E
EU3
Ziyaretçi
a.s cnm hosgeldin hihoyyyt
Hakketten Beyazmelekten haber varmi ya:uhm:
kaydirigubbakcemile5Hoşbulduukkk cümleden herkeze:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s cnm hosgeldin hihoyyyt
Hakketten Beyazmelekten haber varmi ya:uhm:
hahahahah balım geçtin hemde onur belgesi takdir belgesi ile hediye olaraktanda plaket benden armağan :hooray:
kızlar çıkıyorum acil çıkış yani yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptüm hepinizde allaha emanet olun sağlıkla kalın hoşça kalın hamiş kalın byeeeeeeeeeeeeeeeee
Balımmm ; hoşgeldin :1hug: Nasılsın? Ben de seni özledim valla Şeniz
Allah kabul etsin bitanem. Ağzına ve yüreğine sağlık. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım Beyazmelek gelmedi ama ziyaretçi mesajlarından anladığım kadarıyla negatifmiş sonuç. :çok üzgünüm:
Balımmm ; hoşgeldin :1hug: Nasılsın? Ben de seni özledim valla Şeniz
Allah kabul etsin bitanem. Ağzına ve yüreğine sağlık. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım Beyazmelek gelmedi ama ziyaretçi mesajlarından anladığım kadarıyla negatifmiş sonuç. :çok üzgünüm:
Hımm anladım canım hayırlsıı olsun benneyaptımki
Hoşbuldukkkk Nevrosykmm iyiyim canım hehe güzel bir hafta sonu geçirdik ailece :)sabahladık dün akşamlar kadınlar matinası vardı :jeyyar:Allah razı olsun canım anca salati tefriciyeyi okuyabildim.:)Bu arada benim kasıklar hala arada devam ediyor sancılarr hayır olsun inşallah ,göğüs uçlarıda acıyorr ve felaket halsizlik,yorgunluk ve uyku hali var üzerimde belkide havalardandır .Fazla umutlanmak istemiyorum kısmet az kaldı .haftaya dananın kuyruğu kökünden koparrr :roflol:
yaf 20lik disim cikiyor galibaaa acayip agrim var siskinlik var:çok üzgünüm:
acaba gecmi kaldim 20lik disi cikarmaya :roflol:
:roflol:Sizinkiler biraz geç kalmış değil bihayli geç kalmış.Benim yaş18 di hazırdı yirmitolarrrr hahahaha:roflol:
SPERMIGRAM:
Görünüm: OPAK OPAK-GRI-BEYAZ
SPERM SAYISI: 20 milyon
VIZKOZITE NORMAL NORMAL
LIFEKASIYON SURESI 10dk (60
NORMAL MORFOLOJI % (60
1ml de Sayi AZOSPERMI 20.000.000
SPERMDE FRUKTOZ 85 mg/dL 315
(NOT:+4Katogorisi /%25 veya kategori +3 ve +4 TOPLAM)%50 olmalidir
2.saatte : % % 50-60
MIKROSKOPI: her sahada canli cansiz sperm
hucresi gorulmedi