canım bana da 100 ihlas ve 200 salavat ekle. bu arada sanırım ben adet oluyorum:a015: bi kıpırtı başladı karnımda.akşam namazımı kıldım ama yatsıyı kılabilecekmiyim bilmiyorum
nevrosky canım bende 500 İhlâs 500 Salavat okurum benide ekle olurmu?
ben ateş ölçme yöntemini uyguluyorum canım aylardır hiç şaşmadı.teste para vermeye gerek bile yok ama ben ayda yine de onlarca test yapıyorum bir umut işte.:çok üzgünüm:
bende hergün topiğinize ugruyorum.sizlerden güç,moral depoluyorum.birde nevrosky o kadar güzel yazmıs ki hamiş haberlerini.her okuyusumda aglıyorum.okudukca umutlanıyorum.insallah allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür.hepinizin duacısıyım.:Saruboceq:
nevroskycim ben de 100 ihlas okudum.yatana kadar tekrar okurum.onları da yarın yazdırırım.a.s.
canım benim oo ne güzel dua başlatmışsınız benide unutmayın ne olur
ben bugün adet oldum
eşimde cuma günü ameliyat olacak
ameliaytın kolay eşim de oldu 2 ay önce.geçmiş olsun şimdiden.akadaşlar yumurtlama günlerimdeyim bugün 14.gün dua edelim de tutsun.allah mübarek günlerin hatrına göndersin bebişlerimizi.yangınımızı söndürsün inşaallah.allah semaya açılan ellerimizi bebek kokusuyla doldursun.tombiş yanaklı,tombiş bacaklı böööööyle boğum boğum bacakları olurmuş.düşünsenizeeeeeee
canım kendim evde hatim yapmaya çalışıyorum 10 .cüzde kaldım ve mecburen haftaya kaldı
ben en iyisi ihlas ve salavat a katılayım
yalnız sayıyı ben okuyabildiğim kadarını yazsam olurmu şu aralar malum iftar yemekleri eşimin ameliyatı benim adet derken zaten hatmimide yetiştirmem lazım
sayıyı ne zamana kadar okuyacağız o zaman yazayım
merhaba kızlar nasılsınız bayagı sayfa birikmiş yaw oku oku bitmiyor ama bitirdim sonunda iftara davetlere gittiğim için giremedim bir bakayım ne dedim ne var ne yok yarında kaynanmlar gelcek ve eşimin amcaları şimdi kadayıf yapcam yarına hazır olsun diye hepinizi öpüyorum
nevrosky okuduklarımı söylim dedim 300 ihlas 450 salavat okudum allah kabul etsin inşallah
Merhaba Kizlar Şeniz
Bugun cok yoruldum yaff evi felan temizledim kafamçokkarıştı
Bu Arada Dogum Kontrol Hapimin 2.ci Paketi bitti biteli 3 gun oldu ve 3 gun adetim gecti yarin 4.gun olcak hihoyyyt acaba hamilemiyim diye dusunuyorum hani olur ya bir mucizee tam bebek yaptircaklari zaman hamile kalanlar cok ya belki bende kalirim diye umitleniyorum hihoyyyt
adet belirtisi hic yok valla ne karnim agriyo ne midem bulaniyo hihoyyyt
esim gecen gece ruyasinda ikiz bebegimiz oldugunu gormus
ayyyyyyyyy biizede gelsin sira artikkkkk bebislerimize kavusalimm:ecrin_bebek:
merhaba canlarım bende evde degıldım henuz geldım.gelır gelmez hemen nete gırdım henuz bırıkmıs sayfaları okuyamadım..cok fazla sayfa bırıkmıs sanırım.
buarada ben de bugun kaynanamlardaydım.kaynanamlardaym dıyorum cunku kayınvalıde demeyı haketmıyor bu kadın..laelaelaelaelae
neyse eltımde vardı bugun kaynanamlarda onun cocugu oldugu ıcın herhangı bır ıs oldugunda ya cocuklarına yemek yedırıyor yada cocuklarnı uyutuyor.oyle cok yoruldum kı bugun ıslerın cogunu yemek,bulasıkv.s.ben yaptım cunku benım bır mazeretım yok onlara gore..
off ne zaman onlara gıtsem bunalıma gırıyorum.oysa dun adet olduguma cokta uzulmemıstım.bugun maalesef bıraz bunalım ve huzunluyum..senağlama
ınsallah en kısa zamanda hepımız bebıslerımıze kavusuruz..bu ay yumurta takıbı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım ama bu gunden sonra kesın yaptırcam..:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?