merhaba benide ekleyin.İkinci aşılamam yapıldı 3 temmuzda sonuç bekliyorum.morfolloji bizimde %2 görünüyo yani tutmazmı dersin
merhaba canım hoş geldin aramıza umarım bu son aşılaman olur vehamile kalırsına.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benide ekleyin.İkinci aşılamam yapıldı 3 temmuzda sonuç bekliyorum.morfolloji bizimde %2 görünüyo yani tutmazmı dersin
günaydın kızlar nasılsınız
3 temmuzda yapıldı aşılama ayın 18 ne tahlil verdi doktor
Canım merhaba. Muhtemel adet tarihini , sorununuzun ne olduğunu (erkekle ilgili olacak) , doğal yoldan mı tedaviyle mi , kullandığınız kür ilaç vs. yazarsan ben ekleyeceğim canım. a.s.
bende iyiyim sağol canım eşim şehir dışına çıktı bir hafta sonra gelicek bende annemlere gidice sanırım artık sık giremem ama muhakkak arada bir girmeye çalışırım çünkü sizlere çok alıştım
Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum:1hug:a.s.
ya kızlar düşündüm de keşke bu sitede sorup danışabilceğimiz bir üroloji uzmanı olsaydı.Ama kadın sitesi olduğu için olmaz mı ki? hiç olmazsa bişeyler sorup danışırdık..:a015:
kızlar hepinize hayırlı cumalar
benim aklıma bişey takıldı aramızda eşleri klomen kullanan varmı?
acaba sperm sayısı ve haraketliliği üzerinde gerçekten etkisi oldumu?
cevaplara şimdiden teşekkürler
ya kızlar düşündüm de keşke bu sitede sorup danışabilceğimiz bir üroloji uzmanı olsaydı.Ama kadın sitesi olduğu için olmaz mı ki? hiç olmazsa bişeyler sorup danışırdık..:a015:
arkadaşım bu sitede yok ama başka sitelere sorabilirsin.ben doktor ali hatay ın sitesine soru sordum akşam beşten sonra hemen yanıtladı.ben sordum aşılama yaptırmanız iyi olur dedi.www.dralihatay.com
arkadaşım bu sitede yok ama başka sitelere sorabilirsin.ben doktor ali hatay ın sitesine soru sordum akşam beşten sonra hemen yanıtladı.ben sordum aşılama yaptırmanız iyi olur dedi.www.dralihatay.com
Canım öyle diyorlar. Ben sakınmıştım kendimi. Ağır kaldırmadım. Uzanmadım , gerinmedim. Ani eğilmedim vs. vs. Bana ilk aşılamamda 12.000.000 sperm , 2. aşılamamda da 200.000 sperm enjekte edilmişti. 2. si boşuna olmuş yani. perhiz yoktu , doktorlar ayarlayamamıştı. Bir de aşılama yaptıktan sonra söylüyorlar. Boşuna oldum yani. 5.000.000 üstünün aşılamasının iyi olduğunu söylüyorlar. 8.000.000 iyi canım.