- 7 Şubat 2010
- 634
- 3
canım inş bu rahatsızlığından biran önce kurtulursunçok zor çünkü.aynı durum benim eşimde de var.özellikle eli ve ayağı seninki gibi çok terler bu yüzdende habire su içer.bende mi ameliyata göndersem napsam.kızlar biz bugün 2 doktora birden gittik..benim aşırı terleme rahatszılığım var..diyorum ya..böyle tuhaf tuhaf hastalıklar beni bulur diye..
ellerim ayaklarım ve koltukaltı bölgem yazkış aşırı terliyor.ilkokuldan beri var bu..yazın sıcağında bile çoraplarla gezerim ben.açık ayakkabı giyemem..terleyip sırılsıklam oluyor..böyle şıpır şıpır çeşme gibi akıyor..görseniz şaşarsınız..kimsenin elini sıkamam..insanlarda böyle bir tiksiniyor terli eli sıkmaya zatenn..okul hayatımda hep defterlerimin üstüne kocaman kocaman çarşaf gibi mendiller yayar öyle yazı yazardım.başka türlü defterde sırıksıklam oluyordu.arkadaşlarım ve öğretmenlerim tuhaf tuhaf bakardı bana..
eşimin ellerini çoğunlukla tutamıyorum.elele dolaşamıyoruz..hele stresli bir haldeysem hiç sormayın zaten..beter oluyorum.
geçen sene keman kursuna gittim yazın.ellerimin terinden çalamadım yaa..tutarken kayıyor elim.
önceki sene resim kursuna gittim..onda da büyük sorun oldu..
ve buna bir son vermeye karar verdim..önümüzdeki hafta inşallah allahın izniyle ameliyat olup bu rahatsızlığımdan kurtulacağımmm..onun için çok mutluyumm..
sonra da hüsameetin beye gittik.kürtaj sonrası kontrol.adetin bitince gel demişti.dün bitti adetim.5 gün sürdü.ilk 2 gün biraz daha fazlaydı.dr da baktı.yapışıklık görünmüyor dedi.yumurtalıklarınızda iyi çalışıyor,bu 1 ay yine korunun.sonra 3 ay denersiniz.olmazsa biz devreye gireriz dedi.rahimde yapışıklık olmaması beni çok rahatlattı..allahıma binlerce şükür..inşallah burada hepimiz teker teker hamişşşş kalıp sonrada bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşacağız..rabbim inşallah o günleride gösterecek bize..bizede rabbimede güveniyorumm..
çok şükür canım rahimle ilgili bir problem yokmuş.rabbim bebişini tekrardan göndersin inş sana..:Saruboceq::Saruboceq: