- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
nevrosky canım 100 ihlas 100 salavat okudum eklermisin
Canım çok sağol , Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah. Hemen ekliyorum. Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky canım 100 ihlas 100 salavat okudum eklermisin
herkese selam,
nasılsınız? herkesin keyfi yerinde mi? biraz zaman geçti girmeyeli.. oku oku bitmiyor valla.. sayfayı sıfırlasak olmaz mı mi nevrosky? benim pc den mi bilmiyorum zor açılıyor.. 4444 duasına katılmak istiyorum bende.. hastalığım bitti artık yerimseniben
Açelyacım merhaba,
Senin eşin ve benim eşimin sorunu aynı sanırım ve sperm bulunmuş olması çok iyi bir haber. Bundan sonra yapman gereken doktorun ne diyorsa harfiyen uygulamak ve herşeyin hayırlısı diye dua etmek ve şükretmek. Huysuz, endişeli ve karamsar olma sakın. Allah sana ihtiyacın olan gücü ve sabrı verecektir. Yeterki sabırlı ol ve inan.. Bol şans canım. Tez zamanda güzel haberşlerini alırız inşallah...
selam kızlar adetin 3. günüydü hormon testi yaptırdım değerler F.S.H 5 74 , L.H 6.50 , eastradiol 39 , prolaktin 12.75 , stsh 2.72 doktor yokmuş bir hafta, çatlıycam meraktan aranızda anlayan var mı bu değerler nasıl?Karşılarında normal değerler çok karışık yazıyodu anlamadım hiçbişey:sm_confused:.spermiyogramda uzman oldum :roflol:ama bunu çözemedim :bbo:
Tamam canım. Eklerim tabiki seve seve. 4444 Dua'nın ön kayıt listesine ekliyorum seni o zaman bitanem. Perşembe akşamı buraya gelerek ne kadar payına düştüğünü öğrenebilirsin canım. Cuma günü de okumaya başlayacağız. Şeniz[/QU
eksiksiz seve seve okurum canım
eksiksiz seve seve okurum canım
Nevrosky salatı tefriciye duasına beni de kayıt edermisin canım
ayın 17sinde adet olucam ama ozamana kadar okurum ben payıma düşeni.:Saruboceq:
selam canim..
biz iki sene önce sperm testi yaptirdigimizda esimde sperm cikmisti cok degildi ama doktor bize tup bebek yoluyla olur demisti ama hersey cok yeniydi ve biz beklemek istedik..burda almanyada ciftler 25 yasinda degilse sigorta hic birsey ödemiyor ve burda tup bebek 5.000 - 6.000 € arasinda degisiyor ben daha 23 dum ve bekleyelim dedik belki gecen sene icerisinde bir mucizede olabilir kendiliginden olur.biz bekledik ve 25 yasina girmeden iki ay kala gittik ve sok haber esimde hic sperm kalmamis bir tane bile yoktu tese ameliyati oldu ve ordada hic bulunamadi...dr eger zamaninda yaptirsaydiniz olurdu dedi..esimde xxy kromozon var bu genetikmis ve zaamanla spermleri varsada yok oluyormus simdi keske keske diyorum ama cok gec eger maddi durumunuz iyi ise beklemek nekadar dogru bilmiyorum..eskiden tup bebek istemiyordum ben dogal olsun istiyordum ama simdi ne fark ederdiki diyorum ne aptalmisim insanin bazi seyleri is isten gectikten sonra anliyor ama ben hala umudumu kaybetmedim birgun olucak insallah
kıslar selam kolay gelsin szlere iyisiniz inşallah.inşallah dualarınız güzel sonuç vericek rabbim hepiniz duasını tez vakitte kabul etsin inşallah..