- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
aşk meleği doğum günün kutlu olsun.nice nice yaşlara çocuklarınla işallah.papatya canım sanada çok geçmiş olsun işallah kurtulmuşsundur sorunundan.belgincim hoşgeldin seni unuturmuyuz hiç.
kızlar merhaba
herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğimiz duaları kabul eylesin
papatyacım geçmiş olsun aynı dertten bende müzdaribim özellikle yüzüm ve göğüs bölgem cok aşırı terliyor azcık bir harekette sırrılsıklam oluyorum görsen şıpır şıpır damlıyo ter yüzümden birde alanya gibi yanan ve aşırı nemli bir memleketteyim mahvaluyorum sabah temizlik yapcam ama sıcaktan ne mumkun hemen klimayı açtım ama oda mahvetti midem allak bullak oldu üşüttüm her yediğimiçıkartıyorum napcamı şaşırmış durumdayım bu ter benide mahvediyor eşim dipsiz kuyu gibisin maşallah diye dalga bile geçiyo ama çok zor bu ter işide
çok sağolun kızlar..
melonicim bu ameliyat el,ayak,koltukaltı ve yüz terlemeleri için yapılıyor.yani senin durumunun bir çözümü yok maalesef şimdilik..benim el ve ayaklar aynı dediğin gibi şıpır şıpırdı,süpürgenin sapını bile tutamazdım özellikle yazları..o kadar yanii..ama çok şükür kurtuldum..ter işi çok zor..