sorma canım ya valla mahvetti beni.tek taraflı akıyor burnum o taraftadaki gözüm sulanıyor ve şişti.eşimde bana kızıyor ceryanda kaldın açıyorsun kapıları karşıklı şimdide böyle oldu diyor.normal olsam hiç umursamamda işte korkuyorum.boğazımda ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı bilmiyorum.
facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)canım hiç bilgim yok inşallah güzel şeylerin belirtisidir
hadi hayırlısı canım. bu nazlı bebeğin bu tedavinle gelir inşallahhhhhhhhh
kızlar ne testiymiş bu bakalım merak ettim ahanda
belgincim teşekür ederim.yeter işallah bu defa bebişlerine kavuşursun allahım yardımcın olsun.özlem maşallah demek bebişlerden biri kız sağlıkla gelsinler hepsi işallah.bende merak ediyorum haftaya p.tesi gidicez ama dktor 16.haftada bile belli olmayabilir dedi
belgincim teşekür ederim.yeter işallah bu defa bebişlerine kavuşursun allahım yardımcın olsun.özlem maşallah demek bebişlerden biri kız sağlıkla gelsinler hepsi işallah.bende merak ediyorum haftaya p.tesi gidicez ama dktor 16.haftada bile belli olmayabilir dedi
teşekür ederim öyle yapayım haklısın.a.scanım geçmiş olsun. biran önce atlatırsın inşallah
doktorundan habersiz hiç bişi kullanma canım. sen ara bir doktorunu sana göre bişiler verecektir zaten 12. haftayıda atlatmışsın canım
işallah ya herkes çok merak ediyor özellikle eşim.hayırlısı artık:Saruboceq:facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)
inşallah görürü canım alışveriş yapmak çok zevkli bişeymiş bebek için
evet canım o değişebiliyo
ben 14. haftada öğrenmiştim
sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil
kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...
kızlar yarın sabah dr gideceğim
erkenden kalkıp (07.20 gibi)gideceğim
yeni iğnlere başlıyacağım
her şey yolundaysa eğer
dualrınızı eksik etmeyin kızlar
her zamankinde daha çok ihtyacım var duaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
emeklerimizin karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Nermincim .....napim cnm ya bazen cinlerim tepeme çıkıyo.kızının yerine mi ,fil dişinden saray yapsam ona yine de koymaz...amaann neyse cnm derdim anlatmakla bitmez..hani derler ya 'bir off çeksem şu karşıdaki dağlar yıkılır(yıkılmasada titrer)işte ondan...
Amaaannn.sabah biraz sinirlendim sektereter bana verdiği radevuyu yamayı unutmuş dosyanı gelmesini bakladim 1.5 saat kadar
ama sonrsında her şey güzel dedi dr
pregpona başlıyorum b8u gün akşam haylısıyla
cumayada kontolüm var
perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun
sağol canımmm aminnnnn inşallahhhhhh inşallahhhslm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
ozlemcim gozun aydin cnm bebeklerinden biri kizmis allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
yetercim iyi haberle gelmissin canim allah yardimcin olsun
Amaaannn.
Görmemişim gecmişten geldim okumaya :kedi:
Herşey güzelse sonuda güzel olur inşaallah artık..
Ne zaman ögrencez güzel haberi o zaman 2-3 hafta sonra inşaallah dğeil mi :CüvCüv:
amin yetercim... Dualarızmız seninle inşaallahhh....
Gittin geldin mi hastaneye?
Nermincim .....
Takmayacaksın. Tak acacaksınnn.... Sempatiksalakcinni
bak nasıl usanacak bigün seni üzmekten o zaman, başkalarının üzüntüsünden huzur bulan biri değilse tabi :bbo: