Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı

MELONY CANIM DEGERIN YUKSELIR İNŞŞŞ HAMILE OLDUGUNU OKUDUGUMDA ÇOK SEVINDIM İÇİNİ FERAH TUT opuyorumnanaktan
SENIN SU BUHARI İÇİN BENDE UYGULASAM OLURMU ACABA BILMIYORUM YUMURTAM GELIŞMIYORYA ETKI EDERMI BILGIN VARMI CANIM YA

kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ

canım bu değerlerin yanında kadın foliküler faz gibi bir ifade vardır..
o değer aralığını bu sonuçlarla karşılarştır..
her hastanenin değer aralığı farklı çünkü..

TÜlinnnn tüp bebek raporun süresi 1 ay mı...
Değildir kuzum ya...
1 ayda düzelecekmi sankim sperm sayısı da...
1 yıl diye duydum ben başka topiclerde ama iyice araştırayımda burda boşuna uğraşmayayım bari, hem burda hem orda, zaten zor götürüyorum eşimi hastaneye :KK43:

canım ilaç raporlarında bu rapor 1 ay süre için geçerlidir diye bir ifade var..
benim bildiğim 1 ay..
siz gidince uğraştırmazlar zaten başlarsınız tedaviye..
önce tayin olayı netleşsin inş kalırsınız burda..

merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı

canım üzme kendini..
herşey yoluna girer..
hafta sonu zaten dinlenmene bak..
değerin artıcaktır inş..
Allah hayırlısını nasip etsin canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

meloni canım hayırlı ugurlu olsun bebeyin sımsıkı tutunsun sana ALLAHIM ayırmasın İNŞALLAHopuyorumnanaktan
gecmisi yeni okudum melony biri kiz digeri oglan olursa evlendiririz torunun adinada ekin koyariz ne dersin sempatiksalakcinni
tulincim sen deneyecektin buhari ne oldu?
insallah bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz yoksa sende dene emi arpacanla bugday nura arkdas gelir...

hadi kizlar hepiniz deneyin kismet iste nerden ne olacagi belli olmaz...[/

KIZLAR BEN SİZE BİŞE DANIŞICAM BENDE BU BUHAR İŞİNİ YAPMAK İSTİYORUM BANA DETAYLI ANLATIRMISINIZ LÜTFEN MELONİ ANLATMIŞ AMA MESELA KAYNATTIKTAN SONRA BUGDAYLARI İÇİNDEN ALIP ÖYLEMİ OTURIYIM BİDE HERGÜN TAZEMİ YAPILICAK AYNISI HERGÜN YAPILIRMI COK SORDUM AMA LÜTTFEN CEVAP VERİRSENİZ MİNNETTAR OLURUM ŞİMD,İDENTEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan

canım benim bu konuda çok bilgim yok...
inşallah artar....
allah yardımcınız olsun...

fadık slm nasılsın ben hıç ıyı degılım ya
sağol canım a.s.
iyiyimde çok yorgunum...temizlik yapıyorum...
bu sıralar bende çok halsizlik vardı birde temizliğe başladım elim kolum kalkmıyor...
hayırlısı artık...

eşim çarşamba tekrar semen analızı yaptıracak dr istemiş bızım perhız 5gun olunca dr ondanda kaynaklanıyor olabılır demiş
bıde iş yerınden izin alırken surat yapmaya başladılar buda morelımı bozuyor tedavımı olumsuz etkıler dıye korkuyorum perşembe gunu hsg yı çektırdım çok zorlandım aşılama yaptırdıgıma daırde belgemı aldım
hayırlısı canım inşallah bu sefer daha güzel çıkar...
allah yardımcınız olsun...
canım hsg sonucu iyimi?
maşallah hastane işlerin yolunda gidiyor...
inşalalh hep iyi gider...

kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ
canım tülinin dediği gibi sendeki normal değerlerle karşılaştır....
normal değerleri bilmeden biz yorum yapamayız...

gozun aydin canim, insallah testinde guzel cikar
amin canım amin.
yabanım inş yine güzel sonuçlar alıcaksın hayırlısıyla..

ayşem koşuşturmadan yapamadım..
bu ayda aşılama derdinden kaldı..
melonynin haberi aldığımda yapayım dedim ama günü geçti..
önümüzdeki aya artık inş..
bebikin nasıl iyisiniz demi..
işallah tülişim.işallah en kısa zamanda hamile kalda sende yaşa bu stresi:)

İyi çıkar arkadaşım iyi cıkar...
Sen onları düşünüpte stres yapma kendine...
Cok ugrasıp hamile kaldığın için tedirgin oluyorsun heralde...
Cevremdeki hamileler cok rahat aydan aya anca gidiyolar kontrole...
RABBİM in izniyle bişye cıkmaz...
Kız olursa sen ne koyacaksın adını ?
Düşündünüzmü hiç? bak arpacan la buğday nur koyacak kızlar :)))
evet canım sorma kaybetme korkusu çok kötü allah kimseye vermesin.isim konusuna gelince düşünmedik cinsiyet kesinleşsin düşünürüz.darısı sizlerin başına.

canım benimki 3 günlük gecikmede 39,97 çıktı 3 gün sonra 214 çıktı benimki düşükken çok şükür bişey olmadı korkma allahın izniyle bişey olmaz.

