bugun işde rotar yaptım..artık ısıme gıdeyım...yakalnırsam kotu olacak...ama olsun bugun guzel haberler aldık...cerenın haberı..artık aksamda pembe koseye bakarım tekraar sevınırım....rosem tekrardan dogum gunun kutlu olsun.nıce yaslara ....senınde guzel haberlerını yenı yasında almak dılegıyle...gununuz guzel gecmesı dılegıyle...
yok canım fazla gelmez. seve seve okurum.hihoyyyt ben sizin dualarınız sayesinde bu mutluluğu yaşıyorum. sizin için 109 tanecik tefriciye okurum.:Saruboceq:
normalde ben 29-30 günde bir adet oluyorum ve sancılarım ya adet günü,ya da bir gün önce başlar. bu sefer 26.gün başladı. kırmızılar gelmedi. 27. gün sancı var kırmızı yok. 28.gün sancı var kırmızı yok. 29.gün yanı sıra iftarı açarken,midem bulandı,ter boşandı. biraz dinlenip öyle devam edebildim. 30.gün okulda da birazcık midem bulandı. zaten 31. gün test yaptım. başka hiç bi belirti yok. bide akıntım biraz yoğun geldi 26.günden itibaren.
alt karnımda hala sancılar gerilmeler oluyor ara ara. korkuyorum:1shok: öğleden sonra doktorumu arayıp soracam. Darısı başınıza:teytey:
bugün misafirim var. tefriciyeye hemen yarın başlarım canım benim.
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakim kaç gündür eşim yoktu yeni geldimmmm özledim valla yaaa nevrocum bugün hepsini okurum dualrın okiş canımmmmmmm
normalde ben 29-30 günde bir adet oluyorum ve sancılarım ya adet günü,ya da bir gün önce başlar. bu sefer 26.gün başladı. kırmızılar gelmedi. 27. gün sancı var kırmızı yok. 28.gün sancı var kırmızı yok. 29.gün yanı sıra iftarı açarken,midem bulandı,ter boşandı. biraz dinlenip öyle devam edebildim. 30.gün okulda da birazcık midem bulandı. zaten 31. gün test yaptım. başka hiç bi belirti yok. bide akıntım biraz yoğun geldi 26.günden itibaren.
alt karnımda hala sancılar gerilmeler oluyor ara ara. korkuyorum:1shok: öğleden sonra doktorumu arayıp soracam. Darısı başınıza:teytey:
bugün misafirim var. tefriciyeye hemen yarın başlarım canım benim.
kızlar sanırım ben HAMİLEYİM:sm_cool: Bu sabah yine test yaptım. yine çok net değildi ama düne göre biraz daha belirgindisositososito Allah'ım sana şükürler olsun! Allah'ım herkese yaşat bu duyguyu inşallah! sonucu görünce kocamla birbirimize sarılıp ne yapacağımızı şaşırdık. ağlasak mı gülsek mi bilemedik. 1 yıllık bekleyişin sonunda doğal yoldan verdi Rabbim yavrumuzu. Gelecek ay için rahim filmi, aşılama,iğne artık ne varsa onu yapmaya karar vermiştik. Çok şükür ki gerek kalmadı. eşimin tedavisinin ilk ayında meleğimiz geldi bize.
doktora gidip kesin sonucu almadan ailelere söylememeye karar verdik. ama birileriyle de paylaşmadan duramadım. iyi ki varsınız kızlar! bir aydır topiğinize takılıyorum ama hiç yabancılık çekmedim aranızda. hatta bu mutlu haberi kocamdan sonra sizinle paylaşacak kadar!kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?