E
EU2
Ziyaretçi
neyseki eltim yok kızlar:) ama acilen elti aranıyor, kayınvalidem yollara düştü nerdeyse:roflol:
eee yandin o zaman gozun aydinmi desek ne:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyseki eltim yok kızlar:) ama acilen elti aranıyor, kayınvalidem yollara düştü nerdeyse:roflol:
Canim ben 2 yillik evliyim ve varya bence eltiler zamnain birinde lanetlenmiş ondan anlaşamiyorlar:roflol::roflol::roflol:
olabilir cunku tum eltiler boyle allahim en kisa zamanda hepimize bebek veriri insallah evlat hasretiyle sinamasin yarabbim
mrb kizlar ben sinir oldum sizede anlatiyim benmi abartiyorum dun eltim geldi1.5 yasinda cocugu var iki uc gundur cok hastayim midem bulaniyor istifra ediyorum acaba hamilemiyim dedi ben olabilir dedim cunku hap kullanmiyormus bikac aydir
bana dediki aman aman hamileysem intihar ederim dedi sok oldum dunyanin binbir turlu hali var diye bosuna dememisler arkasinada dediki biliyosun ben bi kere hap unuttum hamile kaldim cok cabuk kaliyorum dedi bende sinir oldum tabi nisbetmi yapti bilmiyorum ama bana oyle geldi cok gucume gitti oturdum bir daha agladim bu insanlar neden bu kadar anlayissiz zayif tarafindan vuruyorlar hayat cok kotu
allah kabul etsin insallah yarabbim bu temiz kalbinle dualarin kabul olur canim bu kadar cabalaman bile cok guzel beni unutma beni tamammi bak kuserim ha benim icin dua etmezsen saka bir yana allahim kabul etsin yarabbim
ya bir arkadasdan duymustum adetli iken salavat getirilirmi bu sitede biri demisti
Canım bengüsu arkadaşımız demişti. Getiriliyor demişti. Ve okumuştu biraz. Ben çok emin değilim birşey diyemem. İstersen kalsın , arkadaşlar katılım gösterirler muhakkak. :lepi:
nevrosky cim ben 200 tane alıyım 21:00 e kadar degilmi arkadasım
tamam canım ben hemen okuyorum 21:00 e kadar coktan bıter yazarım özelden canım a.s.