Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamze 2007 cok uzuldum canim cok gecmis olsun ama gercektende hamis kalabilmen cok guzel allahim insallah yine veriri hic moralini bozma bak biz o duyguyu hic tatmadik ve tadamama korkusu kim ne derse desin hepimizde var zaten o yuzden bu aceleciligimiz
n yapicaktin gordunmu ben bisey olamiycam kustum
kötükedihüsokafamçokkarıştı
kızlar size iyi sohbetler benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
ayyy kızlar sohbet cok guzel gıdıyoda bızım arkadsın esı akerden geldı..hem hosgeldın yapacaz.hemde bayram zıyaretı...aksam burdayım ama.8 den sonra..tamam.herkesı optum..elchın..ambargo koyma ona gore..bebek gelecek kız.teyze olalım...bır cıcek degılmı bos ver.sen zaten cıceksın demı canımcım.kocısde ole dusubnmustur cıcege cıcek verılırmı dıye...herkesı optumŞenizŞenizŞeniz
msnde arkadaslarla konusuyordum gec oldu sonra tlf anca geldim ya gamzenin agzindan baldamliyordu gordunuzmu anaaaaaaa ne cok sevindim insallah canim amin heyecanlandim valla
kizlar tek tek kayboldular yine yine gelin kizlar
ok nevrocum soylemem kimseye bende kusecektim ben ne olcam bosta kaldim diye:dance:
amin canim ya cok heyecanlandim olabilir kimisinin hissi kuvvetlidir insallah amin hepimizin insallah en kisa surede olur
msnde arkadaslarla konusuyordum gec oldu sonra tlf anca geldim ya gamzenin agzindan baldamliyordu gordunuzmu anaaaaaaa ne cok sevindim insallah canim amin heyecanlandim valla
kizlar tek tek kayboldular yine yine gelin kizlar
ok nevrocum soylemem kimseye bende kusecektim ben ne olcam bosta kaldim diye:dance: