nevrom canım arkadaşım 200ihlas 200 salavat eklermisin.bu ara biraz rehavet çöktü banaanca bugün çekebildim.komşumunkileri unutma tamammı arkadaşım.sengözlerimebaksanab.ya pc de sorun var.ağır çaışıyo.demin yazdım gelmemiş mesaj.:1no2:
kıslar selam kolay gelsin szlere iyisiniz inşallah.inşallah dualarınız güzel sonuç vericek rabbim hepiniz duasını tez vakitte kabul etsin inşallah..
mrb kizlar bugun okulum vardi giremedim aklim burda kaldi okuyasiya cok gecti bitti sukur
200 salavat 200 ihlas eklermisin
su iftar vaktie gelince ben 8 15 giriyorum yani tr saati 9 15 canim bir arkadasimiz sormustu o yuzden yaziyorum yani siz doydugunuzda ben yemek yapiyorum
Şeniznevrosky canim yemek hazirliyorsun galiba bu saatlerde kolay gelsin kizlar afiyet olsun allah kabul etsin bu ayin 22 rd aldim dr dan insallah hayirlisiyla tedavime baslarim iyi aksamlar kizlar aksamlari giremiyorum yarin gorusmek uzerea.s.:teselli:
ya kizlar birde bu keci boynuzunu nasil kiriyorsunuz yafu parmaklarim kirilcak nerdeyse kaca boluyorsunuz cok buyuk oluoyr galiba benimkilerkafamçokkarıştı
ohhhh ne guzel demek annen hazirladi canim ya annemi ozledim valla cok uzakta annem annem ne guzel siz orucsunuz diye hic birsey yaptirmazdi sanki kendi degildi canim annem benim annene selam canim optum optum optum tum annelri optum:a015:a.s.
Canım hemen ekliyorum. :1hug: Ne güzel listemiz uzayıp gidiyor. Sen hızlıca okurmuşsun gelmeden bitsin diye. Sonra da gelmezmiş. Ne güzel olur valla. Bir mucize de sana göstersin Rabbim inşallah. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
selam kızlar adetin 3. günüydü hormon testi yaptırdım değerler F.S.H 5 74 , L.H 6.50 , eastradiol 39 , prolaktin 12.75 , stsh 2.72 doktor yokmuş bir hafta, çatlıycam meraktanaranızda anlayan var mı bu değerler nasıl?Karşılarında normal değerler çok karışık yazıyodu anlamadım hiçbişey:sm_confused:.spermiyogramda uzman oldum :roflol:ama bunu çözemedim :bbo:
canım kendi listemle kıyasladım, bütün değerlerin iyi. normal değerler içindeyerimseniben
ben ateş ölçme yöntemini uyguluyorum canım aylardır hiç şaşmadı.teste para vermeye gerek bile yok ama ben ayda yine de onlarca test yapıyorum bir umut işte.:çok üzgünüm:canım her ay aynı ölçüde yumurtlama olacak diye bişey yok canım benim ama akıntı olduktan 4-5 gün sonra çatlama oluyor genelde ve çatlama öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün çok önemli ateş ölçme çok yardımcı oluyor a.s
slm kızlar 2 gündür uğrayamadım.Okul açıldı, benim yoğunluğum başladı.Fırsat buldukça gelirim mutlaka ama geriye dönüp sayfaları okumak çok zamanımı alıyor önemli haberleri, özellikle hamişleri bana özelden bildirirseniz sevinirim.Programım gerçekten çok yoğun, sanırım akşam eve geldiğimde yorgunluktan uyuyup kalıcam bu kış.
nevrocum 50 ihlas ekleyebilirsin.Ancak bu kadar okuyabildim, onu da az önce dünden itibaren sayfaları karıştırırken okuyabildim.
Şimdi biraz uyuklamaya gidiyorum.Tekrar uğramaya çalışırım.Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?