı hamiş felan olmayasın kkısss olurmu kii haayerimseniben