Bugün kimse yok galiba herkes dualara başladı anlaşılan Allah inşallah dualarımızı kabul eder ve herkesin gönlüne göre verir:Saruboceq:
kizlarrrrrrrrrr ben geldimmm sizleri özledim valla ne kaynatiyorsunuzz bugun eksik kaldim biraz..kocacim gelincede mala gidicez gine sizlerle sohbet edemicemmm..ama aksama bende duaama baslicam insallah nevroskicim
Hoşgeldin canım. :1hug: Bugün pek kaynatmıyoruz aslında. Karşılamadım ben arkadaşlarla , dışarıdaydım. Arkalarından konuşuyorum(mesaj yazıyorum) :roflol: Size kolay gelsin canım. Akşam hayırlısıyla başlarsın inşallah , Allah kabul etsin bitanem. :Saruboceq:
nevrosky ben salatı tefriciyeyi okudum canım bitirdim çok şükür ALLAHIM kabul eder İNŞAALLAH
nevrosky ben salatı tefriciyeyi okudum canım bitirdim çok şükür ALLAHIM kabul eder İNŞAALLAH
bencede fatos1983 haftada bir kaç tane okuyalım zaten fazla uzun sürmüyor hesapladım en fazla 1 saat sürüyor çok da zevkle okudum çabukda bitti işte görde bak akşam duamız bitmiş olacak İNŞALLAH ALLAHIM KABUL EDER DUALARIMIZI AMİN.
Adama artık saf su götürsem içmeyecek. :roflol: İnanın birşei daha kaldıracak bünyesi kalmadı. Çok da karıştırmamak lazım. Hiçbir şey kullanılmıyorsa ya da 1-2 şey kullanılıyorsa denemekte fayda var tabi. :lepi: İnşallah deneyenlere şifa olur. Biz kullanamayız. Yoksa adam beni boşar. kaydirigubbakcemile3
Canım ben öğlen arası eşimle dışarı çıkmıştım. Alışverişe gitmiştik. Geldim , işlere baktım biraz. Sonra da soluğu yine hooooooppp burda aldım. kaydirigubbakcemile5 Seninle ben işyerinde olduğumuzdan okuyamıyoruz tabi tefriciyeyi. İnşallah akşama.
Aynen valla benimkide yeter artık diyo ne duysam söylüyorum bundan alalım şundan alalım diye dün çakşır suyundan bahsettim dalga geçiyo benimle acemi domestosmu diye ne diyon sen ya dedim çamaşır suyu alalım dedin ya diyokaydirigubbakcemile3
Biz keçiboynuzu suyunu bıraktık ikna edebilirsem bunu deneyelim onun yerine bakalımkaydirigubbakcemile2
canım benim
sabah eşim ameliyat oldu çok şükür iyi ilk anda çok sancısı vardı yinede hala hafiften ağrısı var ama
ameliyattan çıkmasını beklerken 300 salavat -- 300 ihlas okudum tatlım
Sağol canım. Allah kabul etsin inşallah. Hepinizin emeğine sağlık. :Saruboceq:
adamlara içire içire artık kafayı yediler bende ne görsem duysam söylüyorum en son ermiş attardan aldığımız çayı demledim simsiyah bişey eşim getir çamurlu suyumu içeyim diyor :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?