Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese hayırlı cumalar arkadaslar galıba hamıleyım kan sonucum 118 cıkmıs bırazdan doktora gıdıcem darısı sızlerın basına suan elım ayagım tıtrıyor soktayım
Allah razı olsun darısı cok saskınım suanslm kizlar nasilsiniz?
cumaniz mubarek olsun......
papatyacim gecmis olsun canim......a.s.
enkizya canim bunun belkisi yok hamilesin canim gozun aydin, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim:teytey::teytey::teytey::teytey:
cok tesekkurler sımdı doktordan geldım asılamam tutmus ıkı gun sonra tekrar kan testı yapacakmısımgözün aydın canım süper bi haber:teytey::teytey::teytey:
fatmacım darısı sana ınsallah hıc ummadıgın zamanda gelıyormus bende oyledım sankı hıc asılamam olmamıs gıbıydım kostum tepe tırmandım uzun yuruyusler yaptım yoktur dıye ama mevlam verınce ısteyınce oluyormuskızlar hayırlı cumalar..
papatya gecmıs olsun canım.rabbım bırdaha yasatmasın..
ask melegı hayırlı senelere canım..
tesellı eden arkadaslar allah razı olsun.hayırlısı boyleymıs demekkı..nasıp ıste..
enıkazya coook tebrıkler canım..hamılesın ıste.masallah sonucunda cok guzel.rabbım tamamına erdırsın canım..bısey sorcam sana.adet sancım var demıssın.normal bıldıgımız adet sancısımı yoksa ona benzer bır agrımı...
herkese hayırlı cumalar arkadaslar galıba hamıleyım kan sonucum 118 cıkmıs bırazdan doktora gıdıcem darısı sızlerın basına suan elım ayagım tıtrıyor soktayım
Allah razı olsun dedıgın gıbı darısı tum ısteyenlerın basına sadece dıyebılecegım vaktı zamanı var dıye cok ınanmak cok Allaha guvenmekTebrik ederim arkadaşım çok sevindim :lepi:
darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
tebrikler a.s. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :1hug:[/hepınızden Allah razı olsun yanlız kafamı bırsey kurcalıyor bugun asılamanın 14 gunu kendı doktorumu aradım tatılde kendısı rakam cok yuksek dedı devlet hastanesını doktoru dusuk bır rakam dedı ıkı gun sonra tekrar yaptır hangısı dogru sempatiksalakcinni
beta hcg 118.28 cokmu yuksek yada dusukmu bılen varsa soyleyebılırmı
Papatya gecmiş olsun atlatmışsın amaliyatını...
Her tedavin böyle olumlu sonuçlanır inşALLAH....
RABBİM dermansız dert vermesinn hiçbirmize ( Amin )
aşk melegi dogum günün kutlu olsun dlerim bebeişsiz son dogum günün olur canım...papatyacım çok şükür şifa bulmuşsun tatlım rabbim göstermesin bir daha inş.çok geçmiş olsun canım
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
Papatyacım ameliyatın çokgüzel geçmiş senin adına çok sevindim
artık rahatlamışsındır bide bebişin gelirse ohhh değme keyfine ozaman
papatyacım geçmiş olsun canım..
kupkuru yıllara merhaba yerimseniben
hayırlı cumalar kızlar..
slm kizlar nasilsiniz?
cumaniz mubarek olsun......
papatyacim gecmis olsun canim......a.s.
enkizya canim bunun belkisi yok hamilesin canim gozun aydin, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim:teytey::teytey::teytey::teytey:
slm canim
amin canim insallah saglikla gelirler
allahin izniyle 3 tane kizimiz olacak canim
çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey:herkese hayırlı cumalar arkadaslar galıba hamıleyım kan sonucum 118 cıkmıs bırazdan doktora gıdıcem darısı sızlerın basına suan elım ayagım tıtrıyor soktayım
ınsalah dedıgın gıbı yukselecektır bugunude gordunya cok sukur rabbım hepınıze tez vakıtte hayırlı evlatlar nasıp edercanım değerin gayet iyi 2 gün sonra tekrar ölçtür Allahın izniyle rakam baya yükselecektir
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin tebrik ederim :Saruboceq:
cok sukur bıraz daha rahatladım bır an cok panık yaptımdarısı sızlere ınsallahcanım içini rahat tut rabbimin izniyle hamilesin tebrik ediyorum. tamam tekrar yap testi ama lütfen sen geniş ol dua et iki gün sonra dahada yükselecektir değerin....halayımızla :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: rabbim inş her günümüzde böyle haberler alırız..
kızlar hepinize çok teşekkür..a.s.
aynen öyle kupkuru günlere merhaba diyorumm..kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım.hayırlı uğurlu olsun..delikafadulden delikafadulden
tessekkur ederım canım dostlarım
sağol tatlım..
sen nasılsın?iyisin inşallah..
bu arada hepinize hayırlı cumalar kızlar..
hayırlı cumalar arkadaşlar...
akşam hepimiz için bol bol dua ettim...
inşaallah Rabbim kabul eder...
bir an önce kucaklarımız sevgili bebişlerimizle dolar...
aayyyy çok güzel Rabbim sana ve eşine bağışlasın bebişlerinizi..
canım çok sevindim inan yazını okurken gözlerim doldu...
hayırlı olsun inşaallah...:lepi:
:teytey::teytey:
benım mutlulugumu paylastıgınız ıcın herkesten ama herkesten Allah razı olsun darısı ınsallah sızlerın basına saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlarınız olsun hakıkaten bır mucıze cok uzun zamandır beklıyordumcok dua etmıstım arkadslarım cok dua etmıstı demekkı bugune nasıpmıs hepınıze cok tesekkur edıyorumenikazya canım hayırlı uğurlu olsun.:teytey::teytey:rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşşş....:teytey::teytey: