hayırlı sabahlar arkadaşlar çoktandır yazamasamda yazılanları hep okuyorum beni de tefriciye listesine ekler misin nevrosky..bu arada benim adet sancılarım başladı sanırım 14 eylül ü beklemeden olucam offf ya gene olmadı çok üzgünüm.
canım selam benı de ekler mısın inş ben de okumak istıyorumm rabbım yar ve yardımcımız olsssssssssss
Günaydınnn kızlarrr herkeze hayırlı günlerrr diliyorumm.Nevrokys canım nasılsınn?dün ve bugün okuyamadım dua bugün misafirim var başladım yemekleri pişirmeye akşama kadar maroton beni bekliyorr :)Allahım kolaylık ver işlerimde:)Öpüyorum seni akşama gelirim allaha emanet olun
Canim ayni sorun biz de de var. Sigorta zaten yanliz yarisini ödüyor bizde. 3 denemeden sonra hic ödemiyor. Ben artik burada yaptirmayacagim.
Türkiyede denemek istiyorum, ama isten izin alma, ulasim ve konaklama sorunu var.
Arkadaslar, henüz arastirma asamasindayim. Bana yardimci olurmusunuz?
Istanbulda hangi merkezler iyi, deneyimlerinizi paylasirmisiziniz. Fiyatini da acik yazmiyorlar sitelerde. Biz mikro tese, mikroenjektion yaptiracagiz.
Belki bu bizim son sansimiz olacak.
nekadar sirin bir resimmmm:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar 2 gündür grip,öksürük,kulak diş,ateş,baş agrılarım var gribi atlattım gibi ama öksürük beni öldürüyor öksürmekten bogazım nerdeyse yırtılacak bu yüzden eşimede pek yaklaşamıyorum onada bulaşır diye korkuyorum ya zaten kendide benden kaçıyor bulaşacak diye ödü kopuyor sizler nasılsınız kızlar.
Merhaba canım. Nasılsın? :1hug: Benden iyilik çok şükür..
teşekkür ederim canım
Canım tabi ki eklerim. Salat-ı Tefriciye listesine kaydolmak istiyorsun değil mi? Yanlışlık olmasın. Senden gelecek cevaba göre hemen eklerim. Teyid ettikten sonra yani.
Kaydettiğimde perşembe akşamı buraya uğramalı ve okuman gereken rakamı öğrenmelisin. Açıklamalarımız yukarıda yazıyor. Ne zaman başlayacağımız , ne zaman bitireceğimiz gibi. Ayrıyeten ekleyeceğimiz husus olursa yine buradan duyuracağız. Allah inşallah dualarımızı kabul eder. :Saruboceq:
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun bu ara haber bekliyoruz ona gore siradakiler bizim gibi tembel cikmayin tutturun artikda morel bulalim biraz
canim sordugun icin tesekkurler allaha sukur iyim..sen herzaman positiv ve iyisin allah bozmasin..esin nekadar sansli evde sürekli positiv dusunen birisi var..ama erkekler ögle dedil benimkisi mesela hemen pes eder hic güclü degil cok sinir bozucu ben olmasam napardiki:)butun erkekler aynimi???yani kadinlar olmasa napar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?