Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde görümcem hamile :CüvCüv:
üstelik sürekli gözümün önünde şimdide karnı iyice belirdi
bayam ziyaretlerine hep beraber gidiyoruz ve onu görünce klasik olarak banada soruyorlar
EEE DAHA YOK MU? Çok üzgünüm çoook
kim kaybettide biz bulamıyoruz acaba :1ninca:
dün görümcem arabayla dönerken bayram mesajlarına cevap yazıyordu
dediki kocasına sen ben ve bebiş diye yazalım sonuna:1ninca:
ağlayayımmı güleyimmi kızayımmı -tatlicadiarzu-
fatoscm bosver konusmasinlar kendileri bilir valla merak etme oyle aileler cok bi sizde degil bizimkilerde zirt pirt kuserler adeta kusmek icin bahane gezerler salla gitsin umrunda olmasin sen kendi sorunlarina bak hic kimsenin ailesiyle kotu olmasini istemem ama bazen oyle insanlar oluyorki gercektende kusmek gerekiyor ya
Merhaba canım. Bizde gazete günlük. kaydirigubbakcemile3 Hatta haberlere göre günde birkaç kere bile çıkıyor. kaydirigubbakcemile5
Nasıl oldun birtanem. Daha iyisin inşallah. Kolay değil yavaş yavaş hem sağlığın düzelecek , hem moralin , hem psikolojin. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Yine de sağolasın girip , kendinden haber veriyorsun. Merakta bırakmıyorsun bizleri. İnşallah "bomba gibiyim" dediğin günleri de tez zamanda duyarız canım. :lepi:
Dediğin gibi stresten olmuş olabilir canım hastanlanma işin. Hepsi düzene girer , sen iyi ol yeter bitanem. Şeniz :1hug:
canimmmm bak senin icin BOMBA GIBIYIM dicem ama bu öglesine söylenmis söz degil yakinda olucam merak etme kendimi asicam görüceksinizzzz:1closedeyes:
ben çok kötüyüm ya her an adet olacakmışım gibi geliyo çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun yani aslında yazmak istediğim öyle çok şey varki içimdeki bu sıkıntıdan yazamıyorum ki
çalışıyorum deniyoum olmuyo sabah dua ettim allahım bişeyler malum et bana dedim rüyamda karnımda ellendiinde hissedilen üç tane yumurta vardı ve bir tanesinin üstünde yara vadı öyle gördüm bilmiyorum hayırlısı biri yorumlasın lütfen
kızlar bu arada lökosit fazla çıktı diye kocişi üroloji bölümüne götürdüm kaydirigubbakcemile3
iğrenç bir muayne yapılmış zavallıma prostatdan sıvı alındı :1ninca:
baya iltahap varmış ama prostatda -tatlicadiarzu- bu nedir anlamadım ama dr antibiyotiği dayadı bizimkine hemde 3 kutu -tatlicadiarzu-