- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
bende dayanamıyom nevroskicm yarın yapsam çıkar mı acaba yapmayada korkuyom çıkmazsa die :çok üzgünüm: şutarafagittiCanım peki ne zamana kadar bekleyeceksin? Test yapsan olmaz mı? sositososito Dualarımız seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dayanamıyom nevroskicm yarın yapsam çıkar mı acaba yapmayada korkuyom çıkmazsa die :çok üzgünüm: şutarafagittiCanım peki ne zamana kadar bekleyeceksin? Test yapsan olmaz mı? sositososito Dualarımız seninle
kızlar hamileyim.sonuç 1830 çıktı.akşama görüşürüz
kızlar benim mesajımı görmediniz mi
oleyyyy bir hamişimiz daha çıktııı Tebriklerrrr.Rabbim sağlıckala kucagına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza Allahım duy sesimiziii:sm_cool::sm_cool::dance:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool: rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin :1hug: canımkızlar hamileyim.sonuç 1830 çıktı.akşama görüşürüz
kızlar işyerindeyim fazla yazamıyorum.hepinizden allah razı olsun.benim hikayemi okursanız ben bu ay son şansımdı.allahım çok büyük .mübarek ayda o kadar çok dua ettimki dualarımı kabul etti.hepiniz için çok dua ediyordum etmeyede devam edceğim.akşam ayrıntılı yazarım.öpüyorum hepinizi...allaha dua edin sürekli.illaki duyuyor dualarımızı.uygun zamanı bekliyor sadece....
kızlar işyerindeyim fazla yazamıyorum.hepinizden allah razı olsun.benim hikayemi okursanız ben bu ay son şansımdı.allahım çok büyük .mübarek ayda o kadar çok dua ettimki dualarımı kabul etti.hepiniz için çok dua ediyordum etmeyede devam edceğim.akşam ayrıntılı yazarım.öpüyorum hepinizi...allaha dua edin sürekli.illaki duyuyor dualarımızı.uygun zamanı bekliyor sadece....
bi yemek yapmaya gittim döndüm ki
ooooo ne güzel haber aldım
hepinizi kocaman öptüm benim canım topik arkadaşlarımm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:dance: :dance: :dance: Hamişlerimiz artıyor :dance: :dance: :dance:
Canlarım pembe köşeyi akşam arkadaşımız gelip , anlatacaklarını anlattıktan sonra düzenleyeceğimmmmm. Meraklanmayınnnnnn. Zaten bu internetle burda bişi yapılmıyor. lülülülülülü kkpraa ne yaptı acaba kızlar?
kız bu saatte ne hamile kalması delüüüüü hahahahaha QUOTE]
anamm bak hızlılar var aramızdakaydirigubbakcemile2
meleğim canım tabiki önce hepimiz bu topikte ne güzel olur ama dimi sizde bizde kalabalık aile oluruz.kaydirigubbakcemile3AYYYYYYYYYYYYY CANIMIN İÇİ YA İNŞALLAH RÜYAN GERÇEK OLUR..EŞİMDE AŞILAMADAN BERİ TUTTURDU NAPIYO BENİM İKİZLERİM DİYE...
ALLAH RÜYANDA BİR HAYIR VARDIR İNŞALLAH BELKİ DE SEN HAMİŞ KALACAKSIN VE İKİZLERİN OLACAK...NASİP İNŞALLAH TEK VEYA İKİZ İKİMİZDE HAMİŞ KALIRIZ CANIM YA İNŞALLAHa.s.
sağol canım umarım hep birlikte pembe köşeye geçeriz.kızlar ben bu ay ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum ya :sm_confused: böyle olupta hamiş haberi alan var mı uykumdan uyandırıyor valla :mymeka: dualarınızı bekliyorum kızlar hamiş haberi bekleyenler dualarımdasınız beyazmelek ve btrklc inşallah hamişsinizdir
derendeniz tebrik ederim canım.yaaaaa bi kahveye içmeye giitim meydanı boş buldun demiiiiinaniknanik