Canım benim eşimde daha üroloğa gitmedi.Kısmetse haftaya gidicek inşallah.Bizde şu an sadece keçiboynuzu kürü yapıyoruz.Bide keçiboynuzu pekmezi yiyor. 2-3 ay önce 1 hafta boyunca sabah akşam keçiboynuzu suyu içmişti.5 milyondan 7 milyona çıktı. Ama o zaman nedense bıraktık.3 ay devam edemedi.Ama şimdi tekrar başladık.1 haftadır sabah akşam içti.Artık 3 ay boyunca sadece akşamları içiricem. Kısmet bakalım. Çakşır tableti nedir?Bilgi verir misin.Ayrıca zeytinyağının içine kuru incir koyup bekletince nasıl oluyo. Hergün bunu yapıp yağı mı içiyor.Biraz detaylı anlatırmısın?
Canım sizin değerleriniz bizimkine göre cok cok iyi.Siz bence keçi boynuzunu cok düzenli kullanın sizde işe yararama bizim durum için kanıtlanmıs bir sey yok.
Çaksır tabler genellikle akdeniz taraflarında cıkan bir ot.Bu otun bulunduğu yerdeki koyunlar sürekli ikiz doğurdukları için dikkat cekmiş.İncelenmiş ve çaksırın etkisi oldupu görülmüş.sperm arttırıcı etkisi var.bazı formlarda iyi bazı formlarda kötü etkilediği yazıyor ama bi denemeye karar verdik.
İnciri de yine bir forumda yazıldığı için deniyorum.7 , 8 tane kuru inciri dörde bölüp üstünü gececek kadar zeytin yağı koyuyorum.3 . 4 gün bekledikten sonra her gün iki kasık hem yağında n hemde incirinden yiyor.
Artık ne duysak dener olduk ne yapalım.Allah en yakın zamanda eşimin şifasını versin de su seyleri içmekten kurtulsun zavallı