nevrosky 4444 dua için beni de yazabilirsin.sizin listede yokum ama hepimiz için ben de okurum eksiksiz.
canlarım ben 200 salavat-ı şerif 100 ihlas suresi okudum ALLAH ım su mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine kabul eder inşaallah :Saruboceq: salat-ı tefriciye için bende kayıtr olmak istiyorum canım kendim için okumustuk annemle bak ALLAHım kabul etti sıra sizde inşaallah Şeniz a.s.
.
slm canlar
kaç gündür takılamıyordum siteye özledim çok:)
bu arada bu dualar çok güzel olmuş Allah hepinizden razı olsun
ilkinde okuyamadım ama ikinciye şimdilik
200 ihlas
200 salavat okudum
nevrosky canım tefriciye ye katılmayı çok istiyorum.ama cuma ayın 12 si regli günüm.inşşş olmamda
o yuzden kesin okuyabilirim diyemiyorum ama çoooookkkk istiyorum.
nevrosky canım bende okuyabilirim benide ekle listeye tamam mı tatlım çok güzel bi düşünce zaten çok kişi olduğumuzdan zor olmicak yaptığınız herşeye benide ekleyebilirsiniz
nevrom 100 ihlas, 150 salavat ekleyebilirsin.
100 ihlas 100 salavatta benden canım..
iyi akşamlar kızlar nevroscum 200 ihlas ve 200 salavat okudum eklersen sevinirim.
canım 300 ihlas 400 salavat ekle benden. yatana kadar belki daha da okurum. bu arada, benimde 11-12si gibi adet olmam lazım. şimdi farkettimbenneyaptımki eğer olursam katılamam. olmazsam da yeni hamişiniz olarak canı gönülden destek olurum size. kaydirigubbakcemile5 listeden silme şimdilik adımı. en son perşembe günü bildirim sana ben. ok?yerimseniben