Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mevro canım benim 3.denememdi
aleyna84 canım hastane ücreti 1900 euro, ilaçlar da kişiye göre dozu farklı kullanılıyor ama ortalama elinde 6 bin lira olsun.Raporun olursa 450 euro indirim yapılıyor.Ama ilk gidildiğinde bazı tahliller isteniyor onları da dışarda yaptırıp oraya götürebilirsin.ılk muayene ücreti 150lira. Ben sana hale hanımı tavsiye ederim.

canim cok teskkurler yetercim ins bakalim cumartesi gorcez
sen basladinmi ikinic igneleri mesajinda okudum gidicem dr a demisin
hangi igneyi kullaniyorsun ve kac doz kullaniyorsun
allahim temiz kalbinin mukafatini verir bu sefer ins​
güzel haber verme sırası sende o zaman :lepi: inşallah güzel haberle gelirsin zemuszemus

canim benim teskkurler ozlemisim seni tbr mesajimi gormusundur umarim
ins canim ins

haklisin canim ama insan dayanamiyor demi yarin sabah yapmayi dusunuyordum bende aslinda
esime cuma gidelim diyorum bir gunun kavgasini ediyoruz anliycan
insallah hersey cok guzel gider canim
sanirim seninde tek transferdi demi
belirtiler varmi peki goguste falan damar

Çok daha güzel bi duygu,sürekli elim karnımda bebişlerimi seviyorum ama bi tedirginlik var sağa sola dönerken yatakta korkarak dönüyorum hep aklım bebişlerimde

çok daha güzel bi duygu,sürekli elim karnımda bebişlerimi seviyorum ama bi tedirginlik var sağa sola dönerken yatakta korkarak dönüyorum hep aklım bebişlerimde

canım içini rahat tut inşş bebişin 9 ay seninle olacak
iinşşşşşşşşşşşşşş

sositososito oyun oynamaya girdin dimi erkendenn lalancııı....
Baktım yine oyun oynuyon. Du bende geliyorummm:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
EVET YAAAAAAAAAAAAAAAAA:lepi::lepi::lepi:
BEN İYCE OYUN MANYAĞI OLDUMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
NE LACAK BENİM BU HALİM :1shok::1shok:

canım sağol allah razı olsun dualrınız için hpinizden
evet dün başladım pregon dan 300 ünite kulanıyru birde 5 ünite lukrinim var onu kulanıyırom
cama gün kontolüm var
inşş bu sefer her şe yolunda gider
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

insallah canim insallah bu sefer basarirsin

selam arkadaşlar ne güzel haberler var bugün topikte

aa1 tebrikler canım çok ama çok sevindim bak ben sana idrar testi yapma demiştim benimde hep negatif çıkıyodu idrar testimde şükürde en sonunda pozitifi gördük:lepi:

nimes senide tebrik ederim arkadaşım:lepi: ikinizin bebişinede maşallah

arkamahallem canım arkadaşım demek 8 gün oldu transfer olalı he allahım nolur bu sefer arkadaşımızın yüzünü güldür :Saruboceq: o bu bebeği en çok hakedenlerden biri çok acı çekti bütün dualarım seninle canım güzel haberler gelir inşallah bu seferkaydirigubbakcemile5 Rabbim yardımcın olsun

canım inşallah bu sefer herşey daha güzel olucak
Allahında izniyle bu sefer müjde vericeksin

merhaba kizlar nasilsiniz
ARKAMAHALLE canim bende senden haber bekliyordum
cumartesi insallah guzel haberler alirsin bizlere mujdeni verirsin
zamani gelmistir hayirlisiyla insallah:Saruboceq:

kızlar merhaba.
aa1 hamıleymıssın canım.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..cok sevındım..
ben sıze guzel haber veremıcem arkadaslar.hatta kotu bıle denılebılır..kıstım bırken ıkı olmus..ıkı yumurtalıgımdada var malesef..yıne dogmkntrl hapı verdı.17. gunu gel eger uygunsa ıgneyle ıclerını bosaltalım dedı..
nasıl bırsey bu bılgısı olan varmı..operasyonmu yoksa bayıltmadan yapılan bır ıslemmı.hıc duydunuzmu kızlar boyle bırsey..
allahım ısyan etmıyorum ama uc aydır baslayamadım ya bı asılamaya bıle.doktor herserde bır hayır vardır dedı..bıran kendıme geldım..oyledır ya...

