Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,hayırlı sabahlar,

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

ıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken

cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...

gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan

rapunzel geçmiş olsun,sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim,tebrik mesajın içinde teşekkürler opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:lepi:
darısı tüm arkadaşlarımın başına:Saruboceq:

fadikçim çok sağol canım bugünde hiç iyi değilim gözüm çok fena şişti ve sürekli çapak yapıyo şu hafta sonu gelsede biran önce gitsem doktora

rapum canım çok merak etmiştim seni iyi olmanıza sevindim bebiş biraz acele etmiş galiba ama inşallah zamanında gelir bol bol yat canım kendini hiç yorma Allah yardımcın olsun

[B]rapunzel arkadaşım teşekkür ederim, doğumun inşallah zahmetsiz bi şekilde gerçekleşir.
yeterim kardeşin inşallah bu sefer meleğine kavuşur, senin nasıl gidiyor yumurtalar ne zaman toplanacak
kızlar bu arada benim transferden bu yana ağır bi kabızlığım var son günlarde kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişti sertleşti pek çıkamıyorum tuvalete hallademedim ben kabızlığımı bebişlerime bişey olcak diye korkuyorum ama eşim doktora gitmeme izin vermiyor ilaç kullanmamalısın dedi[/B]

tatlım anlattığım gibi tuvalete gidemediğim için çok sıkıntılıyım:nazar::1no2::1no2:

sabahları kuru kayısı ye mümkün olduğuncada kayısı hoşafı iç kabızlığa en iyi gelen şey bende ne yazıkki yırtık oldu hiç şu ana kadar zorlanmamıştım ben tuvalete çıkarken ama şimdi mahfoluyorum resmen ağlıyorum okadar kötü yani

kızlar herkese merhabalar..
boncuk arkadasımız tebrıkler canım.allah sonunada ulastırsın ınsaallah..
rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..

slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...

canım allahın izniyle hepiniz iyi olacaksınız sağlıkla kucağına alacaksın kuzucuklarını. yatın dinlenin bol bol. bende şidiye doğurmuştur u kız dedim. hadi akalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabreder inşallah kuzucukların. allah yardıcınız olsun canım

bu gündü canım yaptırıp geldik hayılısı olsun
inşşş

demekki doğru aklımda kalmış canım.hayırlı olsun aşılamanız inşallah bu son olur canım yiğenine kavuşursun ve sonrada hemencik sende hamiş kalıverirsin. dualarım sizinle canım. inşallah bu haziran ayı size uğurlu elir canım benim

Selam kızlar hepinize. Benim kafam biraz karışık. Bu ay Saraçoğlu Hocamdan aslanpençesi çayı aldım (Eşimdede sperm sayısı azlığı olduğundan sperm arttırıcı çay kullanıyo). Adetimin 1. gününden başlayarak 21 gün içtim. Geçen ay 23 Nisanda adet oldum, bu ayda günüm geçti, test alıp yap diyeceksiniz ama, 2 yıldır hep negatifi gördüğüm için cesaret edemiyorum, elim testi almaya gitmiyor. Sizce adetimin gecikmesinin sebebi kullandığım bu çay olabilir mi?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.

İnşallah canım, benim eşimin ilk sperm değeri 2 milyondu, geçen yıl 1 tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ve negatifti. Bitkisel çay ve beslenme programıyla Allah'ımın izniyle önce sayıyı 76 milyona yükselttik. Çok ama çok uğraştım, umarım hayırlısıyla sonuçlanır. şimdi sonucu almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak?

her ihtiale karşı test yap diyecektim zaten yapmışsın canım. tebrik ederim allahım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canı. darısı isteyen ve çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah

ıyı geceler arkadslar..
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...

cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...

bengu
aa1
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..

dünürüm benim merak etmiştim seni sağolsun tülin haerini getirmişti pc ozuk diye. demek enim damat aceleci çıktı.senin gelinde acele ediyodu bir ara ama durdu çok şükür zaten var bu haziran bebişlerinde bişi anlamadım hepsi aceleci çıktı. inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canım 2 haftada bebişin için yata yata geçer canım allah yardımcın olsun

[B]rapunzel arkadaşım teşekkür ederim, doğumun inşallah zahmetsiz bi şekilde gerçekleşir.
yeterim kardeşin inşallah bu sefer meleğine kavuşur, senin nasıl gidiyor yumurtalar ne zaman toplanacak
kızlar bu arada benim transferden bu yana ağır bi kabızlığım var son günlarde kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişti sertleşti pek çıkamıyorum tuvalete hallademedim ben kabızlığımı bebişlerime bişey olcak diye korkuyorum ama eşim doktora gitmeme izin vermiyor ilaç kullanmamalısın dedi[/B]

canım sabahları kuru kayısı yiyip üstüne ılık su içersen işe yarar gün içinde bol su veya sıvı gıda al kayısı kopostosu iç bunların iyi gelmesi lazım. aa gittiğinde doktoruna söyle canım sürekli kaız olmanda iyi değil.

benim doktorum 3. aydan sonra ağrılar yüzünden magnezyuma başlatmıştı allahtan oda ağırsakları çalıştırıyo hala kullanıyorum ve hiç sorun yaşamamıştım kabızlık yönünden ilerleyen haftalarda daha rahat edersin canım

rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..

etmezmiyiz canım rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarasın kistlerinden de bir an önce kurtulursun inşallahhhh

allah ayrdımcın olsun canım...herşey kistler kolayca halledilir inşallah...

merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok

ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss :nazar:
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:

canım benimopuyorumnanaktanilk geldiğim günün listesini alıntı yapmıştım....
sende çok eskisin ama o zamn henüz gelmemişsin daha....

