Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bizde kavuşuruz canım dediğin gibi artık gelsinler gözümüz yollarda kaldı benim sabrım tükeniyo artık son demlerimi yaşıyorum galiba dayanma gücüm kalmadısenağlama
sabahtan beri ağlıyorum allahtan cerenin haberi geldide biraz moral oldu.
bende azosperm sanıyodum ama değilmiş. volüm 2 ml yazıyor...işte ilk testte doktor üroloğa yönlendirdi.eşim perhizden emin olmadığından bi daha yaptırdık doktora gösterdim verdiğim sonuçta olanı üroloğa gerek yok dedi.değer yükselmiş dedi...olur bu sonuçla dedi.o yüzden hiç bişey kullanmıyor eşim.
İnşallah bizde kavuşuruz canım dediğin gibi artık gelsinler gözümüz yollarda kaldı benim sabrım tükeniyo artık son demlerimi yaşıyorum galiba dayanma gücüm kalmadısenağlama
sabahtan beri ağlıyorum allahtan cerenin haberi geldide biraz moral oldu.
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakim kaç gündür eşim yoktu yeni geldimmmm özledim valla yaaa nevrocum bugün hepsini okurum dualrın okiş canımmmmmmm
ROsem DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM
RABBIM SENIN ICIN HERSEYIN EN GUZELINI HERSEYIN EN HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH:Saruboceq:
INSALLAH YENI YASINDA BEBISININ HABERINI ALIRSIN CANIMM
RABBIM BIZLERE MUTLULUGUN IKI KATINI YASATSIN INSALLAH :ecrin_bebek:
slm arkadaşlar,
dün eşim ameliyat oldu,çok şükür her şey yolunda,sabah eve geldik,dinleniyor koca bebek,ne kadar nazlı oluyor bunlar kaydirigubbakcemile3
öncelikle rosem iyi seneler ve listemizin yeni hamişi Cerencim tebrik ederim seni,Allah tamamına erdirsin,darısı bizlerin başına inşallah...
nevroscum tefriciye duasını bu gece sahurdan sonra okumaya başlayacağım ve büyük ihtimal bitiririm,bitirdikten sonra haber veririm canım :1hug:
dogum günün kutlu olsun rosem nice mutlu yıllara bu yıl sana HUZUR MUTLULUK SAGLIK VE HAYIRLI SAGLIKLI MİS KOKULU CENNET KOKULU BEBİŞLER VERSİN ALLAHIM NE DİLEKLERİN VARSA KABUL OLUR İNŞAALLAH.
slm arkadaşlar,
dün eşim ameliyat oldu,çok şükür her şey yolunda,sabah eve geldik,dinleniyor koca bebek,ne kadar nazlı oluyor bunlar kaydirigubbakcemile3
öncelikle rosem iyi seneler ve listemizin yeni hamişi Cerencim tebrik ederim seni,Allah tamamına erdirsin,darısı bizlerin başına inşallah...
nevroscum tefriciye duasını bu gece sahurdan sonra okumaya başlayacağım ve büyük ihtimal bitiririm,bitirdikten sonra haber veririm canım :1hug: