- 25 Nisan 2009
- 2.900
- 3
- 46
oh melony sefan olsun..bız daha gıdemedık tatıle.temmuz ortası cıkıyor esım ızne.ınsaallah ozaman bende bol bol denıze gırıcem..
sonucmu?oda ne..ya ben sonuc beklemıyorum acıkcası adetı beklıyorum ve dua edıyorum kıst falan olmasın dıye.adetıme bır hafta var ama sancılar acayıp canımı yakıyor.bunada sukur olsun.hakkımızda hayırlısı..
sen neler yapıyorsun canım..dogal denıyosunuz deılmı..belkı bu zevkte sefada melegın daha cabuk bulur senı..COLOR]
alla alla neden ki aman takip etmediğim den oluyor negatifmi cıktı yaa ne oldu yada senin ümitsizliğinmi
anlamdım kii akannehirakannehir
bana gelince bebiş kendi bilir walla istiyorum tabii ama napıyım hani bal surat derdiye gelmessen gelme lan bebeiş diye özledik demi onuda nerelerde bilgisi olan varmı boshayallersmile
oh oh iyi yapıyorsun canımopuyorumnanaktan
keyfine bak...
ben iyiiym canım herzamnki gibi yuvarlanıp gidiyoruz...
mesajimi okuyan eski arkadaslar hepinizi cok ozledim
fadikcim benim yarim degilki tedavim negatifle sonuclandi
sadece transferleri sayarsak ikinci mikro negatif
yada iki negatif iki yarim diye yazabilirsin
bakalim guzel haberi ne zaman alicaz
hoşgeldin canımzemuszemus
dilem neva rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin oğluşlarınızı demek oğluşlarımız olcak yağmur can kızmı acep seninki hakkında hayırlısı olsun canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Son düzenleme: