Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (18-05-2010 salı)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)

81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)

82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)

83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız

84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)

85. hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)

86. hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)

87.hamişşimiz---cerenduru---8-nisan-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi

88.hamişimiz---dilem (ayse57)---15-nisan-2010---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız, tüp bebeğin 2'si düşük)

89.hamişşimiz---papatyaa10---21-nisan-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1Tüp Bebek başarısız)

90.hamişşimiz---bengusu---8 mayıs-2010---varikosel(eşi ameliyat olmuştu)---doğal yoldan---(doğal yoldan 1 düşük)

91. hamişşimiz---aa1---17-mayıs-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi---(2 başarısız tüp bebek)

92---nimes---17-mayıs-2010---sayı v e morfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cerenduru arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:
dilem (ayse57)- arkadaşımızdan da mucize haberi aldık:teytey: arkadaşımızız 4 aşılama 7 tüp bebek denemesi vardı ama doğal yoldan hamile kaldı:teytey: sadece bazı şeyler karışmış su buharına oturmuş...
papatyaa10 arkadaşımızın bebişide 6 yıl sonra süpriz yapıp doğal yoldan geldi:teytey:
bengusu arkadaşımız hamile:teytey:bebişi doğal yoldan geldi:teytey:
aa1 arkadaşımız 3. tüp bebek tedavisinde hayellerine kavuştu:teytey:
nimes arkadaşımız morfolojinin sıfir olmasına rağmen varikosel ameliyatından 7 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

yeteeeeeer---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq: (uzun protokol)
aşk_meleği---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ARKAMAHALLE---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:KK43:dondurulmuş )

[/COLOR]

________________________________________________________________________________________________
TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

Son düzenleme:
fadikçim papatya arkadaşımız hem hamiş köşesinde hemde burda gözüküyo papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---??? burdan sil istersen 2 yerde kalmış kaydirigubbakcemile5

fatıma zehra canım kist boşaltma işlemi çok basit bir işlem canım..ister anestezi eşliğinde istenirse anestezisiz muayene pozisyonunda altan iğneyle yapılıyor endişilenmene gerek yok canım..işlem sonrası hafif ağrın oluyor o kadar..bana doktorum iki kez uyguladı
cok saol uykucu ılgılendıgın ıcın canım..senınkı anestezı almadanmı yapılmıstı..bende bı cesaret oyle olsun dıyorum..sonra tırsıyorum yok doktora soylıyım anestezılı olsun dıyorum..korkuyorum acıkcası..nekadar suruyor pekı canım.bıraz bılgı versene:çok üzgünüm::1no2:

uykucu canım teşekkür ederim , inşallah allah tamamına erdirsin
fadikcim sağol tatlım hemen listeye geçirdin beni emeğine sağlık

fadik canim ben nisanin 22 sinde adet olmustum
mayisin 22 si diye yazmistim gozden kacti sanirim
adet sancilarim basladi 1 haftadan beri bu kadar erken belirtim olmazdi
eger ki bebis yoksa zamaninda gelsin insallah
bir zamanlar duzensizlikten cok cekmistim

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur dinleniyorum hep drumun sozunden cikmiyorum
guzel haberler var topikte
aa1 tebrikler canim allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah

selam arkadaşlar ne güzel haberler var bugün topikte

aa1 tebrikler canım çok ama çok sevindim bak ben sana idrar testi yapma demiştim benimde hep negatif çıkıyodu idrar testimde şükürde en sonunda pozitifi gördük:lepi:

nimes senide tebrik ederim arkadaşım:lepi: ikinizin bebişinede maşallah:nazar:

arkamahallem canım arkadaşım demek 8 gün oldu transfer olalı he allahım nolur bu sefer arkadaşımızın yüzünü güldür :Saruboceq: o bu bebeği en çok hakedenlerden biri çok acı çekti bütün dualarım seninle canım güzel haberler gelir inşallah bu seferkaydirigubbakcemile5 Rabbim yardımcın olsun

merhaba kizlar nasilsiniz
ARKAMAHALLE canim bende senden haber bekliyordum
cumartesi insallah guzel haberler alirsin bizlere mujdeni verirsin
zamani gelmistir hayirlisiyla insallah:Saruboceq:

tamam canım ....
hoşgeldina.s.

canım orda her işi iyice incelemeden bırakmıyorlar...
tamam laporoskopi oldun ama ameliyattan sonra rahmin durumu ne veya tüpler açılkmı...
biliyorsun tüpler önceden açık olupta sonra kapananlarda var...
bu yüzden bir tedavi öncesi hsg isteniyor...
birde hiç bir rahatsızlığın olmas abile rapor için hsg şart zaten...

sevindim canımopuyorumnanaktan
güle güle kullanzemuszemus

tebrikler canım:teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....

hemde doğal yoldan haa:teytey:

eşinin tam olarak değerleride önemli...
eğer çok düşükse tüp bebek daha iyi olur...

hayırlı osuncanım....
sonucu görmeyede az kalmış...pozitif olur inşallah...

yeterim hayırlı olsun canım....
rabbim yüzünü güldürsün...

cok tesekkurler kizlar ins guzel haberler verebilirim

belirti varmi yokmu onuda bilemiyorum,
pzogesteron vajinadan aldigim icin

soyle bi listeye baktimda icim acidi eskilerden on dan az kisi kalmisiz insan ister istemez uzuluyor allahim o kalanlarinda yuzunu guldursun tez vaktte
yeni gelen arkadaslarimizida cok bekletmesin bu sayfada

ben tam iki yildir kk dayim ve bu topige yaziyorum
hala bi gelisme yokguclubacismileguclubacismile

aymes canim nasilsin bebekin nasil cinsiyet ne zaman belli olucak

minos canim artik sende su tedavilerin ucundan tutsan diyorum:Saruboceq:

arkamahalleee canımm ben sana o gun girdiğinde sormuştum ne oldu sularını attınmı diye
meger sen transfer olmuşun bile
gözün aydın canım inşallah mucizen seninledir
bizde bir düğün daha yaparız burada

fadikçim papatya arkadaşımız hem hamiş köşesinde hemde burda gözüküyo papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---??? burdan sil istersen 2 yerde kalmış kaydirigubbakcemile5
sildim şeker...
uyarın için sağolopuyorumnanaktan

uykucu canım teşekkür ederim , inşallah allah tamamına erdirsin
fadikcim sağol tatlım hemen listeye geçirdin beni emeğine sağlık
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fadik canim ben nisanin 22 sinde adet olmustum
mayisin 22 si diye yazmistim gozden kacti sanirim
adet sancilarim basladi 1 haftadan beri bu kadar erken belirtim olmazdi
eger ki bebis yoksa zamaninda gelsin insallah
bir zamanlar duzensizlikten cok cekmistim
düzeltim canımopuyorumnanaktan

arada böyle yanlışlıklar oluyor...
ARKAMAHELLE yide tedavi listesine yazmamışım...
şimdi onuda düzelttim...

her zaman uyarılarınızı bekliyorum....

tamam canım ....
hoşgeldina.s.

canım orda her işi iyice incelemeden bırakmıyorlar...
tamam laporoskopi oldun ama ameliyattan sonra rahmin durumu ne veya tüpler açılkmı...
biliyorsun tüpler önceden açık olupta sonra kapananlarda var...
bu yüzden bir tedavi öncesi hsg isteniyor...
birde hiç bir rahatsızlığın olmas abile rapor için hsg şart zaten...

sevindim canımopuyorumnanaktan
güle güle kullanzemuszemus

hemde doğal yoldan haa:teytey:

eşinin tam olarak değerleride önemli...
eğer çok düşükse tüp bebek daha iyi olur...

hayırlı osuncanım....
sonucu görmeyede az kalmış...pozitif olur inşallah...

yeterim hayırlı olsun canım....
rabbim yüzünü güldürsün...

İNŞŞ CANIM İNŞŞ RABBİM HEPİMİZN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar pc bozuldu Şu anda sıze net cafeden yazmayaÇalıŞıyorum

kızlar nasılsınız yaz geldi artık evin işi bitmiyor bugün yine iş yaptım giremedim zatende çok fazla giren olmamış yarında tatil...

slm arkadaşım ksb ben yeniyim bu sitede henüz kullanımı çözemedim ,msj yanlış görmediysem eğer(değilse afedersin)şu anda hamilesin,tavsiyen için teşekkür ederim

cok tesekkurler kizlar ins guzel haberler verebilirim

belirti varmi yokmu onuda bilemiyorum,
pzogesteron vajinadan aldigim icin

soyle bi listeye baktimda icim acidi eskilerden on dan az kisi kalmisiz insan ister istemez uzuluyor allahim o kalanlarinda yuzunu guldursun tez vaktte
yeni gelen arkadaslarimizida cok bekletmesin bu sayfada

ben tam iki yildir kk dayim ve bu topige yaziyorum
hala bi gelisme yokguclubacismileguclubacismile

aymes canim nasilsin bebekin nasil cinsiyet ne zaman belli olucak

minos canim artik sende su tedavilerin ucundan tutsan diyorum:saruboceq:

canım ben allaha çok şükür iyiyim
inşallah bebikimde iyidir yarın görmeye gidicem
3 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bende
cinsiyet henüz bilmiyorum bakalım yarın
bi ipucu vericekmi doktor

X