kızlar beni de ekleyin.bunu abdsetsiz de okudnduğunu biliyorum.hem bide biş dice kızlar
çevrenizde çocuğu olan bir kadın 7 gün oruç tutup.bir şişe suya iftar açmaya yakın hergün 21 kez YA MUSAVVİR CELLE CELALÜHÜ okuyacak.sonra bu suyu içceksiniz .bunu da nevrosky bilir o komşum önerdi.kaydirigubbakcemile5
Evet canım bende biliyorum bu yazdığın duayı oruç tutulup okunuyor ama denemedim daha.Ama bildiğim ramazan orucu haricinde ramazan dışında tutulması gerekir bu 7 gün :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız beni yazın dua için hiç bensiz okunur mu ve ben bu duaya çok inanıyorum kızımdan önce benim için okumuşlardı ve altı ay sonra hamile kaldım hepinizi seviyorum canlarım .
kızlar beni de ekleyin.bunu abdsetsiz de okudnduğunu biliyorum.hem bide biş dice kızlar
çevrenizde çocuğu olan bir kadın 7 gün oruç tutup.bir şişe suya iftar açmaya yakın hergün 21 kez YA MUSAVVİR CELLE CELALÜHÜ okuyacak.sonra bu suyu içceksiniz .bunu da nevrosky bilir o komşum önerdi.kaydirigubbakcemile5
6 kişi olmuş bile. 10 kişiyede tamamlanacağına inanıyorum. bugün pazar,arkadaşlar belki nete girmemiştir. ama yarın talepler artacaktır. güzel bir şeye vesile olduysam ne mutlu bana.
10 kişi olsa 444 düşüyor kişi başına. bence uygundur. ama dediğin gibi nevrosky'cim ne kadar fazla olursak o kadar kolay olur.
mrb kizlar beni unutmayin bende tam ve eksiksiz okurum listeye ekleyin beni yarin tum hizla gelecegim dualara zaten optum sizleri
kızlar ben öncekine katılamamıştım 100 ihlas 100 salavat da bana yazarmısınız..ayrıca bende tefriciye okurum ne kadar okumam gerekiyor ve ne zamanda..
selam kızlarrr:teytey: ben de adet oldum bir sonraki tarih 5 ekim nevrosky canım eklersin.
duayı ben de biliyorum ,cumaya kadar da biter adetim ben de okurum beni de yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?