- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
selamlar kızlar...
benim sonuç belli oldu...
size güzel haberler vermek isterdim ama...
maalesef sonuç negatif...
:gitme::gitme:
senin adına üzüldüm canım...ne desek boşş rabbimden hayırlısı dilemekten başkaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar kızlar...
senin adına üzüldüm canım...ne desek boşş rabbimden hayırlısı dilemekten başkaa
selamlar kızlar...
selamlar kızlar...
oh oh iyi yapıyorsun canımopuyorumnanaktankızlar selam epeydır uğrayamadım saolsun komşular hiç boş bırakmıyolar gunduz havuz başında bol bol guneşleiyoruz akşamda çaylar demelnip yine geç vakitlere kadar oturuyoruz gunlerim dolu dolu geçiyor yatağa yorgun giriyorum walla ablamda 10 gunden gelecek sonra ramazana kayserideyim inşallah oruç orda yapcam bura yanıyor kavruluyor walla cok zor oruç burda ee gunlerde uzun
sizler nasılsınız delimai adına uzuldum hakkında rabbim hayırlısını versın diyecek bişe yok ama lütfen kendini çok yıpratma olan sana bana oluyo hayatın tadını cıkar
fatıma zehra sen naptın öğrendinmi sonucunu merakla bekliyorum
fadik tülin sizler nasılsınız kızlar yeter herhalde yine cok giremiyor nete
HEPıNıZı COk SEVıYORUM
slm kızlar,nasılsınız?
bugün ikili testimiz vardı ve cinsiyetimizi öğrendik,oğlum olacakmış,bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim,darısı siz arkadaşlarımın başına inşallah,hepinize dua ediiyorum......
slm kızlar,nasılsınız?
bugün ikili testimiz vardı ve cinsiyetimizi öğrendik,oğlum olacakmış,bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim,darısı siz arkadaşlarımın başına inşallah,hepinize dua ediiyorum......
hayırlısı canımopuyorumnanaktanslm canlarım
fadık nasılsın gıremedım nete annemlerın bılgısyarı bozuktu ben adet oldum 24hazıranda olmadı ama uzulmedım hayırlısı bu ay adet oldugumu hıç anlamadım agrım olmadı rahattım yanı buhardan oldu galıba
fadık dr gıttım eşinın tedavısının sonucunu beklıyecegız sende hıç bır sorun yok dedı yumurta tembellıgım hormonlarım normale dondugu için duzelmış eşinden kaynaklı dedı beklemedeyız sız naptınız canım eşin gıttımı dr