aa1 canım okdar sevindimki rabbim muradını verdi çok şükür sağlıcakla kucağına al inşallah inşallah bende arkandan gelirim ve inşallah bende bu mujdeyi size verebilirim
:teytey::teytey:

benıde yazın lısteyeeeeeeeeeeeeeeee

1 hazıran
tamam canım ....
hoşgeldina.s.

slm kızlar
fadık canım dedıgın gıbi oldu ya ben hsg istedı sordu oldunmu dıye laparoskopı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı dedım tekrar mı rahım fılmı çekınecegım şimdı
canım orda her işi iyice incelemeden bırakmıyorlar...
tamam laporoskopi oldun ama ameliyattan sonra rahmin durumu ne veya tüpler açılkmı...
biliyorsun tüpler önceden açık olupta sonra kapananlarda var...
bu yüzden bir tedavi öncesi hsg isteniyor...
birde hiç bir rahatsızlığın olmas abile rapor için hsg şart zaten...

FADİĞİM direksiyon sınavını geçmişimzemuszemus
sevindim canımopuyorumnanaktan
güle güle kullanzemuszemus

perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun
tebrikler canım:teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....

tebrikler canım:teytey::teytey:
hemde doğal yoldan haa:teytey:
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....

eşinin tam olarak değerleride önemli...
eğer çok düşükse tüp bebek daha iyi olur...

hayırlı osuncanım....
sonucu görmeyede az kalmış...pozitif olur inşallah...

yeterim hayırlı olsun canım....
rabbim yüzünü güldürsün...

aymes,aşkmeleği,fadik,fatma zehra çok teşekkür ederim canlarım allah razı olsun hepimizin gönlünden geçen nasip olsun

fatımacım bu boşaltma olayını bir kaç kere duymuştum ama nasıl oluyor hiç bir bilgim yok....

canım elbet bir hayır vardır....
allah yardımcın olsun....
rabbim çok yıpranmadan bebişini gönderir inşallah...

fatıma zehra canım kist boşaltma işlemi çok basit bir işlem canım..ister anestezi eşliğinde istenirse anestezisiz muayene pozisyonunda altan iğneyle yapılıyor endişilenmene gerek yok canım..işlem sonrası hafif ağrın oluyor o kadar..bana doktorum iki kez uyguladı

Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

Belgin---20 nisan---azosperm---doğal yoldan---(1 tese başarısız)---keçiboynuzu kürü,proxsed plus
boncukboncuk---21 nisan---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1. tüp bebek başarısız)---ı. Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı
sidelya01---26 nisan---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
nerminn.---30 nisan---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
gGULSU---7 mayıs---sayı---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---12 mayıs---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
tuliny---18 mayıs---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---tüp bebek tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
hpt_honey---19 mayıs---sayı,varikosel(ameliyat oldu)---doğal yoldan---(3 aşılama 2 tüp bebek başarısız)
fatıma zehra---20 mayıs---morfoloji---doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
minos---22 mayıs---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
ARKAMAHALLE---26 mayıs---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
Fadik---29 mayıs---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
melony---30 mayıs---Morfoloji---doğal yoldan (Doğal yoldan bir düşük,1. tüp bebek tedavisi olumsuz)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
HARZEM---2 haziran---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yeteeeeer---12 haziranSayı ve Hareket---tüp bebek tedavisinde--- (3 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım

almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
becun---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
begum---???---sayı ve morfoloji---doğal yoldan---???
beyzanur55---???---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
candycruuz---???---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ecrin87---???---varikosel---doğal yoldan
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
Enikazya---???---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
eRYaSu---???---azo sperm ve klinefelter sendromu---doğal yoldan---entol,trental, proxeed plus,k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı
eskisehirli2626---???---hareket ve sayı---doğal yoldan---(3 aşılama başarısız)--- kecıboynuzu kuru arısutu bal polen
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
mız mız---???
nazz81---???---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
nimes---???---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
umudunukaybetme---???---azosperm---(döllenme olmadığı için 1. tüp bebek tedavisi yarım kaldı)---???
UykucuSirine---???---Hareket ve Morfoloji---doğal yoldan---(2 Aşılama,2 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal(şuan sadece bitkisel bir kür kullanıyor)
zehra.tugba---???---???---???---???
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…