- 11 Aralık 2008
- 2.917
- 2
- 44
demek bir tosun daha geliyorboshayallersmile
hayırlısı canım sağ salim kucaklarsınız inş...
dilemm neva oğluşlarınız sağ salim gelsinler inş..
sagol kizlar, insallah sizlerde biran once kavusursunuz yavrulariniza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek bir tosun daha geliyorboshayallersmile
hayırlısı canım sağ salim kucaklarsınız inş...
hoşbuldum....benim aslında hem erkek hem kadın infr. aşılama yaptırıcaz...
anladım canım...allah yardımcınız olsun...
peki sorunlarınız nedir?
slm arkadaslar nasilsiniz?
biz iyiz cok sukur...
test gunu bekleyen arkadaslar, insallah guzel sonuclar alirsiniz....
teyzelerimiz bizimde gecen carsamba cinsiyetimiz belli oldu, cok hafif bi lekelenme yuzunden acile gittim tum muayenelrimiz temiz cikti hersey yolunda bebiste cok saglikli allaha sukur...
hep icimden kiz diye geciyodu ama oglus geliyo allahin izniyle
gozunuz aydın nevacım..saglıkla gelır ınsaallah..
sevindim canımopuyorumnanaktan
sağlıcakla kucakalrsın inş....
slm arkadaslar nasilsiniz?
biz iyiz cok sukur...
test gunu bekleyen arkadaslar, insallah guzel sonuclar alirsiniz....
teyzelerimiz bizimde gecen carsamba cinsiyetimiz belli oldu, cok hafif bi lekelenme yuzunden acile gittim tum muayenelrimiz temiz cikti hersey yolunda bebiste cok saglikli allaha sukur...
hep icimden kiz diye geciyodu ama oglus geliyo allahin izniyle
hoşgeldin canıma.s.selamlar herkeseeeee
mesajimi okuyan eski arkadaslar hepinizi cok ozledim
fadikcim benim yarim degilki tedavim negatifle sonuclandi
sadece transferleri sayarsak ikinci mikro negatif
yada iki negatif iki yarim diye yazabilirsin
bakalim guzel haberi ne zaman alicaz
anladım canım...allah yardımcınız olsun...eşimde hem sayı hem hareket asılda morfoloji%2 bende pko ve myom var:
selam kızlar nasılsınız.delimai canım hayırlısı olsun işallah en kısa zamanda bebişin seninle olur.melony iyi yapıyorsun kafan dağılır biraz.fatıma zehra sen nasılsın?
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
delimai üzüldüm canım olmamış hakkında hayırlısı olsun
neva cinsiyet belli olmuş maşşallah erkencecik
Allah oğlunu sana bağışlasın
selamlar kızlar..
.
fadik benim adet günüm
29 temmuz...siddetli oat...şuan doğal yoldan(2 tüp bebek negaif) keçiboynuzu kürü, arısütü polen bal karışımı, incir kürü, havuç suyu...
bunlarla devam ediyoruz...
Geçmiş olsun canım senin yazının bugün okudum takipteydin ne yazacaksın diyede kısmet değilmiş.Bende tüp denememde 9 gün leke olmuşte gece çok paniklemiştim.Ama meğersem ikiz hamileymişim,hiç ihtimal wermedim o yğüzden sana,wardır dedim.Birde burdan arkadaşlara söyliyeyim 9 yada 10 günlerde eğer warsa idrarda da çıkıyor,benimki çıkmıştı.Üzülme zaman herşeye çare ben bebiği 18 şubatta kaybettinmRabbim onunla canımı al diye çok dua ettim üzüntüden ama bak hala yaşıyorum we mutlu olmayıda biliyorum...Sewgiler
canım yaa:çok üzgünüm: bende senin sonuca bakmaya girmiştim....
rabbim hayırlısını versin ...
zamnı gelmemiş daha ne yapsak ne desek boş...
allah sabır versin canım....
delimai hayırlısı canım zamanı gelmemiş demek ki.
inş anlamadığın anda çok kısa zamanda bebeğin seni bulur..
iyi geceler kızlar
delımaı hayırlısı olsun canım.rabbım yardımcımız olsun..bu negatıfler bızı yıpratıyor.ama durmak yok yola devam canım..
kızlar selam epeydır uğrayamadım saolsun komşular hiç boş bırakmıyolar gunduz havuz başında bol bol guneşleiyoruz akşamda çaylar demelnip yine geç vakitlere kadar oturuyoruz gunlerim dolu dolu geçiyor yatağa yorgun giriyorum walla ablamda 10 gunden gelecek sonra ramazana kayserideyim inşallah oruç orda yapcam bura yanıyor kavruluyor walla cok zor oruç burda ee gunlerde uzun
sizler nasılsınız delimai adına uzuldum hakkında rabbim hayırlısını versın diyecek bişe yok ama lütfen kendini çok yıpratma olan sana bana oluyo hayatın tadını cıkar
fatıma zehra sen naptın öğrendinmi sonucunu merakla bekliyorum
fadik tülin sizler nasılsınız kızlar yeter herhalde yine cok giremiyor nete
HEPİNİZİ COk SEVİYORUM
sagol yabanim zaman bi gecsede kucagima alsam, cok guzel geciyo hamileligim, su ana kadar hic skinti yassamadim biraz kasik agrisi oluyo, gecendede cok cok az bi lekelenme oldu, o'da normalmis olabiliyomus, tek sorunum bulantilar hala devam ediyo ama olsun yeterki bebis saglikli olsun....
valla canim ben hep almicam diyorum ama dun gece bi suru sey siparis ettim, genelde cogu kiz ve erkek icin kullanilabilecek seyler, artik kismet olursa ay sonunda kesinlessin o zaman erkek cicileride alirim
selamlar herkeseeeee
mesajimi okuyan eski arkadaslar hepinizi cok ozledim
fadikcim benim yarim degilki tedavim negatifle sonuclandi
sadece transferleri sayarsak ikinci mikro negatif
yada iki negatif iki yarim diye yazabilirsin
bakalim guzel haberi ne zaman alicaz