Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım inşallah inşallah hepimiz hamişler listesine geçeriz yaMerhaba canım. Ay kız inşallah hamişsindir. :dance: Yakın zamanda başka hamiş çıkmadı canım. Sen ol işte o şanslı kişi bitanem. a.s.
tamam canım ben o zaman salavatı okurum akşam namazından sonra biter allah ın izniyleEvet canım. Abdest alacaksın okumadan önce. a.s.
merhaba herkese iyi aksamlar.nevrosky canım 50 ıhlas eklermısın...aksam sınır oldum sıteye gıremedım..offfff...sanırım bende hastalanma belırtılerı var.bugun yarın beklıyorum maalesefkı.neyse artık moralımı bozmayacagım...insallah bu guzel ayda bazı arkadaslarımız hamıs cıkarda bızde sevınırız.....
sonuçlarınız kaç çıktı canım
allahtan ümüt kesilmez bak azosperm olan arkadaşın bile bebegi olacak hemde dogal yolla
4 DE ÇIKTI CANIM ÖYLE AMA YIKILDIM BEN DÜZELMESİNİ BEKLİYODUM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU EŞİM İLAÇ KULLANDI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ KULLANDI HİÇBİRİNİN FAYDASI OLMAMIŞsenağlama
Ben de ayni sorunu yasiyorum. Ama benim durumum ümitsiz diyebilirim. 10 yildir bütün cabalaramiz
sonucsuz kaldi. Artik pes ettik diyebilirim. Bende insanlarin davranislarini aktarmak ve paylasmak istiyorum.
Sizide kücük görenler, dislayanlar oluyormu? Neden cocugun yok? Olmadimi? Neden olmuyor?
Kisirmisin? Böyle sorulara muhatap olmaktan biktim. Bir kadin yanliz anne olmakla deger görür?
Hic unutmayinki hamile kalmak bir mucize, Allahin bir hediyesi. Degerini bilin.
Bizi de sahte tesellilerle üzmeyin lütfen.
Yazimi okudugunuz icin tesekkürler. Umarim ayni durumda olanlarda yazar. Hayirli günler dilerim.
Ben de ayni sorunu yasiyorum. Ama benim durumum ümitsiz diyebilirim. 10 yildir bütün cabalaramiz
sonucsuz kaldi. Artik pes ettik diyebilirim. Bende insanlarin davranislarini aktarmak ve paylasmak istiyorum.
Sizide kücük görenler, dislayanlar oluyormu? Neden cocugun yok? Olmadimi? Neden olmuyor?
Kisirmisin? Böyle sorulara muhatap olmaktan biktim. Bir kadin yanliz anne olmakla deger görür?
Hic unutmayinki hamile kalmak bir mucize, Allahin bir hediyesi. Degerini bilin.
Bizi de sahte tesellilerle üzmeyin lütfen.
Yazimi okudugunuz icin tesekkürler. Umarim ayni durumda olanlarda yazar. Hayirli günler dilerim.
Biz test sonuçlarını aldık arkadaşlar ne yazıkki yine hayal kırıklığı bu sefer umutluyudum ama yine olmadı herşey bu kadar kötü gitmek zorundamı işyerinden yazamadım size düşündükçe kendimi tutamıyodum çünkü ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım elimde olmadan akıyodu biz çoğalıcak diye beklerken bütün değerler düşmüş neden demekten kendimi alamıyorum okadar kötüyimki anlatamam eşim gelmeden toparlanmalıyım o bunları hissetmemeli ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumsenağlama
aymescim sonuçlar için çok üzüldüm,doktorunuz ne diyor peki hep böyle mi olacak hiç artmayacak mı değerler ya da bu durum normal mi,bundan sonrası iyi olur inşallah ,dualarım sizlerle...
ne kadar sıkma canını desek de üzülmene engel olamayız ama şöyle düşün allah istedikten sonra ne umutsuz vakalar hamiş kaldı burda değil mi ,umutsuzluğa kapılıp herşeyi boşlamayın kürlere devam tamam mı canım elbet bi gün gelecek
selam Nevroskycim. 400 İhlas, 300 Salavat okudum listeye ilave edermisin canım.
ay canım inşallah inşallah hepimiz hamişler listesine geçeriz ya
tamam canım ben o zaman salavatı okurum akşam namazından sonra biter allah ın izniyle
merhaba herkese iyi aksamlar.nevrosky canım 50 ıhlas eklermısın...aksam sınır oldum sıteye gıremedım..offfff...sanırım bende hastalanma belırtılerı var.bugun yarın beklıyorum maalesefkı.neyse artık moralımı bozmayacagım...insallah bu guzel ayda bazı arkadaslarımız hamıs cıkarda bızde sevınırız.....
merhaba canmk sanada iyi akşamlar bende dün gece giremedim arasıra oluyo böyle inşallah adet değilde hamile haberini alırız canım
nevrosky bende 50 tane ihlas okudum canım
canım sağol ama okadar yıkıldımki toparlanmam zaman alıcak biraz bayramdan sonra hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyoz korkuyorum ilerki zamanlarda değerler tamamen 0 olucak die:1no2:
Biz test sonuçlarını aldık arkadaşlar ne yazıkki yine hayal kırıklığı bu sefer umutluyudum ama yine olmadı herşey bu kadar kötü gitmek zorundamı işyerinden yazamadım size düşündükçe kendimi tutamıyodum çünkü ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım elimde olmadan akıyodu biz çoğalıcak diye beklerken bütün değerler düşmüş neden demekten kendimi alamıyorum okadar kötüyimki anlatamam eşim gelmeden toparlanmalıyım o bunları hissetmemeli ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumsenağlama
Canım stres falan da etkiliyor sonucu..