süppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARAMAZ BU SEFER GELSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ANNESİNE SIMSIKI TUTUNSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
güzel haber verme sırası sende o zaman :lepi: inşallah güzel haberle gelirsin zemuszemus
tatlım bugün 11.günüm,idrar testi 7. ve 9. günde yaptım negatif çıktı, bence sende idrar testi yapma insanın morali bozuluyor .pazar günü idrarda negatif gördüm çok üzüldüm zaten pazartesi o yüzden gidip kan verdim olmadı herhalde beklemeyeyim dedim ama boşuna üzülmüşüm.İstersen kan testi yaptır çünkü 1'in üstünde çıkarsa zaten hamilelik var demektir
hamile olarakm uyandığın ilk gün :lepi:
Hani insan ilk uyanınca aklına aşıksa aşkı, borcluysa borcu, o gün yapılacak cok acil bişi varsa o gelir ya hani... seninde aklına bundan sonra hepp bebişin gelecek sanırım, öyle bi duygumu hamiş olmak? Aşık olmak gibi bişi mi ? kafamçokkarıştı
çok daha güzel bi duygu,sürekli elim karnımda bebişlerimi seviyorum ama bi tedirginlik var sağa sola dönerken yatakta korkarak dönüyorum hep aklım bebişlerimde
sositososito oyun oynamaya girdin dimi erkendenn lalancııı....
Baktım yine oyun oynuyon. Du bende geliyorummm:1hug:
canim cok teskkurler yetercim ins bakalim cumartesi gorcez
sen basladinmi ikinic igneleri mesajinda okudum gidicem dr a demisin
hangi igneyi kullaniyorsun ve kac doz kullaniyorsun
allahim temiz kalbinin mukafatini verir bu sefer ins
canim benim teskkurler ozlemisim seni tbr mesajimi gormusundur umarim
ins canim ins
haklisin canim ama insan dayanamiyor demi yarin sabah yapmayi dusunuyordum bende aslinda
esime cuma gidelim diyorum bir gunun kavgasini ediyoruz anliycan
insallah hersey cok guzel gider canim
sanirim seninde tek transferdi demi
belirtiler varmi peki goguste falan damar
canım sağol allah razı olsun dualrınız için hpinizden
evet dün başladım pregon dan 300 ünite kulanıyru birde 5 ünite lukrinim var onu kulanıyırom
cama gün kontolüm var
inşş bu sefer her şe yolunda gider
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım sağol allah razı olsun dualrınız için hpinizden
evet dün başladım pregon dan 300 ünite kulanıyru birde 5 ünite lukrinim var onu kulanıyırom
cama gün kontolüm var
aa1 canım okdar sevindimki rabbim muradını verdi çok şükür sağlıcakla kucağına al inşallah inşallah bende arkandan gelirim ve inşallah bende bu mujdeyi size verebilirim
:teytey::teytey:
tamam canım ....benıde yazın lısteyeeeeeeeeeeeeeeee
1 hazıran
canım orda her işi iyice incelemeden bırakmıyorlar...slm kızlar
fadık canım dedıgın gıbi oldu ya ben hsg istedı sordu oldunmu dıye laparoskopı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı dedım tekrar mı rahım fılmı çekınecegım şimdı
sevindim canımopuyorumnanaktanFADİĞİM direksiyon sınavını geçmişimzemuszemus
tebrikler canım:teytey::teytey:perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun
tebrikler canım:teytey::teytey:merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim:dance: yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu :teytey:hihoyyythihoyyyt
eşinin tam olarak değerleride önemli...kızlarrrr merblar yaş ım24 eşimde sperm hareket sorunu var 3 yıllık evliim 2 kere klomen +iğneyle aşılama oldum 3.yü iğneli aşılamayla devammı ediyim yoksa boşu boşuna iğneyle kendimi harap etmeden direk tüpbebeğemi geçeyim görüşlerinizi yazarsanız sevinirimmm..
hayırlı osuncanım....kizlar benden de bi haber gelsin o zaman
belli olsunda oyle yaziyim demistim ama dayanamadim
bugun8. gunum tek emriyo transferimi oldum dondurulmus bi tane kalmisti onca yumurtadan cozunmesi de iyi dediler bakalim
insallah bu sefer olur cok yorgunum cunku
biliyorsun benim tedavilerimde cok zor oluyor
cumartesi test gunum :CüvCüv::Saruboceq:
yeterim hayırlı olsun canım....canım sağol allah razı olsun dualrınız için hpinizden
cama gün kontolüm var
kızlar merhaba.
aa1 hamıleymıssın canım.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..cok sevındım..
ben sıze guzel haber veremıcem arkadaslar.hatta kotu bıle denılebılır..kıstım bırken ıkı olmus..ıkı yumurtalıgımdada var malesef..yıne dogmkntrl hapı verdı.17. gunu gel eger uygunsa ıgneyle ıclerını bosaltalım dedı..
nasıl bırsey bu bılgısı olan varmı..operasyonmu yoksa bayıltmadan yapılan bır ıslemmı.hıc duydunuzmu kızlar boyle bırsey..
allahım ısyan etmıyorum ama uc aydır baslayamadım ya bı asılamaya bıle.doktor herserde bır hayır vardır dedı..bıran kendıme geldım..oyledır ya...