Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldım kızlar nevro yoklama yapacaktı dun yok yazıldımmı??acaba 2gundur nete gıremedım sımdı gerıye doneyım bakalım yenı hamısler varmı cok merak ettım..sayfalarda cok bırıkmıs
Ben şimdi günde 3 kez folik plus ve kan düşüklüğüm için günde 1 kez ginoferrasalon alıyorum..Bunlar kilo yapıyor dediler ben de ekmeği kestim..Fazla da abur cubur yememeye çalışıyorum..Şu an 61 kiloyum..Umarım hamile kalırsam aynı kiloda hamiş kalıp 75 kilo ile tamamlarım hamişliği....:1rolleyes:
bademcim günde 3 kez folic plus fazla değil mi ben günde bir kere sabahları tok karna aldığım halde epey kilo almıştım sonra bıraktım kilolarda beni bıraktı :roflol:
birde kesinlikle ekmeği tamamen bırakma çünkü vücudumuzun direnci için ekmek yememiz şart onun yerine tam buğday ekmeği tüket ama sakın kepek ekmeği tüketme arasıra al o da kansızlığa sebep oluyor ve akşam yemeklerinde yalnızca ekmek yeme bence,bir ara diyetisyene de gitmiştim 7 kilo fazlam vardı kurtuldum çok şükür.
bademcim günde 3 kez folic plus fazla değil mi ben günde bir kere sabahları tok karna aldığım halde epey kilo almıştım sonra bıraktım kilolarda beni bıraktı :roflol:
birde kesinlikle ekmeği tamamen bırakma çünkü vücudumuzun direnci için ekmek yememiz şart onun yerine tam buğday ekmeği tüket ama sakın kepek ekmeği tüketme arasıra al o da kansızlığa sebep oluyor ve akşam yemeklerinde yalnızca ekmek yeme bence,bir ara diyetisyene de gitmiştim 7 kilo fazlam vardı kurtuldum çok şükür.