Biz test sonuçlarını aldık arkadaşlar ne yazıkki yine hayal kırıklığı bu sefer umutluyudum ama yine olmadı herşey bu kadar kötü gitmek zorundamı işyerinden yazamadım size düşündükçe kendimi tutamıyodum çünkü ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım elimde olmadan akıyodu biz çoğalıcak diye beklerken bütün değerler düşmüş neden demekten kendimi alamıyorum okadar kötüyimki anlatamam eşim gelmeden toparlanmalıyım o bunları hissetmemeli ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumsenağlama
Test Sonucumuz
1ml sperm :1,8 ml
Total sperm :6,6 ml
1. saatte
İleri hızlı hareketli : % 0
İleri yavaş hareketli :%2
Yerinde hareketli :%3
Hareketsiz :%95
2. saatte
Hareketsiz %100
Normal Morfoloji :%42
Anormal Morfoloji :%58
Yuvarlak baş:%9
Çift Baş :%0
Küçük baş :%8
Mekik baş:%0
Büyük baş :%9
Çift Kuyruk :%0
Kuyruksuz :%5
Amorf :%15
Kıvrık Kuyruk :%1
Boyun anolomisi :%4
İmmatür form :%4
Sitoplazmik damla &3
4 DE ÇIKTI CANIM ÖYLE AMA YIKILDIM BEN DÜZELMESİNİ BEKLİYODUM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU EŞİM İLAÇ KULLANDI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ KULLANDI HİÇBİRİNİN FAYDASI OLMAMIŞsenağlama
pazartesi günü dr göstericez yokmuş bu hafta
canım sağol ama okadar yıkıldımki toparlanmam zaman alıcak biraz bayramdan sonra hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyoz korkuyorum ilerki zamanlarda değerler tamamen 0 olucak die:1no2:
üslupcum doğru söylüorsun stres en büyük düşmanımız sen nasılsın tedavin ne durumda
canım rapor alma aşamasındayız..adetimin 4 ..günü ama kesildi birden..hayret ettim..çünkü 5-6 gün sürer normalde..oldukça da yoğun geçti.sol kasığıma arada bir kramp giriyor.doktorun yorumuna göre stresten dolayı bir yumurta çatlamamış.4 cm kadar..şu an yasmin kullanıyorum kist küçülsün diye..inşallah bu ay sonu tekrar adet olacağım için adetin 2.günü ilaç tedavimiz başlayacak..:Saruboceq:
kızlar nerdesiniz nevrosky canım kaç gündür yoğun çalışıyorum msjlarına o yüzden geç cevap veriyorum dr. doğum kontrol hapını kist geçsin diye verdi başka tedavisi yok adet olunca tekrar gidicem geçmişmi diye ne zor şey ya
iyi geceler arkadaşlar. yarın spermiogram testimizi tekrarlayacağız. Alah'ım inşallah iyi çıkar. dua edin kızlar.:Saruboceq:
Kizlar beni de ekleyin. Ben 10 yildir bekliyorum. Ümitsiz vaka diyeceksiniz ama belli olmaz
degilmi?
Simdi esimi bir defa daha deneyelim diye ikna etmeye calisacagim. Onun ümidi kalmadi
artik, ama cok üzüldügünü biliyorum. Belli etmemeye calisiyor. Hatta istemiyorum diyor.
Nasil ikna edecegim onu da bilmiyorum.
bende şu an kist için yasmin alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?