nevrocum salatı tefrıcıye lıstesıne benıde eklermısın.çok sukur kuran okumayı bılıyorum.salavatlara katılamadım cok yogundum ama buna katılırım ınsallah.hepınızı opuyorum.mesaj yazmasamda hep takıp edıyorum sızı kızlar.adetede 15 gun falan kaldı bakalım.ama bu ayda umıt yok.heralde bıseyler olsa hıssederdım.herkese ıyı geceler.yarın mısafırım vaaaaaaaarrrrrrrr....
kızlar iyi akşamlar
valla ne süperiz ya birrinci bitti ikinciye başladık. şimdi tefriciye. ya kızlar valla ben bu tefriciyeyi sürekli okurum. yani çok candan bişi istediğimde. örneğin hukuk fakültesini kazanmayı çok istemiştim annemlerle okuduk kazandım buna benzer örnekleri var. ama hiç bebek için okumadım:)tabi sayıya dikkat edilmesi gerekiyor birde başlamadan önce 21 defa bişey diyorduk ^^estağfirullah el azim ve etübü ileyk ^^yanılmıyorsam. daha sonra kıbleye yönelerek abdestli bi şekilde okunuyor.
kızlar eğer liste dolmadıysa ben de katılabilirim.
bu arada nevroskycim 200 ihlas 200 salavat ekler misin canım?
allah dualarımızı kabul eder inşaaaalllllahhhhhhhhhhhhh
iyi akşamlar arkadaşlar. eşimin azorsperm olduğu kesinleşti.hızlı bir şekilde mikroenjeksiyon tedavisine başlayacağız.rapor alma işlemleri ile uğraşıyoruz.rapor alma işlemleri hakkında bilgisi olan varmı. ne kadar sürer acaba.teşekkürler
Merhaba kizlar, insallah dualarimiz kabul olur.
Nevrosky okumalara bende persembe günü baslayabilirim.
Benim tüp bebek mikro injeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. Evleneli 16 eylülde 2 yıl olacak. Biz 1.5 yıldır bebek istiyorduk zaten yaşım 32 o yüzden bebek çalışmalarına erken başladık. Ama büyük bir sorunumuz olduğunu testlerde öğrendik.
Merhaba canım. Azosperm derken sperm hücresine rastlanıldı mı yıkama sonrası yani? Tese mi deneyeceksiniz. Rapor alma işlemlerini bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlar cevap verecektir. İnşallah micro denemeniz başarılı olur canım. Allahın izniyle siz de anne baba olacaksınız. İnancımız sonsuz. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
selam canım. yıkama işlemi olmadan 3 tane sperm bulundu ve donduruldu dedi doktor.. yıkama yapılırsa tahmini 10-15 çıkar dedi . bizim için yeterli olur dedi. ama gerekirse tese yaplacakmış yumurta toplama işlemi sırasında. inşallah herşey yolunca gidecek inanıyorum. çok sağol canım iyi dileklerin ve inancın için. :1hug:
Nevrosky, benide ekle canim.
100 Ihlas, 200 Salavat ve 4444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?