Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MÜBAREK RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE KALPLERİMİZDEN SONRA DUALARIMIZI DA BİRLEŞTİRME HAREKETİ -2-

Canlarım ilk okumamızı bitirdik , duamızı yaptık Allahın izniyle. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq:

Bu mübarek ayda boş durmayalım. Dualarımıza devam edelim. Dualarımızı yine hepimiz için birleştirelim.

Bebek isteyenlere bebiş sahibi olmaları , hamişlere de bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları için dualar edelim.

Yine bir önceki gibi 10.000 İhlâs okuyup , 10.000 Salavat getirelim. En son ben yine duasını yapacağım.

İHLÂS SÛRESİ

Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

SALAVAT

Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammed

---------------------------------------------------------------------------

Balsurat : 100 İhlâs 100 Salavat
bobova : 50 İhlâs 50 Salavat
..ELCHIN.. : 100 İhlâs
heja : 200 İhlâs 200 Salavat
Nebahat : 600 İhlâs 600 Salavat
sünger53 : 160 İhlâs
xvyz : 100 İhlâs 100 Salavat

1. GÜN : İHLÂS : 1310 SALAVAT : 1050

GENEL TOPLAM :
İHLÂS : 1310
SALAVAT : 1050

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH.. :Saruboceq:

MÜBAREK RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE KALPLERİMİZDEN SONRA DUALARIMIZI DA BİRLEŞTİRME HAREKETİ -3-

4444 DUA SALAT-I TEFRİCİYE

Okunuşu : "Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı : "Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

Arkadaşlar bu duanın doğru okunması çok önemli. Doğru ve eksiksiz okunmalı. Sayısı tam okunmalı. Bunlara uyulmadığı takdirde duamız kabul olamıyor maalesef.

Bu sebeple bu duayı doğru , eksiksiz , kendisine verilen sayıyı tam okuyabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var.

Duaya Cuma günü (12.09.2008) başlayıp en geç ondan sonraki Cuma günü (19.09.2008) bitireceğiz. Yine ben duasını hepimiz için yapacağım. Bir haftaya yakın süremiz var. Bu süre zarfında katılmak isteyen arkadaşlar bana isimlerini yazdırsınlar. Perşembe gününe kadar bildiren arkadaşlar arasında 4444 Dua bölüştürülecek. En az 10-15 kişi olmayı diliyorum. Ne kadar çok kişi olursak o kadar sevab olur. O kadar kolay olur. O kadar doğru okunur. Bu sebeple 10 kişiden az olduğunda bu duayı okumayacağız. Fikir sahibi cerencim arkadaşımıza da ayrıca çok teşekkürler.

- Listeye yazmadıklarım lütfen okumasın sayı yanlış olmasın.
- Cuma'dan önce başlamayacağız. Şimdiden okumaya başlayayım demeyin kızlar.
- Muhakkak abdestli okuyacağız.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN. :Saruboceq:

Talepte Bulunanlar - Ön Kayıt :
1-Cerencim
2-Balsurat
3-Rosem
4-Nevrosky
5-heja
6-BTRKLC
7-asi74
8-olymposss
9-nur82

Son düzenleme:
nevrosky 4444 dua için beni de yazabilirsin.sizin listede yokum ama hepimiz için ben de okurum eksiksiz.

:1hug: Canımmm. Allah razı olsun senden. Tabiki katılman beni ve arkadaşlarımı çok mutlu eder. Zaten ortak muradımız tez zamanda hayırlısından hayırlısı ile bir evlat sahibi olmaktır. bu yolda sen de dualarını bizlerle birleştirirsen seviniriz. Duamızı ederken seni de anacağım tabiki. Senin için de dua edeceğim ayrıyeten. Hemen üstteki kayıt listesini güncelliyorum seni de ekleyerek. 12.09.2008-19-09.2008 tarihleri arasında okuyacağız canım. Şimdiden başlamıyoruz yani. Herkesin okuyacağı rakam perşembe akşamı belli olacak. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım ben 200 salavat-ı şerif 100 ihlas suresi okudum ALLAH ım su mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine kabul eder inşaallah :Saruboceq: salat-ı tefriciye için bende kayıtr olmak istiyorum canım kendim için okumustuk annemle bak ALLAHım kabul etti sıra sizde inşaallah Şeniz a.s.

Son düzenleme:
.

slm canlar
kaç gündür takılamıyordum siteye özledim çok:)
bu arada bu dualar çok güzel olmuş Allah hepinizden razı olsun
ilkinde okuyamadım ama ikinciye şimdilik
200 ihlas
200 salavat okudum
nevrosky canım tefriciye ye katılmayı çok istiyorum.ama cuma ayın 12 si regli günüm.inşşş olmamda
o yuzden kesin okuyabilirim diyemiyorum ama çoooookkkk istiyorum.

Canım Allah razı olsun. Allahım inşallah kabul edecek dualarımızı. Okuduklarını hemen ekliyorum. Salat-ı Tefriciye'ye seni de kaydedeyim canım. Çok teşekkürler cidden , çok incesin. İnşallah bizlere de nasip eder Allahım. Sizlere de hayırlı hamilelikler inşallah. Haftaya Cuma okumaya başlayacağız. Bir Cuma'dan bir Cuma'ya bitecek. Sonra da duasını yapacağım. Perşembe akşamı düşen sayı belli olur canım , çok sağol tekrardan. Şeniz

Canım merhaba. Evet göremiyordum seni iyi oldu uğradığın. İyisindir inşallah. Okuduklarını seve seve hemencik eklerim canım arkadaşım. Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah. Canım inşallah hastalanmazsın. Ben şimdilik seni listeye kaydetmiyorum. Belki senin için 50 tane ayırırım en son kendimden. Katılabilmen için yani. Allah göstermesin ,hiç istemiyoruz ama hastalanırsan okuyamazsın. Düşünmen yeter bitanem. Şeniz

MÜBAREK RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE KALPLERİMİZDEN SONRA DUALARIMIZI DA BİRLEŞTİRME HAREKETİ -2-

Canlarım ilk okumamızı bitirdik , duamızı yaptık Allahın izniyle. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq:

Bu mübarek ayda boş durmayalım. Dualarımıza devam edelim. Dualarımızı yine hepimiz için birleştirelim.

Bebek isteyenlere bebiş sahibi olmaları , hamişlere de bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları için dualar edelim.

Yine bir önceki gibi 10.000 İhlâs okuyup , 10.000 Salavat getirelim. En son ben yine duasını yapacağım.

İHLÂS SÛRESİ

Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

SALAVAT

Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammed

---------------------------------------------------------------------------

Balsurat : 100 İhlâs 100 Salavat
bobova : 50 İhlâs 50 Salavat
..ELCHIN.. : 100 İhlâs
haci78 : 200 İhlâs 200 Salavat
heja : 200 İhlâs 200 Salavat
KızılDeniz : 100 İhlâs 200 Salavat
Nebahat : 600 İhlâs 600 Salavat
sünger53 : 160 İhlâs
xvyz : 100 İhlâs 100 Salavat

1. GÜN : İHLÂS : 1610 SALAVAT : 1450

GENEL TOPLAM :
İHLÂS : 1610
SALAVAT : 1450

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH.. :Saruboceq:

MÜBAREK RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE KALPLERİMİZDEN SONRA DUALARIMIZI DA BİRLEŞTİRME HAREKETİ -3-

4444 DUA SALAT-I TEFRİCİYE

Okunuşu : "Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı : "Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

Arkadaşlar bu duanın doğru okunması çok önemli. Doğru ve eksiksiz okunmalı. Sayısı tam okunmalı. Bunlara uyulmadığı takdirde duamız kabul olamıyor maalesef.

