Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaslar nasilsiniz?

papatyam nasil oldun canim?insallah gun gectikce iyi olursun...

fatimazehra gecmis olsun insallah adetle gider kistler...

yeter ve ecemnur insallah cok guzel haberler verceksiniz bize simdi ozlemin dedigi gibi bol bol dinlenin....

melony benim degerim daha dusuktu ve ikinicye kan aldirmaya gitmeden ben yine idrar testi yapmistik ilki cok sillikken ikinici testeki cizgiler cok koyuydu, ve kana daha rahat gitmistim...endiselenme insallah hersey cok guzel devam edecek,
allahim butun hamilelerin bebeklerini korusun, olmayanlarada tez zamanda versin....

melony bak bu bizim sarkimiz
"arpa bugday taneler aman yikilsin meyhaneler..
terzi elin kirilsin dar geliyoru dugmeler
aman done done bebis geliyor
yavrum done done can geliyor...":lepi:

yeter ve ecemnur insallah cok guzel haberler verceksiniz bize simdi ozlemin dedigi gibi bol bol dinlenin....

melony benim degerim daha dusuktu ve ikinicye kan aldirmaya gitmeden ben yine idrar testi yapmistik ilki cok sillikken ikinici testeki cizgiler cok koyuydu, ve kana daha rahat gitmistim...endiselenme insallah hersey cok guzel devam edecek,
allahim butun hamilelerin bebeklerini korusun, olmayanlarada tez zamanda versin....

kız ne güzel düzenlemişsin tamda sizi anlatıyor.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anladım canım....
allah yardımcınız olsun...
inşallah bu adetle kistler hiç kalmaz...

dua etmek yürekten istemek çok önemli...
buharda bahane olmuş....
canım sende şu buharı tam olarak nasıl uyguladın anlatırmısın...
aslında özelden soracaktım ama burdan konuşmamız daha iyi...
başka arkadaşlarda faydalansın...
canım birde sizin spermler en son ne durumdaydı?

sağol belginim iyiiyma.s.
senin gibi bende temizlik yapıyorum...
çok halsizlik var yavaş yavaş yapıyordum....
ama daha baya işim var ve bende allah nasip ederse bu ay buhar yapmaya karar verdim bu yüzden kısa zamanda temizliği bitirmem lazım...tabana kuvvet...
buhardan sonra iş yapmamak kendine çok dikket etmek lazımmış...

sanada kolay gelsin canıma.s.

canım uygulamam şöle oldu aslında detaylı değildi bir anda karar verdim yapmaya buğdayı düdüklüde kaynattım iyice sonra buyuk bir su bardağıyla zeytinyağı ve bir demet maydonozu katıım biraz daha su ekledim ve kaynattım koltuğun kenarına koydum koltuğun ucunada oturdum üstüme battaniye aldım 1 saat oturdum öle sonra hemen birlikte oldum üşütmeden 13. 14. 15. gece yaptım 12. gece ise annem derdi uygulamazdım ilişkiden hemen sonra kaynar olmayan sıcak suyu bacaklarımın arasına aldım dizlerin üst kısmına ama ogecede öle 2 saat yattım eşimin spermlerine gelince benim tedavimde sebebsiz infertilite yazıyoyor halbuki eşimin morfolojisi gecen sene %0 cıkmıştı yazın who ya göre bakıldığında ise &98 normal cıkmıştı son tedavimde sayı 69milyon hareketlilik %46 idi ama morfolojiye bakılmamıştı işte benim buhar hikayemde bu ama dilemin dediği gibi üşütülmeyecek

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
HAMİŞİMİZ VAR MELONY TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRR CANIM ÇOK SEVİNDİM :lepi: Bİ KEZ DAHA GÖRDÜK SABRIN SONU SELAMET HAYIRLI OLSUN AYAĞINI SÜRÜMEYİ UNUTMA ARKADAN GELECEKLER VAR İNŞALLAH
YETERİM TRANSFERİN OLMUŞ HAYIRLI HABERLERİNİ DE DUYCAZ BURDAN ÇOK AZ KALDI

saol canım sıra yeterimde inşallah rabbim onun ve diğer can arkadaşlarımın yüzünü güldürsün

süper walla seninkinin adı arpacan benimkinin adı buğday nur olsun olmamısempatiksalakcinni

melony Allah seni ne etmesin ne güldüm yaaa..
arpacan buğday nur :roflol: :roflol: :roflol:

Papatyam nasil oldun canim?insallah gun gectikce iyi olursun...

Fatimazehra gecmis olsun insallah adetle gider kistler...

Yeter ve ecemnur insallah cok guzel haberler verceksiniz bize simdi ozlemin dedigi gibi bol bol dinlenin....

Melony benim degerim daha dusuktu ve ikinicye kan aldirmaya gitmeden ben yine idrar testi yapmistik ilki cok sillikken ikinici testeki cizgiler cok koyuydu, ve kana daha rahat gitmistim...endiselenme insallah hersey cok guzel devam edecek,

Melony bak bu bizim sarkimiz
Terzi elin kirilsin dar geliyoru dugmeler

yeterr ve ecemnur arkadaşım inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.ç..

ızlar teşekür edrim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayılı sağlıklı evlatlar naspi etsin rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar nasılsınızz bız ıyıı sayılırız ıstee cnm sıkıldıı bı arkadasımızz ÖlÜ doguum yptıı hersey normalken bırden kalbı durmuss allhım kımseyee yasatmasın cok zor papatyanında Öle olmus sanırımm cok uzuldum moralımm 2 yekatlandı allh yrdım etsınnnn sızlerde ıyısınızdır ınsallah..

ıssız adaya hoşgeldim lülülülülülü
nerdesiniz... dizi mi izliyor herkes?
Benim canım hala cok sıkkın...
eşimin şark ataması cıktı.. Tüp bebek işi yattı evi taşıyıp, yerleşip, para ayarlayıp, yeni hastane araştırana kadar... kafamçokkarıştı
Belkim kürler işe yararda gerek kalmaz diycem ama cok zor :KK43:
ufffffff........
ben geçmişi okuyayım melonyden başka hamiş haberi vardır belkim... bilmiyorumkismile

fadikcim yeni tarihim 27 haziran...
tamam canıma.s.

ıssız adaya hoşgeldim lülülülülülü
nerdesiniz... dizi mi izliyor herkes?
eşimin şark ataması cıktı.. Tüp bebek işi yattı evi taşıyıp, yerleşip, para ayarlayıp, yeni hastane araştırana kadar... kafamçokkarıştı
Belkim kürler işe yararda gerek kalmaz diycem ama cok zor :KK43:
ufffffff........
ben geçmişi okuyayım melonyden başka hamiş haberi vardır belkim... bilmiyorumkismile
hayırlısı canım....
dediğin gibi birde baktın doğal yoldan gelmiş....inşallah...

kızlar nasılsınızz bız ıyıı sayılırız ıstee cnm sıkıldıı bı arkadasımızz ÖlÜ doguum yptıı hersey normalken bırden kalbı durmuss allhım kımseyee yasatmasın cok zor papatyanında Öle olmus sanırımm cok uzuldum moralımm 2 yekatlandı allh yrdım etsınnnn sızlerde ıyısınızdır ınsallah..
hoşgeldin şekera.s.
rabbim sabır versin:çok üzgünüm:
gerçekten çok zor....

canım uygulamam şöle oldu aslında detaylı değildi bir anda karar verdim yapmaya buğdayı düdüklüde kaynattım iyice sonra buyuk bir su bardağıyla zeytinyağı ve bir demet maydonozu katıım biraz daha su ekledim ve kaynattım koltuğun kenarına koydum koltuğun ucunada oturdum üstüme battaniye aldım 1 saat oturdum öle sonra hemen birlikte oldum üşütmeden 13. 14. 15. gece yaptım 12. gece ise annem derdi uygulamazdım ilişkiden hemen sonra kaynar olmayan sıcak suyu bacaklarımın arasına aldım dizlerin üst kısmına ama ogecede öle 2 saat yattım eşimin spermlerine gelince benim tedavimde sebebsiz infertilite yazıyoyor halbuki eşimin morfolojisi gecen sene %0 cıkmıştı yazın who ya göre bakıldığında ise &98 normal cıkmıştı son tedavimde sayı 69milyon hareketlilik %46 idi ama morfolojiye bakılmamıştı işte benim buhar hikayemde bu ama dilemin dediği gibi üşütülmeyecek
cevabın için çok sağol canımopuyorumnanaktan

sağol canım..
yalnız yukardaki listede hiç ismim yok.oraya yazarsan sevinirim.
bir de melony hem yukarda,hem aşağıdaki listede bulunuyor.gözünden kaçmış sanırım canım.
canım işim vardı acele yapınca unutmuşum...
hatırlattığın için sağolopuyorumnanaktan

kız şimdi anladım seni..
canım sıkılma..
belki iptali olur..

İnşALLAH tülincim...
olur belkim durdurma falan , uğraşıyo eşim dilekçe falan...
hiç vakit kaybetmeyeecgiö hemen rapor alıcam üniversite hastanesinden...
Burda aldığım rapor doğuda da gecerliolur di mi ? CADIARZU

günaydın kızlarr hayırlı hafta sonları inş hepimize.melony önümüzdeki ayda bende yapıcam rabbim nolur benide sevindir ve topiğimizdeki tüm canları da öyle yada böyle sebeplerden nolur rabbim o kadar ihtiyacımız varki hepimizinde

ayni canim ya
oksuruyorum devamli bogazim yirtiliyor sanki
hic halim yok
sen nasilsin canim
geçmiş olsun
[ı]balla karabiber ye yaksın boğazını biraz..[/ı]
[ı]bende iyiyim canım can sıkıntısı ev işleri falan hep aynı..[/ı]
tülişim çok yorma kendini senin ikizin olacak allah izin verirse
inşşşşş

kızlar nasılsınızz bız ıyıı sayılırız ıstee cnm sıkıldıı bı arkadasımızz ölü doguum yptıı hersey normalken bırden kalbı durmuss allhım kımseyee yasatmasın cok zor papatyanında öle olmus sanırımm cok uzuldum moralımm 2 yekatlandı allh yrdım etsınnnn sızlerde ıyısınızdır ınsallah..
canım yyaaa allah yardımcısı olsun ne zordur
[ı]ıssız adaya hoşgeldim lülülülülülü
nerdesiniz... Dizi mi izliyor herkes?
Eşimin şark ataması cıktı.. Tüp bebek işi yattı evi taşıyıp, yerleşip, para ayarlayıp, yeni hastane araştırana kadar... Kafamçokkarıştı
belkim kürler işe yararda gerek kalmaz diycem ama cok zor :KK43:
ufffffff........
Ben geçmişi okuyayım melonyden başka hamiş haberi vardır belkim... Bilmiyorumkismile
[/ı]

canım hakkınızda hayılısı olsun belikide bebiş süpriz yapar size

X