MELONY CANIM DEGERIN YUKSELIR İNŞŞŞ HAMILE OLDUGUNU OKUDUGUMDA ÇOK SEVINDIM İÇİNİ FERAH TUT opuyorumnanaktan
SENIN SU BUHARI İÇİN BENDE UYGULASAM OLURMU ACABA BILMIYORUM YUMURTAM GELIŞMIYORYA ETKI EDERMI BILGIN VARMI CANIM YA

serenalar öyle düşünme benimde yumurtalarım ilaçla zorla büyüyordu ama kendiliğinde hamile kaldım.

aleyna buğday ya da arpa sıcaklığını uzun süre koruduğu içinmiş..
onları çıkarmıyacaksın.. her seferinde ısıtıp kaynatıp buharında duracaksın..
benim anladığım bu..

yabanım inş canım isteyen bütün herkese nasip olsun..
sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun..

fadiğim kansızlık varmı sende..
halsizlik yapıyor bilgin olsun..
çok yormadan yavaş yavaş yap..
kolay gelsin..

merhabalr kızlar bugun 2. Kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. Gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı

canım stres yapam
inşş her şey yolunda ilerler
inşşş

eşim çarşamba tekrar semen analızı yaptıracak dr istemiş bızım perhız 5gun olunca dr ondanda kaynaklanıyor olabılır demiş
bıde iş yerınden izin alırken surat yapmaya başladılar buda morelımı bozuyor tedavımı olumsuz etkıler dıye korkuyorum perşembe gunu hsg yı çektırdım çok zorlandım aşılama yaptırdıgıma daırde belgemı aldım

inş eşinin sonuçları iyi çıkar canım
offfffff bu çalışırken tedavide olamak dahada zor yaaaa
allah yardımcın olsun

meraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

YABANIM GÖZÜN AYDIN CANIM:lepi:
İNŞŞŞŞŞ SAĞILCAKLA KUCAĞINA ALADIĞI GÜNLARİDE GÖSTERSİN RABBİM
İNŞŞ:Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dun kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukur
hersey yolunda dedi dr
melonycim allahim tamamina erdisin insallah saglikla kucagina al
yeterim sira sende insallah sendende guzel haberi aliriz

gözün aydın canım
sağlıcakla gelsinle inşşşş
meryem sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşş
bende güzel haberleverebilirim
inşşşşşşşşşşş

inş canım gönlünüze göre olur..
canım tüp bebek tedavisi için alacağın ilaç ya da tedavi raporu rapor 1 ay süreyle geçerli oluyor..
ben öyle biliyorum ama sen yine de bir sor..

keşke yeterim çatlasalar birine denk gelsin yeter..
önce sizden mutlu haberi alalım da..[

sana da herkese de iyi hafta sonları kızlar.. a.s.

İNŞŞ TÜLİŞİM İNŞŞ
RABBİM HÜÇ BİRİRMİZİN EMEĞİNİDE BOŞA ÇIKARMASIN ,İNŞŞ:Saruboceq:

canım arkadaşım inş hepimize rabbim en kısa zamanda yaşatsın o duyguları inşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inş çekecez ben çok inanıyorum,canım desene gelecek ay patlama olcak bu buhar olayında inş rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını verir inş canım

yeter ıkı gun oldu deılmı transferden sonra..hadı bakalım hayırlısı..
senınle ecemnurun halayını cekıcez ınsaallah..

İNŞŞŞŞŞ KIZLAR
DUALRINIZLA
DUALARIMIZLA
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ :Saruboceq:

kızlar herkese hayırlı pazarlar..
ben bır hafta yokum..bızım cemaatın kampı var..sabah gıdıcem aksam gelıcem..ama yıne arada takıp ederım sızı..
allaha emanet olun..

aleyna buğday ya da arpa sıcaklığını uzun süre koruduğu içinmiş..
onları çıkarmıyacaksın.. her seferinde ısıtıp kaynatıp buharında duracaksın..
benim anladığım bu..

yabanım inş canım isteyen bütün herkese nasip olsun..
sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun..

fadiğim kansızlık varmı sende..
halsizlik yapıyor bilgin olsun..
çok yormadan yavaş yavaş yap..
kolay gelsin..

doğru anlamışın tülincim aynı buğdayı yada arpayı kaynatıyosun her seferinde su ilave ediyorsun mesela ik gun bugdayı kaynattın içine zeytinyağı ve maydonuozu attın birazdaha su ekle kaynat sonra sıcağına otur ertesi gunde aynı karışıma biraz daha su ekle kaynat otur kaç gun yaptın diye sorarsan ben 3 gun yaptım her serinde yeni hazırlamadım

serenalar öyle düşünme benimde yumurtalarım ilaçla zorla büyüyordu ama kendiliğinde hamile kaldım.

canım ya tşk ederım içimi ferahlattın hamile kaldıgını duydugumda çok sevındım saglıcakla kucagına alırsın inşşşopuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biz geldikkkkkkkkkkkkk

biz cuma günü kontrole diye gittik gün alacaktık ama gün almaya gerek kalmadı direk doğuma gitmiş olduk
04.06.2010 tarihinde 16.45 itibariyle öykümüzü kucağıma aldım çok şükür şu an evdeyiz iyiyiz ikimizde biraz ağrılarım var doğumda hepiniz için dua ettim darısı tüm isteyen ve bu yoldaemek gösteren arkadaşlarımın başına biraz daha iyi olunca uğrarız

fadık canım halsızlıgın kansızlıktan veya hormonlardanda kaynaklanabılıyormuş nette araştırdım kendı tahlılım için bakarken tıroıd hormonu yapıyormuş bendede var halsızlık uyku halı bakalım yarın dr ne dıyecek hsg ıyı çıktı tuplerde yapışıklık yok rahım gayet ıyı dedı ya işyerı sorun oluyor konuşmama ragmen aşılama için gıttıgımde 2gunde bır çagrıyorlar bılıyorsun ozaman hepten surat yapar bılmıyorum ne yapacagım

X