Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar nasilsiniz???
ben hic iyi degilim aslinda gunum iyi basladi ama suan cok kötüyüm ben galiba hic sorunsuz iyi birgun yasamicammm(biktim valla herseyi birakip kafami dinlicek uzak bir yere gitmek istiyorum yapa yanliz
ahh canım benim.bu büyükler neden gençlerin halini anlamazlar ki.eşinle konuş onunla dertleşince belki bir çözüm bulur ve birbirinizi rahatlatırsınızsenağlama öyle çocuğum olmuyorlara da kapılma çokkkk ayıııp çok kızdım bak şimdi sana:sm_cool:bu günler de gececek güzel günler ileride :CüvCüv:
Fatoscugum, benim esimde de ayni sorun var. Ama biliyorsun ameliyatla sperm buluyorlar.
Yani ümitsiz bir durum yok. Hem daha yasiniz genc.
Esinin ailesine de artik güzellikle söylemelisiniz. Simdi tedaviler icin cok para gerekiyor.
Onlarin yardim etmesi lazim bu durumda, hem senin calistigin senin olmasi lazim.
Kul hakkina geciyor, cok kötü. Moralini bozma canim.
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım.bence allah bu mübarek günde seni duyacak ve onların düşüncesizliğine inat sana o mis kokulu mucizeyi yollayacak.hep bir koldan dualar ediyoruz.inşaallah ilk olarak sen sevindirirsin bizi.allah yeter ki ol desin:Saruboceq: