Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar folic asit kullanıyor musunuz? Benim bitmişti 4-5 aydır da kullanmadım. Ama tekrar alıp başlamak istiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Amin canımmmm. :Saruboceq: Nasılsın bu arada birtanem? İyimisin? a.s.
canim ben kullanmiyorum 3 degisik dr a gitmistim bebek istegimi bildikleri halde vermediler
bu seferki dr um tup bebek merkezinde kasimda tup bebek yapicaz allah izin verirse yinede vermediler sana tam olarak neden vermislerdi bilmiyorum benim icin neden gerek gormediler:uhm:
Valla doktorlar fazla ilgilenmek istemiyolar gibi geliyo bana. Bende 1 sene önce bi doktora gitmiştim, bana hiç kullan yada kullanma demedi. Bundan 3 ay önce bi doktora gittim o da hiç lafını bile etmedi.Ben kendim söyledim.Ben folic asit kullanıyorum dedim. Ha iyi tamam devam et dedi. Bizim sormadan onların vermesi lazım aslında.Çünkü folik asit çok önemli hamile kalmak isteyenler için.Sen gene de diğer arkadaşlarada sor istersen onlar kullanıyo mu acaba. Ayrıca doktoruna da bi sor bence.
SELAM CANIM ......... BENIMDE TEDAVIYLE BI OĞUM VAR BENDE KARDEŞİ OLS ÇOK ISTEDIM AMA BI DUŞUK BI ERKEN DOGUM OLDU BU AŞAMALAR GERÇEKTEN ÇOK ZOR OĞLUM ŞU AN 13 YAŞINDA ARTIK BUYUDU DIYECEĞİM YINEDE ZAMANI ÇOK GEÇİRME . ZAMAN GEÇIYOR VE BEN SINIRA DAYANDIM SON KEZ DENEYIP BU PERDEYI KAPICAM . YAŞIN GEÇMEDEN DENE CANIM RABBIM HERKESIN GÖNLUNE GORE VERSIN ARATMASIN ZORDA BIRAKMASIN BURDA NE KADAR ARZU EDEN VARSA HEPSINE İNŞ SIRAYLA BEBİŞLER VERSIN............ÇALLHA ÇOK ŞUKUR KI BIRER TANE VAR RABBIM HERKESE ENAZINDAN BI TANE TATTTIRSIN .EN KISA ZAMANDA.............DUA İLE................a.s.teşekkür ederim kızıma bir kardeş istedim ama olmadı biraz üzgünüm ama allahtan hayırlısını diliyorum allah kızıma ve bütün çocuklara sağlıklı ömür versin
Canım benim. Şeniz :asigim: İlahi yani , güldürdün beni. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeyyyy , hamile olmak gibi bir şansım yok mu? Onu alsam ben. hihoyyyt a.s.
Valla canım ben de kalktım. Kalktığım gibi geldim buraya. Benim kociş daha uyuyor. ben 22:30 da uyudum tabi. O 02:30'da yattı. Uykusunu alamadı. Bekliyorum kalksın. Kahvaltı edelim. Ondan sonra işlere koyulmak lazım. Ama ayrılabilirsek tabi burdan. Eşim sağolsun temizlik işlerinin büyük bölümünü halleder. O birşeyler yaparken ben de burda size laf yetiştiriyorum. Utanıyorum eccük. Şimdi geliyorum ben de bitanem diyorum diyorum zar zor kalkıyorum. kaydirigubbakcemile3 Sağolsun kociş pek anlayışlı , ben burada iyi oluyorum , mutluyum diye bana dokunmuyor. :asigim:
slm ne haber daha yeni geldim bilgisayar başına 12 de kalktımda biraz işler ancak bitirdim. ne iyi kociş o bizede lazım öyle kocişler benimki temizliğe elini bile sürmüyor.
arkadaşlar ramazan bitti şevvaldeyiz..........inş bu guzel aydada guzel haberler alir seviniriz hep beraber.........inş bol boll dua edelim...............
slm kızlar,
misafirlerim vardı giremedim,adet olmadım henüz ama belirtilerim var bu akşam ya da sabah olurum sanırım ramazandan sonra böyle olması normaldir,olunca kesin size bildireceğim,öptüm hepinzi canlarım...
Nevrosky sen olmasan bu site bir hiiiçççç.... Seni çooooooooooookkk seviyoooorruuuuuzzzzzz.kaydirigubbakcemile2
Çok şükür canım artık iyiyim.Biraz evvel bahsetmiştim bilmem okudunmu arkadasın evliliğine sorun vardı die.O haloldu cok sükür.Artık bende rahatladım. kaydirigubbakcemile5 İnsan herkes mutlu olsun istiyo ama hayat zor
slm ne haber daha yeni geldim bilgisayar başına 12 de kalktımda biraz işler ancak bitirdim. ne iyi kociş o bizede lazım öyle kocişler benimki temizliğe elini bile sürmüyor.
arkadaşlar bende listenin başlarındayım adet tarihim geçti haber veremedim çünkü hala adet olmadım.adetimden 8 gün önce şiddetli bir karın ağrım olmuştu.bende kan verdim ogün .o sırada bhcg de baktırmıştım.malum negatif çıktı.sonrada bayramın ilk günü çok hastalandım ateşlendim sebepsiz yere.haplar iğneler birçok şey kullandım.sonra bayramın 3.ügnü idrarda gebelik testi yaptım evde malum yine tek çizgi.işte şimdi bekliyorum.muhtemelen bugün yarın olurum.bu arada eşim arife günü tekrar bir sperm tahlili verdi.(sayı totalde 45 milyona ileri hızlı hareketlide %0 a düşmüş.morfoloji %4.neyse hiç üzülmedim allaha şükürler olsun.milyonlarca spermimiz var dedim.ya hiç spermi olmayanlar ne yapsın dedim.şimdilik bu kadar .herkese iyi bayramlar.biraz geç te olsa:)adet olunca haber veririm...sevgiyle kalın....
arkadaşlar ramazan bitti şevvaldeyiz..........inş bu guzel aydada guzel haberler alir seviniriz hep beraber.........inş bol boll dua edelim...............