cerencim çok sevindim canım Allah daim etsin inş.mutluluğunuzu cnm....
nevrosky canım ya ben bugün hastalandım maalesef...bi daha ki adet tarihim 13 ekim...
Bu arada 165 tefriciye nin 56 nı okuyabildim,hastalanınca okumayın demiştin o yüzden bıraktım bende haberin olsun..
herkese gunaydın...arkadslar nasılsınız...yaptıklarınızı azda olsa takıp edebıldım.yapılan duaları gordum.hayırlısıyla dualarımız kabul olur.allhuteala herkesın gonlunu gore verır..insallh...nevrosky benım reglı donemımı degıstırmemısın....3 EKIM OLARAK YAZARMISIN. canım
kızlar sanırım ben HAMİLEYİM:sm_cool: Bu sabah yine test yaptım. yine çok net değildi ama düne göre biraz daha belirgindisosito Allah'ım sana şükürler olsun! Allah'ım herkese yaşat bu duyguyu inşallah! sonucu görünce kocamla birbirimize sarılıp ne yapacağımızı şaşırdık. ağlasak mı gülsek mi bilemedik. 1 yıllık bekleyişin sonunda doğal yoldan verdi Rabbim yavrumuzu. Gelecek ay için rahim filmi, aşılama,iğne artık ne varsa onu yapmaya karar vermiştik. Çok şükür ki gerek kalmadı. eşimin tedavisinin ilk ayında meleğimiz geldi bize.
doktora gidip kesin sonucu almadan ailelere söylememeye karar verdik. ama birileriyle de paylaşmadan duramadım. iyi ki varsınız kızlar! bir aydır topiğinize takılıyorum ama hiç yabancılık çekmedim aranızda. hatta bu mutlu haberi kocamdan sonra sizinle paylaşacak kadar!kaydirigubbakcemile3
arkadslar yenı spermıogram testı yaptırdık degerlendırısenız sevınırım
suresı.......3 gun
renk..........grı beyaz ozel kokulu
vııskosıte......normal vıskoz(<20>)
ph............7.6
volum.......3,4
lolosıt......<1
erıtrosıt......<1
epıtyal hucreler......<1
konsantrasyon......48 mılyon
total sayı.............145 mılyon
total motolıte.........48
+4 ılerı....%15
+3 ıler.....%22
+2ılerı...%11
+1.......%52
tmpss..........53,65
normal morfoljı......%9
abnormal morfolojı......%91
bas sekıl anomolısı....%22
akrozaml anomalısı.......%29
nukleer anomalı.......%1
boyun anom.......%25
kuyruk anom....%11
mıscellaneous.....%.3
amin canım..rosem doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın bebişini de getirsin sana inşallah.
Canım güzel görünüyor. Önceki nasıldı? Sanırım gelişme vardır. Sayı çok güzel. Hareket iyi , Morfoloji de yeterli çıkmış. İnşallah bu ay da bebiş gelir. :dance:
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah'ım inşallah sizlere de nasip eder en kısa zamanda. 2 defa test yaptım, 2sinde de silik çizgiyi gördüm. ama hala içim rahat değil. doktora ancak salı günü gidebileceğim. profilime testin fotoğrafını koydum. bi yorum yapabilirmisiniz? başına böyle bişi gelen varmı aranızda?
bu arada adet olan arkadaşın 109 tefriciyesini ben okuyabilirim. haber bekliyorum.
bal yıne halay bası olmusun..kızlar bal halay bası bugun cerencın tum sevınclerımız...senın tum yaptıklarını takıp edıyorum ınan.benı cok neslendırıyosunnnn :)))))))))))))))))
hı kendi sevincimden senin tebrik etmeyi unuttum rosem. nice mutlu yıllara. öteki yaşına inşallah bebişinle beraber girersin sende!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?