E
EU2
Ziyaretçi
çakşır kökü suyu içiriyorum canım.ne duysak denyoruz işte:)))))
insallah yarar canim kullan sen zarar gelmez nasil olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çakşır kökü suyu içiriyorum canım.ne duysak denyoruz işte:)))))
slm arkadaşlar,bakıyorum uyanmışsınız hepiniz hihoyyyt,sabah uğramıştım çoğunuz uyuyordu henüz
nevrosky canım bende tefriciyeyi okudum bitirdim,Allah kabul etsin inş...
mrb kizlar nasilsiniz kimse yok galiba bugun
iki gundur misafir vardi oldum valla giremedim bugun yorgunluktan 1 e kadar uyudum yataktan 3 te ciktim yeni gelebildim valla
uyandiktan sonra abdest aldim ve bana dusen salati tefriceyi bitirdim nevrosky canim eklersin
rahatladim valla kac gundur okuyamadim diye huzursuz olmustum baska sitede bir degisiklik yok galiba
fazla bos birakmayin kizlar yafu siteyi
nevrosky canim bana dusen salati tefriyeyi bitirdim
yukarda belki farkedemezsin diye yazdim
sagol canim benim cok tsk ederm evet dinlendim ve haftaya girmek icin bomba gibiym
400 salavat ekle canim benden icin dualarimdan uzak kaldim ozledim ve de sizlerden:enbuyukkk:a.s.:1hug:
nevrosky canim senin iftar vaktin geliyor afiyet olsun allah kabul etsin kocanada sanada yarasin insallah opuyorum canim seni yarin gorusuruz insallah
nevrosky canim 200 tanede ihlas ekle cikmadan soyleyim dedim
bende yavas yavas gidiyorum kizlar iyi aksamlar hayirli gunler insallah
allahim sen oruclu agzimizla yaptigimiz dualari kabul eyle sen rahmeti bol olansin AMIN
ben varım canım napıyosun?
slm nevrosky bişi sorucam sanırım sen iki defa aşılama yaptırdın aşılama sırasında kaç tane sperm koyuyolar hapımın bitmesine az kaldı kistim geçer geçmez yaptırıcam o yüzden merak ediyorum tatlımŞeniz
merhaba nevrosky.bir soru da benden.havuç suyunu marketlerden hazır sıkılmış mı alıyorsun?.yoksa meyve sıkacağı mı kullanıyorsun?
nevrocum bi soruda bendeb balım bukadar enerjiyi nerden buluyorsun (allah azaltmasın )beni geçtin hehehehe:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2