Bu sebeple bu duayı doğru , eksiksiz , kendisine verilen sayıyı tam okuyabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var.

Duaya Cuma günü (12.09.2008) başlayıp en geç ondan sonraki Cuma günü (19.09.2008) bitireceğiz. Yine ben duasını hepimiz için yapacağım. Bir haftaya yakın süremiz var. Bu süre zarfında katılmak isteyen arkadaşlar bana isimlerini yazdırsınlar. Perşembe gününe kadar bildiren arkadaşlar arasında 4444 Dua bölüştürülecek. En az 10-15 kişi olmayı diliyorum. Ne kadar çok kişi olursak o kadar sevab olur. O kadar kolay olur. O kadar doğru okunur. Bu sebeple 10 kişiden az olduğunda bu duayı okumayacağız. Fikir sahibi cerencim arkadaşımıza da ayrıca çok teşekkürler.

- Listeye yazmadıklarım lütfen okumasın sayı yanlış olmasın.
- Cuma'dan önce başlamayacağız. Şimdiden okumaya başlayayım demeyin kızlar.
- Muhakkak abdestli okuyacağız.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN. :Saruboceq:

Talepte Bulunanlar - Ön Kayıt :
1-Cerencim
2-Balsurat
3-Rosem
4-Nevrosky
5-heja
6-BTRKLC
7-asi74
8-olymposss
9-nur82
10-KızılDeniz

nevrosky canım bende okuyabilirim benide ekle listeye tamam mı tatlım çok güzel bi düşünce zaten çok kişi olduğumuzdan zor olmicak yaptığınız herşeye benide ekleyebilirsiniz

canım 300 ihlas 400 salavat ekle benden. yatana kadar belki daha da okurum. bu arada, benimde 11-12si gibi adet olmam lazım. şimdi farkettimbenneyaptımki eğer olursam katılamam. olmazsam da yeni hamişiniz olarak canı gönülden destek olurum size. kaydirigubbakcemile5 listeden silme şimdilik adımı. en son perşembe günü bildirim sana ben. ok?yerimseniben

nevrosky ben listenizde yokum ama bende okuyabilirim. Dün hastalandım ama cuma gününe kadar biter. Gereken özeni göstereceğimden emin olabilirsin. Bende bebeğimin olmasını çok istiyorum çünkü.

iyi akşamlar kızlar nevroscum 200 ihlas ve 200 salavat okudum eklersen sevinirim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben az önce eşime çakşır kökü suyu içirdimmmmmmmmm.iğrençççççççççç bir şey.keçiboynuzu kürü onun yanında nur nimet vallahi.ikisini karıştırdık.bir dikişte içti kocişim ama beti benzi attı yavrumun yaaaa.ne yapalım şifa niyetine içti sağolsun.çok faydalıymış.siz de denemeyi düşünürseniz yanında çekirdekli siyah üzümün suyunu kaynatıp çakşır suyunun yanında içirmeyi sakın ihmal etmeyin.buralarda çakşır kökü suyu çok meşhurmuş.yerli halktan öğrendim.ne varsa eskilerde varrrrrrr

nevrosky canım bende okuyabilirim benide ekle listeye tamam mı tatlım çok güzel bi düşünce zaten çok kişi olduğumuzdan zor olmicak yaptığınız herşeye benide ekleyebilirsiniz

Tamam canım ekliyorum seni de. Öptüm seni. Allah razı olsun. Şeniz

Canım seni listeden çıkarıyorum o zaman. Çünkü Cuma okumaya başlayacağız. Eğer hastalanırsan okyamayacaksın. Perşembe akşamı hastalanmazsan eklerim canım. Şeniz

Okuduklarını ekliyorum canım. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:

beni de ekleyebilirsin 4444 kere okunacak duaya nevrosky.bebişlerimize kavuşmamız için hepimiz adına seve seve okurum tabiiikaydirigubbakcemile3:hooray::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…