Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

TULıN kız bacım benim nasılsın diye sormuyorum.
iyisin maşallah.
seni öpüyorum canım arkadaşım.
bizde mi buğday falan denesek acaba?
gerçi ben önce soğan suyunu yapmalıyım ama nerdeeeee....

AYMESim canım rahat ol, tevekkül et.
Rabbim korur melekleriyle meleğini...
cinsiyet yarın belli olur mu acaba?
bana erkek gibi geliyor ama bakalım...

Herkesi öpüyorum kocaman.
yemek yapıyorum.
yatılı misafirlerim olacak.

HARZEM maşallah tatlım senin misafirin hiç bitmiyor.
tatlı dilli ev sahibisin demek ki...

ecemnur canım tebrik ederim inşallah sağsalim kucağınada alırsın bebeğini.......

minoşcum hadi bakalım sende dene bir şu buhar olayını inşallah sebebiniz olurda hamile kalırsınız öncünüzde dilem....... bizede ilk evlendiğimiz yılda hep diyolarda sütle maydonoz buharını yapın diye ama sorunun eşimde olduğunu öğrenince yapmak kismet olmadı .......

tozbezi sana kolay gelsin canım.....benim misafirlerim kaynanamgil kayınbabamın ayağı kırıldı pilatin takıldı hastaneden çıktığı günden beri bizde kalıyo birde üstüne üstlük kaynımgilde bizden çıkmıyo hasta ziyaretine gelen gidende bitmiyo bittim resmen .....3 4 günlüğüne evlerine gittiler sözde ben kafa dinlerim dinlenirim dedim ama bu seferde oraya çağırıyolar bu akşam gidecem yarın akşam gelecem zaten ertesi günüde kendileri yine teşrif edecekler ne anladıysam bu gitmeden........
bende senin gibi şu soğan kürünü deneyim diyorum ama uygulama yok nedense

Son düzenleme:

sağol canım..iyiyim.
canım bende de dilemde de pıhtılaşma var da ondan sormuştum kan sulandırıcı kullanıyormusun diye..
evet coraspin kanı sulandırıyor daha çokkk..

MONAROSA ve ECEMNUR tebrik ederim kızlar..hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..

kolay gelsin harzemima.s.
hastaya bakmak çok zor birde dediğin gibi gelen giden hiç bitmez...
alalh ayrdımcın olsun canım....

sağol canım bakalım inş...
evet canım 4 aydan sonra bu ilk denememiz....
içim bir garip nedense çok da umutluyum...
buhar yaptım diğe değil sanki ilk deniyormuşuz gibi bir heyacan var içimde...
neden böyle anlamadım ama olmassa üzülürüm gibi...

sende yap canım maşallah bu günlerde adetlerinde düzenli...
inşallah faydasını görürsünüz...

aymesim herşey yolunda gidicek bebeğini de sağ salim alıcaksın canım..
artık dizginle kendini tadını çıkarmaya bak.. yerimseniben

tozbezim ne çabuk yatılı misafirin geldi yahu..
kolay gelsin sana canım..
tembellik var valla kürler konusunda..
ama bu adette buharı denicem bende kısmet belki de bebek buhardadır kaydirigubbakcemile3
sende yap canım..

harzem kolay gelsin canım..
en kısa sürede iyileşip gitsinler inş..
kayınvalden niye bakmıyor kocasına..

fadiğim üzme tatlı canını inş zamanın bu ay dolmuştur ama yoksa da çaremiz yok..

kızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:

Tebrik ederim MonaRosa... Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bilmiyorumkismile ...

Kızlar kan sonucum 72,6 hihoyyyt Hamilemiyim şimdi ben :CüvCüv:
amaaannnn ne güzel, MaşALLAH topiğimize.. 2. hamile haberi...
Hayırlı olsun Ecemnur... RABBİM yardımcın olsun bundan sonra hep bilmiyorumkismile

biliyorum fatımam bilmem mi yüce RABBİM in bize çizdiği yolsa hayırları veşerleri bizlerin bilemeyeceği, bize şer gelenin aslında en hayırlısı olableceği...
zaten inançlı olmasa insan sinir hastası olur ... elinden geleni yap sonra herşeyi yaradana havale et, umutla bekle, yaptıgımız ve yapmamız gerekende bu zaten....O gün öyle canım sıkkındı yazdım geçti, 1 yıılık evliyim Fatıma ben, oligospermi var eşimde bakalım tüp bebek düşünüyorduk ama eşimin şark tayini cıktı beklemeeye aldık, bundan ibaret şimdilk hikayemiz mafoldumben aklinialirimsmile

Hayırlı olsun Fatıma arkdaşım..
ALLAH yardımcın olsun...
3 ayların yüzü suyu hürmetine pozitifi görenlerden ol sen de inşALLAH... bilmiyorumkismile

caım saĞol

:teytey::teytey:canım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin...

ecemnur canim tebrik ederim Allah saglikla kucagina almanizi nasib etsin insallah

süper haberler ya maşallah.allah tamamına erdirsin darısı isteyen herkesin başına.

gÜnaydın kızlar

Günaydın herkese

Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de nasip eylesin.:Saruboceq:

Monarosa senin değerin kaçtı canım?

Günaydın arkadaşlar
inşallah bebeğim iyidirde ben kendi kendime
evhamlanmış olıyım yine bundan sonra söz yapmıycam
kendi kendimede söz verdim

sağol canım perşembe günü gidicem doktora
yokmuş 2 gün demek senin içine erkek doğuyo
sağlıklı olsun iyi olsunda hiç farketmez canım
yeterki iyi olduğu haberini alıyım

Günaydın yetercim. ınşallah istediğin gibi iş bulabilirsin cnm benim. Tek maddi deil manevi olarak da iyi olur senin için yeni arkadaşlar farklı bir ortam iyi gelir. kaydirigubbakcemile5

günaydın canım iyi olacak inşşşş
iş bakacağım kendime
niraz çalışırsam daha kolay olacxak bu durumu atlatmak hemde maddi olarak çok yıprandık eşmde detsk olurum (tabi iş bulabilirsem )

yetercim çok yi düşünmüşsün hem kafanı dağıtırsın
hemde dediğin gibi maddi yöndende faydalı olur
2 kez tüp bebek denedim hemde özel hastanede
ne kadar zorladığını iyi bilirim

saol fadıkım ınsaallah hepımız beraber gulerız..sende herzaman destekcısın arkadasım.hakkını helal et.herzaman guzel seyler yazıp tesellı edıyorsun bızı..
esıne gelınce onlar bızım kadar rahat degıller.ekonomı onların elınde sonucta.tedavılerde sıkılmaları cok normal.bız onları ıdare edıcez artık napalım.yıne basımızda olsunlarda..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…