- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhabaaaa. Şeniz O zaman seni tutmayalım. İyi alışverişler. :1rolleyes: Allah kabul etsin bu arada bitanem. Yoklamalara başlamıştık. Sen de yok yazılmadın böylece. yerimseniben kaydirigubbakcemile5
Merhaba canımmm Şeniz Hoşgeldinnn. :1hug: Nasılsın? Ne var ne yok? Sen de yoklamaya yetiştin bakıyorum. hihoyyyt
kızlar ben bu ay ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum ya :sm_confused: böyle olupta hamiş haberi alan var mı uykumdan uyandırıyor valla :mymeka: dualarınızı bekliyorum kızlar hamiş haberi bekleyenler dualarımdasınız beyazmelek ve btrklc inşallah hamişsinizdir :Saruboceq:
kızlar bu avatarım nasıl :jeyyar: :jeyyar:
hayirkesinlikle çikmz moralini bozmaktan başka işe yaramaz.idrarda çikmasi için adet geçikmesi gerekiyor.bu gün aşilamanin 10.günü idrar testi yapsam çikarmi acaba
wavy---3 Ekim---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,E vitamini
kkpraa---4 Ekim Sonuç---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesinde(Micro tese yapıldı-4 embriyo transfer edildi---???
olymposss---5 Ekim---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Keçiboy.kürü,E
BU TARİHLER GEÇTİ NE OLDU ARKADAŞLARIN SONUÇLARI SEN BİLKİYORMUSUN NEVROSKY
HEM HALA 14 TEYİZ YOK MU HAMİLE YAV.
kızlar bu avatarım nasıl :jeyyar: :jeyyar:
bu gün aşilamanin 10.günü idrar testi yapsam çikarmi acaba
kızlar ben bu ay ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum ya :sm_confused: böyle olupta hamiş haberi alan var mı uykumdan uyandırıyor valla :mymeka: dualarınızı bekliyorum kızlar hamiş haberi bekleyenler dualarımdasınız beyazmelek ve btrklc inşallah hamişsinizdir :Saruboceq:
iyi sayılırım biraz kırgınlık var üzerimde ama sizinle birşey kalmıyo vakit çabuk geçiyo,yoklamayı kaçırırmıyım....İYİKİ VARSINIZ CANLARIM BENİMM..hihoyyyt:enbuyukkk:
slm kızlar 2 gündür internete giremedim nasılsınız