Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişşşştttttt çok ayıp bakim sakın bidaha söyleme suss :mymeka::teselli:
Merhaba bitanem. :1hug: Hatırlamazmıyım canım benim. Şeniz Allah razı olsun. Sana da iyi bayramlar. Canım haberim yoktu hamile olduğundan ve düşük yaptığından. Bir daha görüşemedik seninle. Uzun zaman oldu. Üzüldüm bitanem. Ama hamile kalabilmen bile güzel bir olay canım. En azından hamile kalabiliyorsun. İnşallah Allahım en kısa zamanda yine verir ve bu sefer onu size bağışlar , yanına almaz. :Saruboceq: Canım ben seni unutmadım. Geçenlerde hepimiz için dua ettiğimde de , kendim her dua edişimde de senin için de dua ediyorum. Yazmıştım seni de dua listeme. Unuturmuyum hiç. İnşallah hepimizin Allahın izniyle yaşayacağız bu güzel duyguyu. Hep gel canım. Daha sık gel. Ailemizin bir üyesisin sen de. :1hug: a.s.
hahahaha ayyy kizlarrr beni ne güldürdünüz ama hahaha..ben yurtdisinda yasadigim icin harflerin bazilari yok..merak etmeyin kendimi asicam zaman helallik dilerim simdilik ögle bir niyetim yok:roflol:
hahahaha ayyy kizlarrr beni ne güldürdünüz ama hahaha..ben yurtdisinda yasadigim icin harflerin bazilari yok..merak etmeyin kendimi asicam zaman helallik dilerim simdilik ögle bir niyetim yok:roflol:
çok tşkr ederim.rahatsızlığım dolayısıyla bilgisayar başında fazla oturamıyodum kendimi yavaş yavaş toparlamaya başladım benim rahatsızlığım uzun sürdü çünkü dr um yanlış ilaç vermiş ilacı kullandım her tarafım şişti ve kızardı ilacı kestim daha iyiyim bebeğe gelince sağlıksız bir bebek olduğu için düşmüş düşmeseymiş hasta doğcakmış insan bunları duyunca psikolojik olarak çok etkileniyo Allah hepimize sağlıklı bebek nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
ellchın ben calısıyorum gunduzlerı zor oluyorda aksamları baskan yardımcılıgını yaparım..ben adylıktan cekıldım.oy sana ama yardımcı etcen benı..bak kımseye soz verme...:roflol::roflol::roflol::roflol: baskanım cıcekler sanaa.s.a.s.
banane yaaaaaaaa cicekler sadece baskanami bende istiyorummm..
kizlar esimm bayramin ilk günü bana bir cicek yaptirmis kocamannn birde parfüm almisss cok sekerdiii yaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yanlış anladılar bitanem. Ama ben duruma açıklık getirdim. Çok panik olmadan millet. :roflol:
a.s.a.s.a.s. bunlarda senin için canummmmmmmmmm
ahh ahh nerde öyle kocaaa sap getirmiyo sap bırak çiçeği :mymeka: