gece sona erdı artık sabahın ilk ışıkları .seher vaktı........... tatlı bı ruzğar varrrrrrr istanbuda............... serin ve çok hoş................. rabbım bu mubarek saatlerde.......... dualarımızı kabul eylesın mekkede yapılan dualar gibi......... inş acıl şifalar versın kullarına...............her nerede kımın ne derdı tasası kederı varsa gıdersınnnnnnnnnn inş........... o herşeye kadırdır.......... bız acız kullarız .......inş........ kısa zamanda...... dualarımız makbul olur............hayırlı seherler...... dua ile. kalın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................................AMINNNNNNNNNNNNNNN
günaydın herkese, güzel haberlerin günü olur umarım a.s.
günaydın herkese, güzel haberlerin günü olur umarım a.s.
Günaydın canım. İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırız. benim bu ay hastalığım baya ağrılı sızılı geçiyor. :çok üzgünüm:
Tamam canım. Akşam eve gidince listemize ve takvimime eklerim seni. İnşallah bu mucizeyi tekrar yaşarsın. Ve sonunda kucağına alırsın.. kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun nevrom, eve gidip dinlenme şansın yok mu?
Günaydın canım ağrı kesici falan al yoksa işyerinde gerçekten çekilmez oluyo ben her ay yaşıyorum aynı problemi benim her ay ağrılı geçiyo ağrı kesicilerle dayanabiliyorum.a.s.
günaydın herkese hayırlı gün geçirmek dileğiyle..
Canım İhlas ve Salavat okumalarımıza katılabilirsin. Diğeri kayıtla yapılıyordu. Ona kayıtlarımız bitmişti. Okuyabildiğin kadar ihlas ve salavat okuyabilirsin. Okuduktan sonra buraya yazarsan ben eklerim. Mesajım okunmadı diyerek tekrar yazmamalısın. Ben muhakkak görürüm. Gün içinde birkaç kez okursan ve daha önce bir kısmını bildirdiysen , diğer kısmını bildirirken kendin ekleme canım. Ben bütün mesajlara bakıyorum ve hepsini tek tek ekliyorum. :lepi: Şeniz Allah kabul etsin bitanem. :Saruboceq:
Canım ağrı kesici alamıyorum. Zira adetimi kesebilir. Azaltıyor. ben hamilelik monitörü kullandığımdan , test yaptığımdan değerler oynayabilir. Sonuçta aleti ben yönlendiriyorum yaptıklarımla. Bu sebeple dayanıcam.
Ama sizler benimle olursanız ağrım sızım hafifler.. :asigim: Şeniz
nevrosky hamile başlığı altında yazdığın yazıyı ağlayarak okudum böyle güzel bi haber ancak böyle güzellikte anlatılabilirdi sanki kendim yaşamış gibi oldum. allah bizede göstersin inşallahh