üzülme canım elbet bizede sıra gelecekopuyorumnanaktan

herkese günaydın herkes nasıllarrrr

biz iyice ağırlaştık ağrılarımda var artık yatamaz oturamaz yürüyemez olduk artık ama buna şükür az kaldı allahımın izni ile dualarınızı izden eksik etmeyin canlarım
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalıştım gözden kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmayın emi

tedavideki arkadaşlarım allahım yardımcınız olsun bir an önce göbüşleriniz sonrada kucaklarınız doluverir

fadikcim aktım baktım ama ben ilk mesajımı bulamadım. sanırım giriş tarihinde başka yerler yazmıştım sonra bu topiğe geçmiştim hatta beni badem arkadaşıız bu topiğin adresini atıp burdan konuşalım demişti

yeterim bugün kontrolün varmış allah yardımcın olsun 1. kalite yumoşların olsun senin göbüşe bebiş olarak geri dönsün inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

biz iyice ağırlaştık ağrılarımda var artık yatamaz oturamaz yürüyemez olduk artık ama buna şükür az kaldı allahımın izni ile dualarınızı izden eksik etmeyin canlarım
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalıştım gözden kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmayın emi

tedavideki arkadaşlarım allahım yardımcınız olsun bir an önce göbüşleriniz sonrada kucaklarınız doluverir

fadikcim aktım baktım ama ben ilk mesajımı bulamadım. sanırım giriş tarihinde başka yerler yazmıştım sonra bu topiğe geçmiştim hatta beni badem arkadaşıız bu topiğin adresini atıp burdan konuşalım demişti
son günler zor olur canım...allah yardımcınız olsun...
kolay ve sağlıcakla kucaklarsın inşalah....
canım topiğe ilk geldiğin zamanı bilmiyorsan mesajı bulmak baya zor olur...

merhaba arkdaşlar benim beklenen adetim geldi fadikcim lsiteye eklersin 26 haziran
casper ,can iso,rapunzel hepinize allah yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza bebişlerinizi
pazartesi merkeze gittim neden olumsuz olduğuyla ilgili görüştük dr.muzla morfolojiden olabileceğini söyledi kısmet diyoruz artık uzun bi süre bebek konusunda bişey yapmak istemiyorum rabbim nezman nasip ettiyse ozaman olur inşallah bu hafta sonu sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
yetercim kardeşini aşılması inşallah pozitif olur tabi seninde tedavin inşallah bebişlerinizi birlikte büyütürsünüz
sidelyacım sen nasılsın nasıl gidiyor
aa1 canım zordur kabızlık bende neyapsam zorlanmıştım bol su iç ve tabiki arkadaşların dediği gibi kayısı ye tazesini suyunu kurusunu hepsi faydalı inşallah geçer sıkıntın
kızlar bu yeni çıkan genelgeyle ilgili danıştaya gönderildi diye bi mail aldım ama bilginiz varmı nedir acaba son durum neyse çok konuştum hepinize mutlu bir gün diliyorum
boncuk arkadaşım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini

slm kızlar. benim eşimdede varikosel vardı. 10 ocak 2008 de ameliyat oldu. 4 milyondan ilk üç ayda 12 milyona çıkmıştı 6 ay sonunda 8 milyon olmuştu ayrıca ileri hareketlilikde %10 du. dr aşılama dedi bizede. bu ay ilk kez aşılamam yapılacak. tabi bir tüelü yumurtalarım istenen boyuta gelmedi daha bakalım ne olacak.

ahanda buldum bu topikdeki ilk mesajım 26.10.2008

ilk mesajımıda kk da fostimon kullanan varmı topiğine yazmışım

ıyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Kızlar benim son regl tarihim 23 Nisandı. Sizce ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için, tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirm.

Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
:teytey::teytey:çok sevindim canım allahım emeklerinin karşılığını vermiş darısı benim ve bütün isteyen arkadaşlarımın başına.:Saruboceq:
Hayırlı geceler arkadaşlar..
Benide eklermisiniz listeye...
Malesef sperm sayısı cok az morfolojiye bakıalmayacak kadar ama yükseltmek için ugraşıyoruz. Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
Umarım 'Sorunları farklı, dilekleri aynı' olan bütün arkadaşlarımla birlikte aşarız infertilite sebeplerimizi... aşamıyorsak da yardımcı üreme teknikleriyle kucaklarız bebeklerimizi İnşALLAH....
hoşgeldin en kısa zamanda hamileler listesine girmen dileğiyle.
ıyı geceler arkadslar..

bengu
aa1
çok geçmiş olsun canım allahım hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.
merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok

listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz

can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:

tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:

ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss :nazar:
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:
inşallah birgün bizde anne olacagız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

dualarım seninle arkadaşım.

dualarım seninle canım...

kızlar bende 2008de girdim bu topiğe eskiyim yaniii ama ilk yazdığım yazımı bulamadım.

X